Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 25 hír

Vigyázat, a Windows 10 azonnal összeomlik ettől a hivatkozástól

Computerworld
-
 Tegnap 15:45Infotech

Újabb érdekes Windows 10-hiba bukkant fel a homályból: a böngésző címsorába írt belső link azonnal kék halált okoz, de ami még nagyobb baj, hogy ezt mások is kihasználhatják ellenünk.

„Vigyázat, csalok!” –  egy fuldokló kínai gyöngyárustól tanulta első trükkjét Rodolfo

Múlt-kor
-
 Tegnap 08:40Kultúra

34 éve, 1987. január 25-én hunyt el Rodolfo, a világhírű bűvész, érdemes és kiváló művész. Művészetét nem a varázslás, a sámánság jellemezte, hanem a küzdelem, az akaraterő, a kemény munka eredményeként létrejött csoda.

Vigyázat: új betegség támadja a gyerekeket – Erre kér mindenkit Novák Hunor

Blikk
-
 21.01.24 18:56Belföld

﷯ Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy gyermekekre nem veszélyes a koronavírus, a járvány második hullámában sajnos több tucat iskolást kezeltek hazánkban intenzív osztályon egy újonnan felbukkanó betegség miatt. Az úgynevezett MIS-C alattomos, nem könnyű felismerni, ráadásul többnyire korábban teljesen egészséges gyerekeket…

Grúzia elindítja állandó nemzetközi repülőjáratait

Karpat.in.ua
-
 21.01.24 08:12Határtalan

Grúzia február 1-től elindítja állandó nemzetközi repülőjáratait. A hírt az ország gazdasági minisztere jelentette be.

Az újonnan engedélyezett vakcinákkal felgyorsítható az oltások beadása

Szimpatika
-
 21.01.23 20:35Egészség

Az országos tisztifőorvos jelentős előrelépésnek nevezte az AstraZeneca és Szputnyik V vakcina magyarországi engedélyezését.

Varázslatos színek: az ismeretlen Grúzia a szovjetek előtt

Szabad Európa
-
 21.01.23 17:09Külföld

Az egykori cári Grúziában élő emberek és a mesés táj egy világhírű fotós színekkel teli, exkluzív képein. Az orosz fotós, Szergej Prokudin-Gorszkij lenyűgőző felvételei.

Vigyázat! Idegen anyag miatt veszélyes lehet egy gyerekeknek szánt müzli - Ha vásárolt belőle, semmiképp se fogyassza…

Idegenanyag lehetséges jelenléte miatt gyerekeknek szánt Milupa müzlit és zabkását hívott vissza a forgalmazó, a Müller üzletlánc - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) pénteken az MTI-vel.

Öt mesterhegedű került újonnan a Liszt Ferenc Kamarazenekar birtokába

A Liszt Ferenc Kamarazenekar egyéves keresést követően öt mesterhegedűre talált rá, amelyek még magasabb művészeti interpretációt tesznek lehetővé az együttes számára a jövőben. A zenekar soron következő tavaszi koncertjein már hallhatóak lesznek az új hangszerek. A Liszt Ferenc Kamarazenekar tavaly új művészeti stratégiájának részeként,…

Vigyázat csalók élnek vissza az Aldi nevével!

Megtévesztő módon használják ismeretlen csalók az ALDI nevét.

Vigyázat! Csalók küldenek sms-t vagy e-mailt az Aldi nevében

Csalók az Aldi nevében küldenek sms-ben vagy e-mailben értesítést a kereskedelmi lá

Az újonnan engedélyezett oltóanyagokkal felgyorsítható a védőoltás

Az újonnan engedélyezett oltóanyagokkal felgyorsítható a védőoltások beadása - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján csütörtökön.

A hétvége időjárása: korai tavasz a télben – Vigyázat, támad a melegfront!

Városi Kurír
-
 21.01.21 17:55Belföld

Ahogy az az elmúlt napokban már jól látszott, egy időre kiszorítja az életünkből a szigorú telet valami különös korai tavasz.

Országos tisztifőorvos: az újonnan engedélyezett oltóanyagokkal felgyorsítható a védőoltás

Az újonnan engedélyezett oltóanyagokkal felgyorsítható a védőoltások beadása – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján csütörtökön. Müller Cecília jelentős előrelépésnek nevezte az AstraZeneca és Szputnyik V vakcina magyarországi engedélyezését. Úgy…

Az újonnan engedélyezett oltóanyagokkal felgyorsítható a védőoltások beadása

Az újonnan engedélyezett oltóanyagokkal felgyorsítható a védőoltások beadása – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján csütörtökön. Müller Cecília jelentős előrelépésnek nevezte az AstraZeneca és Szputnyik V vakcina magyarországi engedélyezését. Úgy…

Országos tisztifőorvos: az újonnan engedélyezett oltóanyagokkal felgyorsítható a védőoltás

Müller Cecília jelentős előrelépésnek nevezte az AstraZeneca és Szputnyik V vakcina magyarországi engedélyezését.     Úgy fogalmazott: fontos, hogy felgyorsítsák a védőoltások beadását, mert csak így lehet a jelenlegi, kedvezőbb hazai járványügyi helyzetet fenntartani.     Hozzátette, hogy az eddig érkezett oltóanyag nem elegendő…