Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Csak felnőttként értettem meg, mekkora agymosást jelentett a kommunizmusban nevelkedni

24
-
  Ma 19:02 Könyv

Petr Sís a világhírű cseh gyerekkönyves szerző, illusztrátor és filmes a vasfüggöny mögötti gyerekkor traumáit fenségesen szép gyerekkönyvbe foglalta. A Fal tizenkét év után végre megjelent magyarul is.

90 éves lett!

Szon
-
  Ma 18:51 Belföld

December 8-án szerettei körében ünnepelhette 90. születésnapját a nagyhalászi Fejes Andrásné, akit az Önkormányzat nevében Lisovszki Róbert alpolgármester köszöntött fel.

Wes Anderson vonattal jött Budapestre, ebből lett A Grand Budapest Hotel

Origo
-
  Ma 18:23 Film

Wes Anderson és Terrence Malick filmjének szereplője, Karl Markovics Budapesten járt.

Puhák, édesek és nevelőszülőt keresnek, hogy egyszer vakvezető kutyák lehessenek

RTL Klub
-
  Ma 18:15 Bulvár

A Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola két tenyésszukája nemrég adott életet egy-egy alomnak, egy harmadik szuka pedig épp várandós. A kölykökből vakvezető kutyák lesznek, életük első évét viszont családban kell tölteniük, mielőtt elkezdődik kiképzésük. Erre várják az önkéntes jelentkezőket.

Ő lett Az év bortermelője

Ridikül
-
  Ma 17:17 Életmód

Koch Csaba Hajós-Bajai borvidéki bortermelő lett Az év bortermelője Magyarországon.

Szellemjárás az Arénában - Ghost koncert képekben

zene.hu
-
  Ma 17:11 Zene

A Ghost adott koncertet az Arénában december 3-án nem kis sikert aratva. Lehet, hogy valaki számára még kevésbé ismert ez a 2008-ban alakult, 2016 óta Grammy-díjas svéd hard rock/metal zenekar a meghökkentő maszkjaival.  A banda motorja Tobias Forge, azaz Cardinal Copia, őt segíti a színpadon hat további zenész, a “Névtelen Vámpírok”:…

Meglepetés a fehérvári gyermekosztályon

Feol
-
  Ma 16:30 Megyei

Idén is műsorral készült a Szent György Kórház a gyermek­osztályon fekvő gyerekeknek. Amellett, hogy számukra vigasz, talán egy rövid időre megfeledkeztek a fájdalmaikról.

Nem készült el egy katari stadion a klubvb-re

BorsOnline
-
  Ma 16:30 Színes

A katari szervezők bevallották: a labdarúgó- klubvilágbajnokság egyik stadionja még nem alkalmas a játékra, ezért módosítottak a helyszínt.

Leszbikus dráma lett az év legjobb európai filmje

Noizz
-
  Ma 16:06 Film

A kedvenc című alkotás nyerte el a legjobb filmnek járó elismerést az Európai Filmdíjak szombat esti átadásán Berlinben.

Gyógyított, most aranydiplomás lett dr. Sík Erzsébet

Teol
-
  Ma 16:00 Megyei

Dr. Sík Erzsébet, a Balassa-kórház volt főorvosa közel ötven éven keresztül dolgozott a betegekért, mindvégig Szekszárdon.

Elképesztő, festőnő lett Gelencsér Timiből

Az egykori szépségkirálynő most már egy könyv borítójáról is visszanéz ránk.

Kerényi Miklós Máté elárulta, mi az igazi neve

Kerényi Miklós Máté elmesélte, miért fogalmazódott meg benne még egészen fiatalon, hogy megváltoztatja a nevét, melyet később meg is tett.

Nevezz az adventi koszorú szépségversenyre!

Győr Plusz
-
  Ma 15:13 Megyei

Ráadásul akik mától küldik be a jatek@gyorplusz.hu e-mail címre a fényképeket, azok már azt is megmutathatják, hogy a második gyertya fénye milyen ragyogást hozott a vasárnapjukba. Érdemes pályázni, hiszen értékes Dorko vásárlási utalványokat lehet majd nyerni, illetve Nagy Eszter Kreatívan, magyarosan című szakácskönyvének dedikált…