Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Orbán Viktor haláláról posztolgat az egyik balliberális pécsi képviselőjelölt

Ágoston Andrea a kormányfőt egy sírgödörbe belökve ábrázoló fényképet is megosztott.

Orbán Viktor haláláról posztolgat a Mindenki Pécsért képviselőjelöltje, Ágoston Andrea

„Szuper" - így ujjongott a Mindenki Pécsért Egyesület képviselőjelöltje azon a poszton, amiben az áll: „Meghal Orbán Viktor és már a mennyországba menne". A baloldali-liberális-párbeszédes Ágoston Andrea a kormányfőt egy sírgödörbe belökve ábrázoló fényképet is megosztott, írta a PécsMa.hu.    A nem is olyan régen még a…

Orbán Viktor védelme

Demokrata
-
  Ma 18:05 Vélemény

Orbán Viktor végérvényesen és megkerülhetetlenül Európának az az őre lett, akinek védelmében sokan és teljes joggal reménykedhetnek.

Komoly sebet ejthetett Orbán lelkén Heller Ágnes

Havasi Bertalan sajtófőnök érdekes magyarázatot adott arra, hogy a miniszterelnök miért nem küldött gyász táviratot Heller Ágnes halálára, illetve milyen szempontok alapján, kinek küld gratuláló vagy éppen részvétet nyilvánító üzenetet.

Így láthatta Orbán a tűzijátékot – videó

24
-
  Ma 17:00 Belföld

Jó a kilátás a Karmelita teraszáról!

Jászapáti fideszes polgármestere feljelentett egy kommentelőt, akinek Orbán Viktor a profilképe

„Kedves Barátaim! A mai napon, 2019. 08. 23-án, feljelentést tettem a Jászberényi Járásbíróságon Turjányi Öcsi elnevezés alatt, ismeretlen tettes ellen, nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás miatt" – jelentette be Jászapáti fideszes polgármestere, Farkas Ferenc.

Videópremier: Jakab Péter a megalázóan alacsony magyar bérekről rántja le a leplet!

Zsúrpubi
-
  Ma 16:30 Belföld

Így lettünk Európa koldusai, de van kiút címmel készített a magyar valóságról, a megalázó bérekről, az igazságtalan bérkülönbségekről egy meglehetősen formabontó, a fiatalok számára is jól érthető, figyelemfelkeltő videót a Jobbik frakcióvezetője.

Az Orbán-rendszert csak az uniós források csökkenése ingathatja meg

OLKT
-
  Ma 16:04 Vélemény

Az Orbán-kormánynak óriási szerencséje volt, amiben talán igazuk is van. Orbán blöffölt, és egyelőre nem bukott le. Ma már a társadalom nagyon jelentős része érdekelt abban, hogy a rezsim hosszabb távon fennmaradjon. „Egyre több a haszonélvező, és nem csupán az oligarchák, a maffiacsalád. Mindazok nyernek, akik közvetlenül ennek a körnek...

Gyurcsány: micsoda istentelen banda az Orbán-kormány

„Nyilván nagyon fontos, hogy a kormánypárt aktuális hülyéje mit mondott tegnap vagy, hogy egy kisvárosban még nem állt össze az ellenzéki együttműködés. Eközben meg az Amazonas esőerdeje lassan leég, mi meg előbb-utóbb megfulladunk" - írta legfrissebb Facebook-bejegyzésében a DK elnöke.

Nocsak: saját magasságán viccelődik Hajdú Péter

Blikk
-
  Ma 15:41 Bulvár

Hajdú Péter a saját bisztrójában futott össze Bánhidi Bencével, akivel azonnal készített is egy közös fotót.

Kajak-kenu-vb - A parakajakos Kiss Péteré az első magyar arany a Maty-éren

Kiss Péter aranyérmet és ezzel paralimpiai kvótát szerzett az integrált paraverseny KL1-es kategóriájának pénteki döntőjében a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.