Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 281 hír

Hattyút, kutyát de még lovat is mentettek tavaly a zalai tűzoltók

Zaol
-
 Ma 20:00Megyei

Az elmúlt napokban felidéztük az elmúlt évnek azokat a jelentős történéseit, amikor a tűzoltók nyújtottak segítséget. De nem csak tüzet oltottak, és balesetet szenvedett járművek és vezetőik, utasaik számíthattak rájuk. Többször vonultak ki azért, hogy szorult helyzetbe került állatokat szabadítsanak ki. Decemberben erre négy helyszínen volt szüksé

Gyógypedagógus jelentkezését várja Hevesre a Szent Gellért Iskola és Óvoda

A Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Óvoda pályázatot hirdet 1 fő gyógypedagógusi állás (tanulásban akadályozottak pedagógiája, autizmus, oligofrén szakirány) betöltésére. A feladatellátás helye: 3360 Heves, József Attila u. 18. Bérezés: a pedagógus bértábla szerint Munkaidő: teljes munkaidős, határozott időre szóló alkalmazás Az…

Télen ásó helyett mérőszalaggal dolgoznak a régészek Békéscsabán

Behír
-
 Ma 18:11Belföld

A Munkácsy Mihály Múzeum régészei többnyire február és november között végeznek ásatást. Amikor beköszönt a hideg, télies idő, akkor pedig az irodákban dolgoznak. Jelen pillanatban leltározás, revízió zajlik a múzeum falai között, illetve az új állandó kiállítás épül.

Tizenhárom határsértő a megyében

A rendőrök 13 határsértővel szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Csongrád-Csanád megyében.

Új kerékpárutak tervezése indult a megyében

Hiros
-
 Ma 17:04Megyei

​Újabb kerékpárutakkal bővülhet Bács-Kiskun megye úthálózata. A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat weboldala szerint a Lajosmizsén és Nyárlőrincen lévő utak tervezése is elindult. Az új szakaszok tervdokumentációit pályázati keretek meghirdetése esetén egyből be lehet majd adni, ezzel időt és pénzt is lehet spórolni.

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket.

Paksi tűzoltók is részt vettek az oltásban

Kigyulladt és hatalmas lángokkal égett nem rég egy családi ház Szekszárdon. A tűz valósággal elborította a teljes épületet. A lángok megfékezésénél a paksi tűzoltóknak is segíteni kellett a helyszínen. A szekszárdi ház valósággal megsemmisült, a tűz okát még vizsgálják. A közösségi oldalon gyűjtés indult, hogy a tűzben érintett család…

53 új fertőzött és egy újabb haláleset Maros megyében

Ötvenhárom új koronavírusos esetet regisztráltak az elmúlt 24 órában és egy koronavírus-fertőzéssel összefüggésbe hozható halálesetet Maros megyében.

Mammográfiai szűréseket szerveznek Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket.

Ez volt 2020 Nógrád megyében: december

Nool
-
 Ma 15:22Belföld

Visszatekintünk az elmúlt év decemberének legfontosabb és legérdekesebb eseményeire.

Hasba lőtte saját magát egy gyerek Fejér megyében, életveszélyesen megsérült

Apja őrizetlenül hagyott egy megtöltött légpuskát, vádat emeltek ellene.

Az elmúlt napokban több gyalogost érintő baleset történt a megyében- figyelmeztet a rendőrség

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai azt tapasztalták, hogy a járművezetők közül sokan továbbra sem fordítanak elég figyelmet a gyalogos-átkelőhelyek megközelítésének szabályaira

Nógrádmarcalon izzó kéményhez riasztották a megyei tűzoltókat

Hétfő este riasztották a balassagyarmati hivatásos tűzoltókat.

Több új fertőzés mellett halálesetek is történtek Hargita megyében

A hétvégi és hétfői alacsony értékekhez képest megnövekedett az új fertőzések száma kedden Hargita megyében, és hosszú idő után halálesetek is történtek a térségben.

Az egyik legnagyobb Skyrim mod fejlesztői saját játékukon dolgoznak tovább

Az Enderal mod utolsó frissítési leírásában a csapat elhintett egy nagyobbacska bejelentést: vége a modolásnak, jöhet egy teljes játék összerakása.