Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 129 hír

A miniszterelnök után a rendőrfőnök is belebukott

A hét elején kezdte meg tevékenységét az új kormányfő miután elődje távozásra kényszerült. Az Európa Tanács azzal vádolta az ex miniszterelnököt, hogy akadályozza az igazságszolgáltatást Daphe Caruana Galizia újságírónő meggyilkolásának ügyében. Az oknyomozó újságírónő kocsiját 2017-ben robbantották fel. Daphne Caruana Galizia az…

Az új orosz miniszterelnök kedveli a kriptót?

Kriptoworld
-
  Ma 13:52 Gazdaság

A kriptopénzek igazából nem pénzek, mégis meg kellene adóztatni őket – ilyen, és ehhez hasonló megállapításokat hallhattunk eddig Mihail Misusztyin orosz miniszterelnök részéről, aki nemrégiben foglalta el székét. Oroszországnak digitálisabbá

Miniszterelnökség: Emeli a kormányhivatali dolgozók bérét a kormány

A cafeteria-rendszer pedig áprilistól újra bevezetésre kerül a területi közigazgatásban.

Miniszterelnökség: Emeli a kormányhivatali dolgozók bérét a kormány

Mintegy 32 milliárd forintból emeli a kormány a területi közigazgatásban dolgozók bérét, legalább 10, de átlagosan 18 százalékkal.

Ha átmegy a bizalmatlansági indítvány, nem jelöl miniszterelnököt a PSD

Maszol
-
  Ma 09:52 HatártalanRMDSZ

Ha a parlament megszavazza a bizalmatlansági indítványt, sem a Szociáldemokrata Párt (PSD), sem az RMDSZ nem fog miniszterelnököt jelölni - jelentette ki péntek este Piteşti-en Marcel Ciolacu, a PSD ügyvivő elnöke.

Marcel Ciolacu: Ha átmegy a bizalmatlansági indítvány, nem jelölünk miniszterelnököt, nemzeti egységkormányt lehet ala…

Ha a parlament megszavazza a bizalmatlansági indítványt, sem a Szociáldemokrata Párt (PSD), sem az RMDSZ nem fog miniszterelnököt jelölni - jelentette ki péntek este Piteşti-en Marcel Ciolacu, a PSD ügyvivő elnöke.

Mintha a NAV dalszövegíró vezetője lenne az új miniszterelnök, és nem ez az egyetlen meglepetés

G7
-
  Ma 07:57 Külföld

Alkotmányreform, népszavazás, szinte ismeretlen új miniszterelnök – nemcsak az átlagpolgárok, hanem politikustársai sem tudják követni a felpörgött Putyint.

Miniszterelnökség: emeli a kormányhivatali dolgozók bérét a kormány

Mintegy 32 milliárd forintból emeli a kormány a területi közigazgatásban dolgozók bérét, legalább 10, de átlagosan 18 százalékkal, és a ...

Zelenszkij ad még egy esélyt a miniszterelnöknek

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök úgy döntött, hogy ad még egy esélyt Olekszij Honcsaruk miniszterelnöknek és kormányának, azzal a feltétellel, ha teljesítenek bizonyos feladatokat - tette közzé péntek este az államfő sajtószolgálata.

Az ukrán elnök ad még egy esélyt a miniszterelnöknek

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök úgy döntött, hogy “ad még egy esélyt” Olekszij Honcsaruk miniszterelnöknek és kormányának, azzal a feltétellel, ha teljesítenek bizonyos feladatokat – tette közzé péntek este az államfő sajtószolgálata. A közlemény szerint Zelenszkij a nap folyamán fogadta Honcsarukot, aki előzőleg benyújtotta neki lemondási…

Az ukrán elnök úgy döntött, ad még egy esélyt a miniszterelnöknek

A nyilatkozat szerint Zelenszkij a nap folyamán fogadta Honcsarukot, aki előzőleg benyújtotta neki lemondási nyilatkozatát, miután nyilvánosságra került egy titokban készített, számára kínos hangfelvétel egy kormánytagokkal és jegybanki vezetőkkel folytatott megbeszéléséről. Az államfő közölte, hogy fontolóra vette Honcsaruk távozási szándékát a…

Az ukrán elnök ad még egy esélyt a miniszterelnöknek

Blikk
-
  Tegnap 21:55 Külföld

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök úgy döntött, hogy „ad még egy esélyt” Olekszij Honcsaruk miniszterelnöknek és kormányának, azzal a feltétellel, ha teljesítenek bizonyos feladatokat – tette közzé péntek este az államfő sajtószolgálata.

Ingatlanairól kérdezik az új orosz miniszterelnököt

Infostart
-
  Tegnap 20:37 Külföld

Az orosz kormány meglepő lemondása után kérdések merültek fel Putyin elnök új kormányfő-jelöltjéről: hogyan juthatott az orosz adóhatóság egykori főnöke drága ingatlanokhoz?