Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 38 hír

Benkő Zsolt szikáncsi részönkormányzati elnök: közösségi programok és fejlesztések várnak Szikáncsra

Vásárhely24
-
  Ma 11:16 Megyei

Vissza kell hozni a programokat, rendezvényeket a szikáncsiak életében, illetve fejleszteni szeretné a közelmúltban megválasztott részönkormányzati elnök a kerékpárutakat, utcákat, szennyvíztisztítást is.

Ferrari: Nemcsak a fejlesztéseknek köszönhető a javulásunk

Formula
-
  Ma 08:48 Forma1

Miközben Vettel ismét szenvedett a Ferrarival, és még azzal is meggyanúsította az istállót, hogy különbözik autója csapattársáétól, Binotto és Leclerc a fejlődésnek örülnek, de csak óvatosan.

Karácsony: A kormány a főváros pénzéből ad magának 60 milliárdot fejlesztésekre

Karácsony Gergely szerint nem arról van szó, hogy a kormány ad 60 milliárdot a fővárosnak fejlesztésre, hanem a főváros pénzéből ad magának ennyit budapesti projektekre.

Jelentős turisztikai fejlesztéseket jelentettek be Pápán

infoVáros
-
  Tegnap 15:02 Megyei

200 millió forinttal támogatja egy 48 szobás 4 csillagos szálloda építésének előkészítését és 90 millió forinttal az 5 csillagos kemping fejlesztését a magyar kormány.

Hatalmas fejlesztéseket eszközölt a Veszprémi Állatkert

Jól átgondolt, tudatosan felépített, egymásra épülő fejlesztéssorozat valósult meg a Veszprémi Állatkertben a Modern városok program révén – mondta a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos az állatkert 2,5 milliárd forintos beruházásainak szerdai projektzáróján.

Orbán: a Kárpátaljai fejlesztések folytatódhatnak

vasárnap.hu
-
  Tegnap 10:27 Külföld

„Úgy gondolom, hogy a mostani szavazáson megvédett, illetve újonnan megszerzett polgármesteri és képviselői mandátumok fontos garanciát jelentenek arra, hogy az...

Orbán Viktor: A Kárpátalján zajló fejlesztések tovább folytatódhatnak

Levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök Brenzovics Lászlónak, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnökének a szervezet hétvégi választási sikeréhez, kiemelve: az október 25-én megrendezett ukrajnai helyhatósági választásokon a kárpátaljai magyarság ismét megmutatta az összefogás erejét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a…

Fürjes Balázs: Milliárdos fejlesztéseket fizethet ki a kormány Budapesten

A tervek között szerepel például a Biodóm-beruházás, környezetbarát budai sikló megvalósítása, a budai fonódó villamoshálózat meghosszabbítása is.

Orbán Viktor: A Kárpátalján zajló fejlesztések tovább folytatódhatnak

Levélben gratulált a miniszterelnök Brenzovics Lászlónak, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnökének a szervezet hétvégi választási sikeréhez.

Fürjes Balázs a fejlesztésekről: amit Karácsony Gergely kért, a kormány megadja

Index
-
  Tegnap 09:21 Belföld

A kormány viszont nem támogatja, hogy a főpolgármester az új fővárosi fejlesztéseket adóemeléssel és eladósodással finanszírozza.

Eddig is voltak már fejlesztések, és jelenleg zajlik a zöldvárosprogram Lentiben

Zaol
-
  Tegnap 09:00 Megyei

A város készülő klímastratégiájáról egyeztettek tegnap az önkormányzat és együttműködő szervezetek képviselői a városi művelődési központban.

Orbán Viktor: Folytatódhatnak a fejlesztések Kárpátalján

A miniszterelnök levélben gratulált Brenzovics Lászlónak a Kmksz hétvégi választási sikeréhez.

Orbán Viktor: tovább folytatódhatnak a kárpátaljai fejlesztések

Levélben gratulált a miniszterelnök Brenzovics Lászlónak, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnökének a hétvégi választási sikerhez.

Orbán Viktor: a Kárpátalján zajló fejlesztések tovább folytatódhatnak

Levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök Brenzovics Lászlónak, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnökének a szervezet hétvégi választási sikeréhez.

Milliárdos fejlesztéseket vesz át az állam Budapesttől

Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár elmondta, hogy a kormány konstruktív megoldási javaslatot tett Karácsony Gergelynek.