Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 152 hír

Építési területről lopott

Police
-
  Ma 15:20 Baleset-bűnügy

Építési területről lopott Heves Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 05. 31., v - 15:20 A gyöngyösi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Hihetetlen: így lopott százezreket a vidéki város boltjából két fiatal

A 16 éves lány és a 23 éves fiú rövid időn belül vonatra szálltak, hogy Keszthelyre utazzanak. A Balaton-parti állomáson már a keszthelyi rendőrök vártak rájuk, akik megtalálták náluk az ellopott pénz jelentős részét.

Többször lopott ugyanabból az áruházból egy férfi

Élelmiszert, szakállvágót, alkoholt, kozmetikumokat, elektronikai eszközöket, nadrágokat és elemlámpát is lopott.

Több százezer forintot lopott egy zalaegerszegi üzletből két fiatal, vonaton menekültek

Több százezer forintot lopott el egy üzlet kasszájából két fiatal, aki vonaton távozott Zalaegerszegről, de leszálláskor elfogták őket - írja az MTI a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közleményére hivatkozva.

Kisteherautó hajtott a tüntető tömegbe, sikítva menekültek az emberek

A hírek szerint az eset után a rendőrök a gázoló sofőrt védték. Egy kisteherautó hajtott át a tüntető tömegen szombaton Florida fővárosában, Tallahassee-ben. Többen sikoltozni és futni kezdtek. Súlyos sérülésekről nem érkeztek jelentések. Florida több városában voltak erőszakos tüntetések, Miamiban rendőrségi autókat gyújtottak fel, a…

Kisteherautó hajtott a tüntető tömegbe, sikítva menekültek az emberek

Egy kisteherautó hajtott át a tüntető tömegen a floridai Tallahassee-ben szombaton.

Kisteherautóval hajtottak a tüntető tömegbe Floridában

Videofelvételeken látni lehetett, amint a tallahassee-i tüntetők körbejárták a kisteherautót, amikor az egy közlekedési lámpánál megállt, valaki láthatóan odaszólt a vezetőnek. Egy másik videó szerint üveget vágtak a teherautó ablakának, mire a sofőr hirtelen gyorsulni kezdett, több gyalogost elsodort, de senki nem sérült meg súlyosabban. Többen…

Kisteherautó hajtott a tüntetők közé Floridában

Több gyalogost elsodort, egy ember pedig a motorháztetőre került.

Talált bankkártyáról lopott egymillió forintot

A hajdúböszörményi rendőrök egy bankautomatánál szúrták ki a zavartan viselkedő férfit.

Árokba hajtott egy autó Óbudán

Letért az úttestről és árokba hajtott egy autó a III. kerületi Ürömi úton. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki a helyszínre, ahol forgalomkorlátozásra kell számítani. A rendőrök és tűzoltók közösen dolgoznak a helyszínen.

Több százezer forintot lopott két fiatal Zalaegerszegről

Több százezer forintot lopott el egy üzlet kasszájából két fiatal, aki vonaton távozott Zalaegerszegről, de leszálláskor elfogták őket – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a police.hu oldalon.

Minneapolisi tragédia: Tüntető tömegen hajtott át egy furgon Floridában, Trump megbékélésre szólította fel az amerikaik…

Egy kisteherautó hajtott át a tüntető tömegen szombaton Florida fővárosában, Tallahassee-ben. Többen sikoltozni és futni kezdtek. Súlyos sérülésekről nem érkeztek jelentések. Florida több városában voltak erőszakos tüntetések, Miamiban rendőrségi autókat gyújtottak fel, a rendőrök könnygázt vetettek be – írja az MTI.

Tüntetések az USA-ban: Floridában kisteherautóval hajtottak a tömegbe

Egyre több városban erőszakba fordulnak a George Floyd halála miatt kitört tiltakozások, van, ahol már kijárási tilalmat rendeltek el.

Árokba hajtott egy autó Budapesten

A baleset helyszínén forgalomkorlátozásra kell számítani.