Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 91 hír

Jon Fosse: Egy nyári nap

Cseppek
-
 Tegnap 21:07Színpad

December 5-én Gózon Gyula Kamaraszínház stream – Bemutató. Gózon Gyula KamaraszínházFehér IldikóAndai KatiHaik ViktóriaKozma AndrásTakács-Kiss ZsuzsannaIllés Dániel

Megnyújtaná a téli szünetet, rövidítené a nyárit a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete

Budapest - A szakszervezet emellett a koronavírus miatt megbetegedett pedagógusok teljes táppénzének kifizetését, a táppénzszabályok egyszerűsítését is követeli.

Nyáridéző klip az UbikTúrától

„A nénik nyitott ablaknál aludtak, mert olyan szépen énekeltünk” – az UbikTúra első indulóját a Bohemian Betyars tagjaival együtt tizenöt…

Változnak a földeket érintő szabályok a vészhelyzet ideje alatt: itt a rendelet

A veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló kormányrendelet szerint, a veszélyhelyzet ideje alatt ideiglenes változások lépnek életbe az eddig érvényben lévő, a földnek minősülő ingatlanon fennálló osztatlan közös tulajdon kapcsán. A rendelet a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg.

Világszerte megnőtt a hagyományos rádióállomások hallgatottsága a pandémia alatt

Egy spanyol tanulmány szerint a koronavírus-járvány alatt a rádió bizonyult az egyik legfontosabb információforrásnak, és műsorai jól alkalmazkodtak a rendkívüli körülményekhez. A rádió mindig olyan médium volt, amely könnyen alkalmazkodik a válsághelyzetekhez. A történelem során, súlyos természeti katasztrófák és egészségügyi…

A településfejlesztési és a földeket érintő szabályok is változnak a vészhelyzet ideje alatt

Portfolio
-
 Tegnap 08:51Gazdaság

A veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló kormányrendelet szerint, a veszélyhelyzet ideje alatt az eddig érvényben lévő, a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló kormányrendelet ideiglenesen…

Nincs megállás: továbbra is rohamosan terjed a járvány világszerte

Baltimore - Túl a 64,5 millión a fertőzöttek száma, a halálos áldozatoké csaknem másfél millió.

Több mint 64,5 millió fertőzött van világszerte 

Mintegy 700 ezer fertőzöttet regisztráltak egy nap alatt világszerte, a halottak száma 13 ezerrel nőtt. A világon 64 507 063 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 1 492 558, a gyógyultaké pedig 41 492 849 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint csütörtök reggeli adatai szerint. Egy…

Egyre gyorsabban terjed a járvány világszerte

Mostanáig több mint 64 és fél millióan fertőződtek meg koronavírussal. A napi esetszám több mint 716 ezerrel nőtt.

Világszerte címlapon Szájer József botránya

Minden jelentősebb világlap kiemelt helyen foglalkozott Szájer József ügyével. A legtöbben azt emelték ki, hogy a meleg szexpartin résztvevő politikus egy olyan párt uniós képviselője, amely folyamatosan csorbítja a szexuális kisebbségek jogait.

Müller Cecília: még egy kicsit várnunk kell a karácsonyt érintő döntésekre

Rengeteg kérdés érkezett azzal kapcsolatban, hogy hogyan dönt a kormány a karácsonyi időszakról, de erre még mindig nem érkezett meg a pontos válasz.

Kiderült, mikor döntenek a karácsonyt érintő szabályokról

Az Operatív törzs szerdai tájékoztatóján elmondták, mit javasolnak azoknak, akik már átestek a betegségen.

Öt országban hódít a legújabb nyári alma, a SweeTango

Tavaly vezették be az európai piacra a SweeTango® nevű almafajtát, amelyet klubfajtaként termesztenek spanyol, olasz, svájci, osztrák és német gazdák. Az idei teljes kereskedelmi évről szóló jelentés szerint a fogyasztók örömmel fogadták az új fajtát. A SweeTango® igazi nyári almaként kerül a boltokba.

Koronavírus - Közel 64 millió fertőzött és 1,5 millió halálos áldozat van világszerte

A világon 63 790 774 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 1 479 446, a gyógyultaké pedig 40 959 260 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint szerda reggeli adatai szerint.

Ahogy telik az idő, az emberek világszerte egyre bizalmatlanabbak a vakcinákkal szemben

A Vöröskereszt és a Vörös Félhold társaságok elnöke nemrég úgy fogalmazott, hogy egyre nagyobb az oltóanyagokkal szembeni bizalmatlanság világszerte, ugyanis rohamosan terjednek a vakcinákkal kapcsolatos álhírek – írja a HVG.