Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Jelek, hogy a macska kutyaallergiás

Cicánk folyamatos vakarózását allergia is okozhatja. Érzékeny lehet például a penészre, a poratkákra, különféle pollenekre, de akár a kutyánkra is.

5 tipp, hogy hosszabb ideig életben tartsd a vágott virágokat

A virágok életkortól és nemtől függetlenül képesek feldobni az emberek hangulatát

Nem tudjuk, hogy miért távozik a Bahart vezérigazgatója

A Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) vezérigazgatója közös megegyezéssel távozik posztjáról – erősítette meg az MTI információit a Magyar Turisztikai Ügynökség.

Felszólították a kormányfőt, hogy állítsa le az országos tesztelés következő fordulóját

„A kormány kudarcot vallott a pandémia elleni küzdelemben” – jelentette ki Raši a hétfői sajtótájékoztatóján, hozzátéve: a koalíción belüli kommunikáció is kaotikus. Felszólította a kormányt, hogy ne csináljon az országból „kísérleti laboratóriumot”. Raši szerint egyik állam sem követi az országos tesztelés példáját, és nem is fogja. A…

Tök jó, hogy jön a Deadpool harmadik része, de valamit elfelejtettünk

Player
-
 Ma 19:42Kultúra

Idén filmes fronton nem sokmindennek lehetett örülni, de a Deadpool-franchise háza tájáról érkező legutóbbi hír miatt nagyon sokan örömtáncot jártak.

Az Európai Bíróság kimondta, hogy jogellenes a Stop Soros törvénycsomag

Tárgyalást tartott Strasbourgban az Európai Bíróság az úgynevezett Stop Soros törvénycsomagról. A cél többek között annak kiderítése, hogy összeegyeztethető-e az uniós joggal a civil szervezetek kriminalizálása, akik a menedékkérőknek nyújtanak humanitárius segítséget. Az eljárást az Európai Bizottság indította, alapvetően két területen ítélték meg

Biztossá vált, hogy jön a Fekete Párduc 2!

Filmezzünk!
-
 Ma 19:37Film

Jön a Fekete Párduc 2! Chadwick Boseman tragikus halálával a Fekete Párduc folytatása is kérdésessé vált. A második résszel kapcsolatban az elmúlt hetekben számos találgatás felmerült, most pedig úgy tűnik, hogy a stúdió csakugyan elkészíti a produkciót. Egyelőre persze arra nem derült fény, ki is venné át színésztől a stafétát, a…

Az Iszlám Állam arra kényszerítette a kisfiút, hogy fenyegesse meg Trumpot, most hazatért Amerikába

SzMo
-
 Ma 19:30Külföld

„Édes megkönnyebbülés a hazatérés” – így fogalmazott a most 13 éves Matthew, akit 8 évesen vittek Szíriába, ahol nevelőapja csatlakozott az ISIS-hez.

Hogyan neveljük meg a golden retrievereket?

Úgy érzed, hogy kutyád lassan a fejedre nő? Mindig megsajnálod, ha megbánó szemekkel néz rád? Még, ha nehezedre is esik ellenállni neki, ez nem egy jó nevelési módszer. Íme néhány szempont, amiket érdemes követned, ha jól akarod nevelni golden retrieveredet.

Szófogadatlan nagyszülők: Hogy jussunk dűlőre velük?

Nasiztatás, képernyőnézés, érzelmileg ártó kommunikáció. Anyaként is gyerekként kezelnek a szüleim.

Hogy mi? Úgy tűnik, nem létezik olyan szó, ami meghatározná a 2020-as évet

Az angol nyelv legfontosabb szótáraként emlegetett Oxfordi Angol Szótár (Oed) készítői idén nem tudtak egyetlen szót megnevezni 2020 legjellemzőbb szavaként.