Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A lábadozó Boris Kollár miatt tehették át decemberre azt a szavazást, ami a kormány számára csúcsprioritás

A négy kormánypárt szerdán délelőtt megegyezett abban, hogy halasszák a jövő hétre a főügyészjelölt megválasztását. Ennek hátterében az áll, hogy a koalíciós pártok még nem egyeztek meg abban, a nyáron megüresedett főügyészi pozícióra jelentkezett hét lehetséges személyből kit támogassanak. A DenníkN úgy tudja, hogy azért is…

Halálos baleset miatt lezárták a 81-es utat Bodajknál

Fának csapódott egy autó a 81-es út 20-as kilométerénél, Bodajk térségében, a sofőr a helyszínen meghalt. Az utat teljes szélességében lezárták – tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t. Sebestyén Mária elmondta, hogy egy 71 éves nő az áldozat, férfi utasát kritikus állapotban vitték kórházba. A helyszíni szemle

Példa nélküli részletességgel feltérképezték Magyarország felszínmozgásait

Elkészült Magyarország első részletes felszínmozgási térképe és műholdradaros mozgásmonitorozási rendszere. Az Európai Unió Copernicus programja és az Európai Űrügynökség Sentinel–1 műholdpárosának 2014 októbere és 2020 szeptembere között végzett apertúraszintézises radarészleléseinek feldolgozásával a hazai…

A vírus mellett a hideg a legnagyobb veszély a fedél nélkül élőkre

Vaol
-
 Ma 11:30Megyei

A bentlakásos hajléktalan-ellátó intézmények a legsúlyosabb járványhelyzet idején sem zárhatnak be. Németh Klárát, a Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Közhasznú Nonprofit Kft. (FÉHE) ügyvezetőjét kérdeztük, hogy mi a helyzet a megyeszékhelyen.

A járvány miatt nő a zálogfiók ügyfelek száma

A koronavírus-járvány második hulláma egyre inkább takarékoskodásra szorítja és tudatos pénzügyi gondolkodásra készteti az embereket - mutat rá a BÁV Zálog országos, közel 100 fiók bevonásával november közepén készített felmérése.

A korona miatt rákapcsol a Netflix Angliában

24.hu
-
 Ma 11:25Film

Egymilliárd dollárt fognak költeni angol gyártású produkciókra.

Viharral álmodtál? Megmondjuk, mit hoz a jövő!

Mit álmodtál? Esett vagy fújt? Napsütés volt vagy hóesés? Elmondjuk, mit jelentenek az egyes időjárási viszonyok az álmokban!

Jogsi nélkül kapcsolták le a 17 évest Kiskorpádnál

Korábban már eltiltották a vezetősétől.

Feljelentők nélkül félkarú óriás lenne a rendőrség

A rendőrség 2020. január elseje és október 6. között összesen 118 330 eljárást indított, melyből 91 293 eljárást a hatóságokhoz, bíróságokhoz forduló feljelentők generáltak.

Furcsa hiba: egy kedvezmény miatt maradnak ki szállásadók ezrei az állami kártérítésből

HVG
-
 Ma 11:20Gazdaság

A kisebb magánszállásadókról van szó, akiknek azért nem jár a 80 százalékos foglalási visszatérítés, mert nem a "megfelelő" platformon rögzítik vendégeik adatait. Érdekükben már az iparkamara is megkereste az adatszolgáltatási központot felügyelő Magyar Turisztikai Ügynökséget.

Közönség nélkül ünnepli jubileumát a Drezdai Filharmonikusok

Egyszer biztosan be fogják pótolni egyszer a jubileumi ünnepséget a nagyközönség előtt is.

Nehéz kibírni könnyek nélkül: szívszorító levelet kapott az Országos Mentőszolgálat

Ripost
-
 Ma 11:00Belföld

Megrendítő sorokkal köszönte meg a mentők segítségét Ildikó.

Radovanović: Drágán megfizetünk a hatalom rossz döntései miatt

Zoran Radovanović epidemiológus szerdán kijelentette, hogy a gazdaság veszteségei és az emberéletek között nem lehet párhuzamot vonni, a koronavírus terjedéséért pedig hatalmon lévőket tette felelőssé

Jövőre is támogathatnák pénz nélkül maradt pártjukat a parlamenti frakciók

HVG
-
 Ma 10:51Belföld

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetőjének törvényjavaslata még egy évig lehetőséget adna a frakcióknak, hogy kipótolják a pénzt, amit a kormány vett el a koronavírus-járványra hivatkozva.

Tejet hív vissza a METRO, gyártás során felmerült probléma miatt

A forgalmazó tájékoztatása szerint a gyártás során, a töltőfej okozta másodlagos szennyezés miatt a tej érzékszervileg kifogásolt.