Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Villanyoszlopnak ütközött egy autó a Kalocsa és Szakmár közötti úton

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó szombat délután Bács-Kiskun megyében, a Kalocsa és Szakmár közötti úton, Kalocsa közelében. A balesethez a kalocsai hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

Felborult egy tréler, teljes útzár az M5-ösön

Csak a leállósávot használhatják az autósok az érintett szakaszon.

Együtt lépnek az óriáscégek

A Henkel is csatlakozik az Amazon és a Global Optimism által közösen alapított, gazdasági ágazatokon átnyúló nemzetközi klímavédelmi kezdeményezéshez. A Climate Pledge aláírásával a Henkel elkötelezte magát amellett, hogy már 2040-re eléri az éves nulla nettó szén-dioxid-kibocsátást.

Az egyik legkívánatosabb klasszikus Mercedes ez a 190 E Evo

A klasszikus Mercedesek egyik legizgalmasabb változata a 190 E Evolution, aminek ez a példánya éppen veteránkorba lépett. Gyönyörű állapotban, egy új C 63 Amg árán eladó.

Felborult egy autókat szállító tréler az M5-ösön, teljes szélességében lezárták az autópályát

Baleset miatt teljes szélességben lezárták az M5-ös autópályát Szeged felé, Balástyánál, miután felborult egy autókat szállító tréler - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szombat reggel.

Teljes szélességben lezárták az M5-ös autópályát Balástyánál baleset miatt

Baleset miatt teljes szélességben lezárták az M5-ös autópályát Szeged felé, Balástyánál, miután felborult egy autókat szállító tréler - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szombat reggel.

Az autópálya belső sávjában állt meg a részeg kamionos

A férfi véralkoholszintje a szondáztatáskor meghaladta az 1,6 ezreléket. Mire elkapták, már kidöntött egy fénysorompót és összetört két parkoló autót is.

Kapkodnak a kivitelezők Románia legdrágább autópálya-szakaszáért

Nem kevesebb mint 15 cég jelentkezett be az A1 Nagyszeben–Pitești autópálya Déli-Kárpátokon átívelő, 37,4 kilométer hosszú, Tigveni és Cornetu közötti 3-as szakaszának megépítésére, amely minden idők eddigi legdrágább és legnehezebben kivitelezhető hazai autópálya-szakasza lesz. A licitet még szeptember végén írták ki, a munkálatok…

Szfe: az egyetem új fenntartója érvénytelenítette a félévet

A tanév február 1-től folytatható, a fenntartó a járványügyi helyzetre hivatkozik.

Felborult egy autókat szállító tréler, teljes szélességében lezárták az M5-öst

Teljes szélességben lezárták az M5-ös autópályát Balástyánál, miután felborult egy autókat szállító tréler – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szombat reggel. A baleset az autópálya 140-es kilométerénél történt, a Szeged felé vezető oldalon. A kistelki hivatásos tűzoltók már a helyszínen vannak, megkezdték a műszaki…

Szalagkorlátnak ütközött egy kisteherautó az M5-ösön, Kiskunfélegyházánál

Szalagkorlátnak ütközött egy kisteherautó az M5-ös autópályán, a Szeged felé vezető oldalon, Kiskunfélegyháza térségében. A balesethez műszaki mentés céljából a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen, amelyet teljes szélességében lezártak.

Brutális őrjöngést rendezett egy nő az Aldiban

Mindent ripityára tört a nő, hiába próbálták többen is megnyugtatni.

154-en fertőződtek meg egy soproni idősotthonban

Telex
-
 Ma 08:20Egészség

Minden fontos hír a koronavírusról szombaton egy helyen.