Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egymással versengve ítélik el a megyei tanácsba jutott egyes pártok képviselői a KMKSZ elleni SZBU-s akciót

Szinte egymással versengve ítélték el a Kárpátaljai Megyei Tanácsba bejutott több politikai párt képviselői az Ukrán Biztonsági Szolgálatnak (SZBU) a Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnöke és a magyar szervezet...

Egy időre szünetel a Mol Bubi közbringarendszere

Liner
-
 Ma 10:38Életmód

Vasárnap, azaz november 29-én lehetett utoljára használni a Mol Bubi kerékpárjait, ugyanis egy időre le fog állni a közbringarendszer.

22 év után lezárul egy korszak: így búcsúznak a sorozattól a Barátok közt színészei

A műsor egykori és jelenlegi szereplői érzelmes búcsút vettek a népszerű sorozattól.

Dömötör Csaba: Rengetegen szurkoltak azért, hogy ennek a kormánynak ne sikerüljön eredményeket elérni

Origo
-
 Ma 10:31Belföld

A koronavírus-járvány elleni védekezés is téma volt napirend előtt kedden az Országgyűlésben.

Hiszek egy Hazában - Jelenczki-film Trianonról

Gondola
-
 Ma 10:31Kultúra

Képzeljük el, hogy mi történne, ha 2020-ban a társadalom, annak a 90%-a a „Hiszek egy” hitvallásával azonosulna, mint ahogy tette azt az 1920-as békediktátum után? Volt egy statisztikai felmérés a Történelmi Magyarországon, amely kimutatta, hogy a lakosság több mint 90%-a Tragédiának vallja a trianon-i diktátumot.

Durva: Azzal fenyegette élettársát egy fickó, hogy feldarabolja

Jana Ligdayová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint legutóbb csütörtökön, november 26-án tett így. A szóváltás során a férfi azzal fenyegette meg élettársát, hogy feldarabolja. Mivel a nő féltette életét, értesítette a rendőrséget. A rendőrség őrizetbe vette az agresszív férfit, és veszélyes fenyegetőzéssel gyanúsította meg. Amennyiben…

Egy fankasztingtól a tévéképernyőig – Dave Filoni és Rosario Dawson Ahsokáról

Ziro
-
 Ma 10:30Film

Dave Filoni és Rosario Dawson beszélgetett Ahsoka Tanóról és A mandalore-i 13. fejezetéről. Ez a cikk Egy fankasztingtól a tévéképernyőig – Dave Filoni és Rosario Dawson Ahsokáról a Ziro.hu-n jelent meg először.

A Kárpátaljai Hazajáró Egylet vendégházat avatott Felsőgerebenen (videó)

A Kárpátaljai Hazajáró Egylet örömteli eseménnyel zárta az évet. A tagságnak sikerült hosszú távra bérbe vennie Felsőgerebenen egy vendégházat, amelyet a magyar állam vásárolt meg és újíttatott fel a Magyar Ház Program keretében.

Pásztor István: A Vmsz egy emberként áll ki a kárpátaljai magyar nemzettársaink mellett

A VMSZ egy emberként áll ki kárpátaljai magyar nemzettársaink mellett és maximális támogatásunkról biztosítjuk KMKSZ – Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnökét, Dr. Brenzovics Lászlót – ítja Pásztor Istvá, a VMSZ elnöke Facebook-oldalán. Úgy véljük, az ukrán hatóságok mai újabb, koholt vádak alapján felépített, a kárpátaljai magyarság…

Megvalósult egy álom – Már a jégcsarnokban edzenek az Óriások

Ajkai Szó
-
 Ma 10:20Megyei

Felhangzik a hangszóróból az Óriások indulója. Felgyúlnak a fények. A hokisok egymás után lépnek a

Ököllel ütöttek meg két fiút egy bevásárlóközpontban

Egy négyfős társaság vitatkozott össze október elején.

Öt autó ütközött össze a ködös, jeges úton Bordány és Szeged között, egy autó teljesen kiégett

Összeütközött öt személyautó a lefagyott, jeges úton Bordány és Szeged között, az 5408-as úton, ketten megsérültek. Információink szerint először egy Ford és egy Opel személygépkocsi rohant egymásba a sűrű ködben, majd beléjük csapódott egy Renault személyautó. Az Opel Meriva az ütközés következtében kigyulladt és teljesen kiégett, a…

Az örök kérdés: idén fehér lesz a karácsony? Kiderült mire számíthatunk!

Nool
-
 Ma 10:18Időjárás

Az elmúlt években nagyon elszoktunk a fehér karácsonytól, sokakat érdekel idén mire számíthatunk. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint szakmailag vállalható előrejelzést karácsony előtt 1-1,5 héttel lehet mondani, de a legfrissebb eredmények szerint enyhébb idő várható.

Kigyulladt egy ház Szolnokon

Ég egy lakóház Szolnokon, a Törteli utcában. A szolnoki hivatásos tűzoltók egy gázpalackot kihoztak az épületből és két vízsugárral megkezdték az oltást.