Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 441 hír

Eldőlt, melyik európai topklubban folytatja a legnagyobb brazil csatártehetség

Player
-
 Ma 08:46Sport

Az átigazolási hírekben mindig megbízható Fabrizio Romano lehozta, hol folytatja karrierjét a brazil foci egyik legnagyobb ígérete.

A Johnson & Johnson megkezdte vakcinájának európai szállítását

A Johnson & Johnson csoportba tartozó Janssen Pharmaceutica-Cilag NV gyógyszeripari vállalat megkezdte a koronavírus elleni egyadagos vakcinája szállítását az EU országaiba – közölte Stefan De

Minden második európai használja az internetet egészségügyi információ beszerzésére

Az Európai Unióban minden második 16-74 év közötti lakos használta az internetet 2020-ban egészségügyi kérdésekben történő információszerzésre - tudósított az Eurostat.

Megdöbbentő: az európai alapkezelők a járvány ellenére is rekordévet zártak

Rekordévük volt tavaly az európai intézményi alapkezelőknek, nem kis részben a koronavírus elleni oltási kampányok táplálta befektetői derűlátás eredményeként – áll a Moody's Investors Service hétfőn Londonban bemutatott tanulmányában.

A Johnson & Johnson megkezdte vakcinájának európai szállítását

A Janssen gyógyszeripari vállalat megkezdte a koronavírus elleni egyadagos vakcinája szállítását az EU országaiba, közölte Stefan De Keersmaecker, az Európai Bizottság szóvivője.

Megkezdte vakcinájának európai szállítását a Johnson & Johnson

A Johnson & Johnson csoportba tartozó Janssen Pharmaceutica-Cilag NV gyógyszeripari vállalat megkezdte a koronavírus elleni egyadagos vakcinája szállítását az EU országaiba - közölte Stefan De Keersmaecker, az Európai Bizottság illetékes szóvivője hétfőn.

A Johnson & Johnson megkezdte vakcinájának európai szállítását

A Johnson & Johnson csoportba tartozó Janssen Pharmaceutica-Cilag NV gyógyszeripari vállalat megkezdte a koronavírus elleni egyadagos vakcinája szállítását az EU országaiba – közölte Stefan De Keersmaecker, az Európai Bizottság illetékes szóvivője hétfőn. A szóvivő a brüsszeli testület sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva elmondta:…

Lángba borult egy autó Dögén

Kigyulladt egy személygépkocsi a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Dögén, a Virág utcában, egy udvarban. Teljes terjedelmében égett a jármű, amikor a kisvárdai hivatásos tűzoltók a helyszínre érkeztek. Az egység eloltotta a lángokat, és megkezdte az utómunkálatokat.

Újabb európai ország változtat az AstraZeneca-vakcina alkalmazásán

Portfolio
-
 Tegnap 23:26Gazdaság

Írországban is változtatnak hétfőtől a brit-svéd AstraZeneca gyógyszergyártó cég koronavírus elleni vakcinájának használatán.

Európai Bizottság: Előre kell mozdítani a környezettudatos közlekedést

Mandiner
-
 Tegnap 22:32Vélemény

Adina Valean, az európai közlekedésért felelős biztos elmondta, hogy a tömegközlekedés digitalizálása és” zölddé” válása mellett, úgynevezett „szemetelő fizet” elv megvalósítását is szeretnék végrehajtani.

Luxus lakóparkot építene a baloldal Pécsen

HírTV
-
 Tegnap 22:00Vélemény

Az építkezésről Pécs közgyűlése nyáron dönthet.

A Johnson & Johnson megkezdte vakcinájának európai szállítását

A Johnson & Johnson csoportba tartozó Janssen Pharmaceutica-Cilag NV gyógyszeripari vállalat megkezdte a koronavírus elleni egyadagos vakcinája szállítását az EU országaiba – közölte Stefan De Keersmaecker, az Európai Bizottság illetékes szóvivője hétfőn