Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Marosi Ádám nyolcadik lett a öttusázók világkupa-döntőjében

A férfimezőny legjobb magyarjaként Marosi Ádám a nyolcadik helyen végzett az öttusázók világkupa-sorozatának székesfehérvári döntőjében. Kardos Bence 24., Kasza Róbert 35. lett. Győzött a francia Valentin Prades.

Tudják, hogy ki vagyok: Valter Attila interjú a 8. szakasz után

Victor Lafay, a Cofidis versenyzője nyerte a Giro nyolcadik szakaszát. Valter Attila a főmezőnnyel ért célba, őrzi a rózsaszín trikót!

Trencsénben döntetlenezett a Dac, a Slované lett a bajnoki cím

A Fortuna Liga felsőházi rájátszásának utolsó előtti fordulójában a sárga-kékek a Trencsén otthonában léptek pályára. A DAC-nak mindenképpen győznie kellett, közben a címvédőnek Slovannak pontokat kellett hullajtani, hogy csak az utolsó fordulóban dőljön el a bajnoki cím sorsa.

Szünet után fordított az Orosháza

Gyözött az OXXO Energy Orosházi NKC a Kecskeméti NKSE csapatával szemben.

Hol van ez az ország, ahol Patrick Kluivert szövetségi kapitány lett?

Honfitársa, Guus Hiddink betegsége miatt átmenetileg nem tudja ellátni a szövetségi kapitányi teendőket

Fortuna Liga: ikszelt a DAC, bajnok lett a Slovan

FociClub
-
 Ma 19:50Foci

Ennél jobban nem sikerült megszorítani a címvédőt...

Két veszprémivel lett bronzérmes a magyar váltó

A magyar váltó – soraiban a Balaton Úszó Klub Veszprém két kiválóságával, Rasovszky Kristóffal és Betlehem Dáviddal – harmadikként végzett a nyíltvízi úszók szombati 5 kilométeres csapatversenyében a budapesti vizes Európa-bajnokságon. Az aranyérem az olasz kvartetté lett a hat induló közül, melyek mindegyikét két női és két férfi úszó…

Eddig tart a védettség a Sinopharm oltás után

Meddig tart a Sinopharm, kínai vakcina által nyújtott koronavírus elleni immunitás? Véd-e a koronavírus mutánsoktól, és elég lesz a két adag belőle, vagy szükség lehet egy harmadik dózisra?

Híres fák, amelyeket könyvekből, filmekből ismerünk

Ez az a bizonyos fa. A filmek vagy könyvek szereplői nem mindig emberek – állatok, sőt növények is ’alakíthatnak’ egy műben. Akadnak olyan fák, amelyek annyira híressé váltak az évek alatt, hogy tömegek zarándokolnak el hozzájuk. Most néhány, a valóságban is létező faszereplőt mutatunk be! Sycamore Gap Angliában, a Northumberland…

A leghíresebb kalózból lett asszonyverő – így tört derékba Johnny Depp karrierje

Index
-
 Ma 19:19Zene

Botrányos válás vezetett ahhoz, hogy Hollywood hátat fordított az egykor imádott Jack Sparrow kapitánynak.

Traktorral takarították a félméteres torlaszokat a hatalmas jégeső után Peresznyén

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzése szerint az ország nagy részén vasárnap is előfordulhat intenzív csapadékhullás.

Győr-Moson-Sopron után Vasban is lecsapott a jégeső

Travelo
-
 Ma 19:05Utazás

Videóra vették a nem túl áldásos eseményt.

Rally2: Orfű után Ózdon is Fogarasiék voltak a leggyorsabbak

A Q8 Oils Ózd-Eger Rally szombati napján Ózd környékén versenyzett a Rally2 mezőnye is, amely az Orfű Rallyn is diadalmaskodó ifj. Fogarasi Attila / Toloczkó Péter (Honda Civic EP3) páros győzelmét hozta. Fogarasiék az első gyorsaságin az élre álltak, majd – ezt követően, hogy a GY2 egy baleset miatt etap lett – a harmadik és

Laboreredmények, amelyek rákot jelezhetnek

Bár érdemi jelzést a rosszindulatú daganatos megbetegedésekre vonatkozóan nem adnak az általános laborvizsgálatok, felhívhatják ugyanakkor a figyelmet egyes szervek, szervrendszerek rendellenes működésére. Ez pedig adott esetben az első lépés lehet a