Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Két melegrekord is megdőlt az éjjel

Sem országosan, sem a fővárosban nem mértek még ilyen magas minimumhőmérsékletet, mint a mostani október 22-én. A meleg marad: kedden akár 27 fok is lehet.

Több mint két millió hrivnya értékű hamis alkoholt fedeztek fel Kárpátalján

Az Ukrán Állami Fiskális Szolgálat (Dfsz) Kárpátaljai Megyei főosztályának pénzügyőrei nagymennyiségű ismeretlen eredetű alkoholt fedeztek fel. A Zárjegy 2019 fedőnevű speciális művelet során fény derült arra, hogy...

A döntés előtt állóknak rendeztek pályaválasztási napot Ajkán

Veol
-
  Ma 11:00 Megyei

Csoportokban érkeztek a pályaválasztás előtt álló nyolcadik osztályosok a pályaválasztási napra október 17-én.

Teltház Az Awsome Day Budapesti Állomásán

onBrands
-
  Ma 10:58 Cégvilág

Budapesten technikai megoldásokat, hazai és nemzetközi cloud sikertörténeteket mutatott be az AWS és a TC2.

A Toyota kétüléses elektromos városi járművet mutat be Tokioban

A Toyota a 2019-es Tokiói Motor Show „FUTURE EXPO” kiállítása keretében mutatja be sorozatgyártásra kész, ultrakompakt akkumulátoros elektromos járművét.

Határozott misszióval jönnek – két estét is Magyarországon tölt a dark wave-legenda Mission

Turnéjuk során a brit dark wave kultzenekar minden állomáson egymást követő két estén is fellép – két részre bontva terjedelmes diszkográfiájukat. Ám az, hogy melyik este, mi lesz az esti menü, azt mindig csak az adott pillanat dönti majd el. Április 2-án és 3-án a The Mission a Dürer Kertben.

Két gépkocsi és egy kisteherautó karambolozott Budapest XI. kerületében

A baleset a Budafoki út és a Galvani utca kereszteződésében történt. Összeütközött két gépkocsi és egy kisteherautó kedd délelőtt Budapest XI. kerületében, a Budafoki út és a Galvani utca kereszteződésében. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre.

Zalában két településen új választást tartanak, egynél még vitatott az eredmény

Januárban tartanak időközi választást Lakhegyen, ahol korábban nem voltak jelöltek, illetve Esztergályhorvátiban, ahol szavazategyenlőség alakult ki. Kisbucsán még bírósági döntésre vár az eredmény.

Megroppant a Smer struktúrája: két járási szervezet vezetősége is kilépett a pártból

Körkép
-
  Ma 10:23 Határtalan

A Smer Kassa III. és IV. kerületi járási tagszervezete benyújtotta a számlát Robert Ficonak. Mindkét regionális szervezet vezetősége felfüggesztette tagságát – írta a Denník N. A döntésre még október 1-jén került sor. Az ok: Robert Fico.   „Áprilisban küldtünk egy felszólítást a párt vezetőségének, amelyben Robert Kaliňák és Robert Fico távozását

Két kamion ütközött – teljes útzár a 43-as főúton!

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as számú főút 13-as kilométerszelvényében, Deszk közelében.

Zalában két településen új választást tartanak, egynél még vitatott az eredmény

Januárban tartanak időközi választást Lakhegyen, ahol korábban nem voltak jelöltek, illetve Esztergályhorvátiban, ahol szavazategyenlőség alakult ki. Kisbucsán még bírósági döntésre vár az eredmény.

Zalában két településen új választást tartanak, egynél még vitatott az eredmény

Januárban tartanak időközi választást Lakhegyen, ahol korábban nem voltak jelöltek, illetve Esztergályhorvátiban, ahol szavazategyenlőség alakult ki. Kisbucsán még bírósági döntésre vár az eredmény. A Zala megyei Lakhegyen – az idei önkormányzati választáson egyetlen településként – október 13-án jelöltek hiánya miatt sem…

Két újabb melegrekorddal indult a kedd

HVG
-
  Ma 10:08 Időjárás

A fővárosi és az országos legmagasabb minimum-hőmérsékleti rekord is megdőlt keddre virradóra – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Lábon álló kukorica égett Fejérben

Duol
-
  Ma 10:00 Megyei

Kedvezett a szabadtéri tüzek kialakulásának a kissé szeles, meleg időjárás október 19-én Fejér megyében.