Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 492 hír

A Herendi egy Törőcsik Mari által is aláírt műalkotással támogatja a Jónak lenni jó! kampányt

A főnixet Rúzsa Magdi és Dzsudzsák Balázs szignója teszi még különlegesebbé.

Megyeri András Jonatán: Ki érdemes Heisler pardonjára?

A korábban ellenzéki oldalról érkező szerencsétlen megszólalások (...) esetén Heisler olyan sebesen nyújtotta békejobbját.

Csak villany-Volvo jön 2030-tól?

Maga a vezérigazgató utalt erre, bár Hakan Samuelsson nagyon ügyes, ha óvatosan kell fogalmazni.

Jönnek az ünnepek – Járókelőket kérdeztünk arról, hogy jótékonykodnak-e

Feol
-
 Ma 16:13Megyei

Beköszöntött a december, ezzel együtt pedig kétségtelenül elindult a visszaszámlálás és a nagy ünnepi készülődés.

Megérkezett Magyarországra a Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

Immáron hazánkban is rendelhető a Toyota hibrid elektromos modellkínálatának zászlóshajója, minden idők legnagyobb teljesítményű RAV4 modellje, a 306 LE teljesítményű RAV4 Plug-in Hybrid.

Figyelem! Nagyon vigyázzon az utakon, mert jön az ónos eső!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint Pécs térségében az éjszaka ónos eső hullhat. Mindez fagypont alatti hőmérséklet mellett történik majd, ezért fokozott óvatosságra lesz szükségünk a közlekedésben az utakon, járdákon, tereken.

Extrém gyorsan tölthető villanyautók jönnek

Vadonatúj elektromos padlólemezt mutatott be a Hyundai-csoport. Az erre épülő első modellek már jövőre piacra lépnek, 2025-re évi egymillió autót szeretnének eladni.

Jönnek az olcsó Nokia laptopok?

SG
-
 Ma 15:38Mobiltech

Androidos okostelefonok és egyszerű televíziók után hamarosan notebookokon is feltűnhet a Nokia név.

Különleges csillagászati esemény jön, 60 év múlva láthatunk újra ilyet

Decemberben a Jupiter és a Szaturnusz olyan mértékben fogja megközelíteni egymást, hogy ha valaki egy kicsit rövidlátó, szabad szemmel egy nagy fényes csillagnak fogja látni az égitesteket. Ilyen együttállás nem volt a 18. század óta, és hasonló csillagászati jelenség legközelebb csak 2080-ban lesz.

Koronavírus: hétfőtől enyhítések jönnek Ausztriában

Zaol
-
 Ma 14:20Megyei

Szerda délben sajtótájékoztató keretében ismertette az osztrák kormány a koronavírus járvány miatt bevezetett korlátozások változtatásának részleteit. Megnyithatnak az üzletek, de a kijárási korlátozáson csak karácsony után szándékoznak lazítani.

Panzer Dragoon Remake - Jövő hétvégén jön az Xbox One kiadás

Gamepod
-
 Ma 13:30Gaming

A legutóbb kiadott PC-s és PlayStation 4-es verziók után végre befut a játék a Microsoft gépére is.

Kalapács – Húsz év nagyon hosszú idő egy zenekar életében – átfogó interjú Weisz László gitárossal

Fémforgács
-
 Ma 13:00Zene

Hogyan ünnepelhet egy zenekar, ha éppen 2020-ban húsz éves?! Leginkább sehogy… Nos, az idén jubiláló Kalapács zenekar ebben az elátkozott évben az évfordulóból kihozta a maximumot, amit ki lehetett préselni belőle. Készült ugyanis egy új album, illetve egy olyan tiszteletadás is történt irányukba, amire itthon még nem volt példa. A Világvégre…

Dead Cells - jövőre jön a második fizetős DLC

A Dead Cells metroidvania világa az év elején mocsárral és arborétummal bővült, és belátható időn belül új területeket fogunk kapni, természetesen új ellenfelekkel megtömve. A Fatal Falls elnevezésű DLC-t jövő év elején várhatjuk.

Jön az újabb online-gyertyagyújtás Debrecenben

A debreceni adventi gyertyagyújtások idén – a koronavírus-járvány terjedésének lassítása érdekében – zárt körben történnek és élő online-közvetítés keretében követhetők. Advent második vasárnapján Puskás István alpolgármester, Asztalos Richárd evangélikus lelkész, valamint Sipos Barnabás ortodox pap mondják el ünnepi gondolataikat és…