Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 469 hír

Intelligens közlekedésirányítási rendszer készül Magyarországon, ezzel csökkentenék a dugókat

Intelligens városi közlekedésirányítási rendszert fejleszt stratégiai együttműködésben a Gamax Informatikai és Munkaerő-kölcsönző Kft., a BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék valamint a Racionet Zrt. - közölte a Gamax Kft. az MTI-vel.

Koronavírus: rekordot döntött az új fertőzöttek és a lélegeztetett betegek száma Magyarországon

Napi.hu
-
 Ma 09:14Belföld

Szombatra virradóra 7269 új fertőzöttet regisztráltak,146 beteg elhunyt a koronavirus.gov.hu adatai szerint. Az egy nap alatt levett 35 671 minta 20,38 százaléka bizonyult pozitívnak. A beadott oltások száma egy nap alatt 86 544-gyel gyarapodott.

Soha nem volt ennyi új fertőzött Magyarországon egy nap alatt: 7269-en kapták el a vírust, 146 beteg halt meg

Az elmúlt egy napban 7269 új fertőzöttet regisztráltak a koronavirus.gov.hu szerint. Még soha nem volt ennyi új fertőzött egy nap alatt Magyarországon, a legmagasabb szám eddig 6819 volt november 29-én. A járvány kezdete óta már 459 816 ember kapta el a vírust.

Koronavírus: Újabb negatív rekord dőlt meg Magyarországon

Pénteken minden korábbinál több fertőzöttet találtak.

Rekordszámú új koronavírusos beteget regisztráltak Magyarországon

Soha nem regisztráltak egy nap alatt ennyi új beteget, ahogy lélegeztető gépen lévők száma is rekordot ért el. Az egészségügyi rendszert egyelőre az sem tudja tehermentesíteni, hogy az oltást megkapók száma az 1 millióhoz közelít.

Meghalt 146 beteg, 7269-cel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

A kormányzati portálon azt írták: 459.816-ra nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. 

Elhunyt 146 beteg, 7269-cel emelkedett a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 146, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 7269 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu szombaton.

Szomorú rekord: még soha nem azonosítottak ennyi új fertőzöttet Magyarországon

Minden korábbinál több, 7269 új fertőzöttet azonosítottak egy nap alatt Magyarországon. Baranyában is jelentősen emelkedik a számuk, 175-el lettek többen.   Elhunyt 146 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 15 765 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 333 045 fő, de az aktív fertőzöttek száma is…

Felszálló ágban a járvány Magyarországon, több mint hétezer új fertőzöttet regisztráltak

A járvány harmadik hullámának felszálló ágában vagyunk, egyre nő az aktív fertőzöttek és a kórházi betegek száma, a kormány ezért is döntött a korlátozások szigorításáról - írja a magyarországi kormányzati portál, a koronavirus.gov.hu.

Új rekordot döntött a friss fertőzöttek száma Magyarországon

7269 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 459 816 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 146 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 15 765 főre emelkedett.

7269 új fertőzöttet találtak Magyarországon

Origo
-
 Ma 08:39Belföld

Már 949 497 embert beoltottak. Meghalt 146 fő.

Sokkoló számok érkeztek: 7 269 új koronavírus-fertőzött Magyarországon, 146 elhunyt, 751-en vannak lélegeztetőgépen

Friss számok, statisztikák érkeztek az elmúlt 24 óráról a harmadik hullám idején, ami napról napra egyre nagyobb nyomás alá helyezi a magyar egészségügyet.

Kiterjeszti minden eszközének garanciaidejét a Huawei Magyarországon

A rendkívüli helyzetre tekintettel a Huawei Technologies Hungary március 31-ig meghosszabbítja minden olyan készülék garanciáját – beleértve az okostelefonokat, PC-ket, tableteket, hordozható kiegészítőket és routereket –, melyek eredeti jótállása 2021. március 5. és 31. között járt volna le. A készülékekre vonatkozó jótállás feltételei ezen…