Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Megkéseltek egy férfit, nem segítettek rajta a szemtanúk

Segítségnyújtás elmulasztása miatt nyomozott a Szigetvári Rendőrkapitányság egy 17 éves komlói, valamint egy 19 éves somogyapáti nő ellen.     A megalapozott gyanú szerint 2019. július 27-én 3 óra körül a két nő társaságában lévő férfi szóváltásba keveredett egy másik férfival Somogyhatvanban, a Kossuth utcában. A vita odáig fajult a két…

Lezárt akta: nem segítettek

Lezárt akta: nem segítettekBaranya Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 02., sze - 08:28 A szigetvári nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

Lökhárítóba szorult macskán segítettek a nyíradonyi tűzoltók

A nagy kaland közben szerencsére nem sérült meg az állat. Ügyeleti hírek keddről.

Az időseknek segítettek

Duol
-
 Tegnap 14:00Megyei

Felajánlással éltek helyi vállalkozók az idősek otthona fertőtlenítése érdekében: korszerű eszközökkel tisztították meg a levegőt.

Liftben rekedt férfin segítettek

Csörgött a telefon a katasztrófavédelemnél a hétvégén – egy férfi Mohácson, a Jókai utcában, egy négyszintes társasház liftjében rekedt.

Szánkóbalesetet szenvedett kamaszlányon segítettek a hegyi mentők

Parameter
-
 20.11.30 09:50Határtalan

A baleset a Vrátna-völgyben található Paseky üdülőhelynél történt. Amint arról a hegyi mentők a weboldalukon beszámoltak, szánkózás közben esett el a lány és megsérült a bokája. A hegyi mentők ellátták, majd egy motoros szánnal lehozták a mentőállomásra, ott pedig átadták a mentőknek. (TASR)

Kerítésbe szorult kutyán segítettek a debreceni tűzoltók

A kutyát csapszegvágóval szabadították ki. Ügyeleti hírek vasárnapról.

Svédország 15 évig üldözte a behatoló ellenséges tengeralattjárókat. Aztán a heringek segítettek lenyugodni

Rakéta
-
 20.11.27 23:29Tudomány

Az 1980-as években nem volt éppen feszültségmentes a diplomáciai élet. A nukleáris szuperhatalmak egymásnak feszültek,  Oroszország és Svédország között is komolyan izzottak a felségvizek, ha szabad ezzel a képzavarral élni. Egy elképesztő hidegháborús történet következik.  

Bodó Sándor: a kormány gazdaságvédelmi intézkedései érdemben segítették a munkaerőpiac stabilitásának megtartásá…

Üzletem
-
 20.11.27 16:30Karrier

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat 2020 novemberében 296,5 ezer regisztrált álláskeresőt tartott számon. Bár az előző év azonos időszakához képest ez mintegy 50 ezres növekedést jelent, a járványhelyzet ellenére a mutató már ötödik hónapja csökken – hívta fel a figyelmet pénteki közleményében az Innovációs és Technológiai Minisztérium…

Gyöngyösön a tűzoltók is segítették a karácsonyfa-állítást

Egri Ügyek
-
 20.11.27 16:20Megyei

A díszítésből szintén kivették a részüket a lánglovagok.