Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hiába várt a tesztre egy 67 éves férfi, most lélegeztetőgép tartja életben

Két napig nem jött a mentő, ezért a felesége betelefonált a kórházba, de még akkor is azt mondták nekik, hogy nincs szükség tesztelésre. Órákkal később már az intenzívre került a férfi.

Két napig várt a tesztre, lélegeztetőgépen van

Hiába volt helyenként 40 fokos láza, csak akkor került kórházba, amikor már félrebeszélt. Feleségét azóta sem tesztelték.

Egy amerikai cég olyan tesztet fejlesztett, amivel öt perc alatt kimutatható a koronavírus

Rakéta
-
  Ma 20:16 Infotech

A COVID-19 járvány elleni küzdelem egyik leghatékonyabb módja a lakosság széles körű tesztelése. A jelenleg használt tesztek viszont sokszor csak egy nap után hoznak eredményt, a gyorstesztek pedig több esetben is rendkívül megbízhatatlannak bizonyultak.

Koronavírus a nagyvilágban: videón a Hongkongban élő zalai Gyuris Roland beszámolója

Zaol
-
  Ma 20:00 Megyei

A zalaegerszegi származású Gyuris Roland 7 éve él Hongkongban. Fontosnak érezte, hogy a kint szerzett tapasztalatait megoszthassa a zalaiakkal.

Mester János: legalább tízszer ennyi tesztet kellene végezni

Hódpress
-
  Ma 19:43 Megyei

Kevesli az országszerte elvégzett tesztek mennyiségét Mester János hódmezővásárhelyi háziorvos, önkormányzati képviselő. Szerinte ennél legalább tízszer többet kellene elvégezni. Lapunk kérdésére arról is beszámolt, mennyi papírmunka előzi meg ezeket a teszteket és hova kerül valaki, ha Hódmezővásárhelyen felvetődik nála a…

A nagy kérdés: mit tanácsolna Vettel a fiatal önmagának?

A négyszeres világbajnok rajongói kérdésekre válaszolt.

F1: Vettel nem zárja ki, hogy mérnökként folytatja a versenyzés után

A négyszeres F1-es világbajnok, Sebastian Vettel rajongói kérdésekre válaszolt, s felfedte, nem zárja ki, hogy versenyzői pályafutása lezárultával más szerepkörben tér vissza a Formula–1 világába.

Ezeket az F1-es autókat vezette Ayrton Senna: különleges darabok

Motorsport
-
  Ma 19:00 Forma1

Gyakorlatilag nincs egy olyan nap, amikor Ayrton Senna neve valami kapcsán ne kerülne elő a motorsportban, és ezt gyakorlatilag senki másra nem lehet igaz. Mondhatjuk ezt annak ellenére, hogy a brazil legenda, aki háromszor nyerte meg az F1-es bajnokságot, 1994 óta nem lehet közöttünk.Megannyi különleges futam, teljesítmény és győzelem…

Vetőmagot tesztelt a Nébih: a törpe bársonyvirágot vették górcső alá

HelloVidék
-
  Ma 19:00 Gazdaság

A Szupermenta program folytatásaként törpe bársonyvirág vetőmagok komplex vizsgálatát végezték el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei. Összesen 8 kiszerelő 10 termékét ellenőrizték, amelyek között magyar, cseh és holland csomagolású termékek is akadtak. Jelölési hiba egy vetőmagnál merült fel, az…

Tömegesen tesztelnek a németek

Magyar Nemzet
-
  Ma 18:20 Külföld

Szakértők arra is felhívják a figyelmet, hogy a vírussal bizonyítottan fertőzöttek átlagéletkora Németországban 47 év, ami jóval alacsonyabb az olaszországi 63-nál.

Koronavírus elleni gyógyszert tesztelnek Pécsen

HírTV
-
  Ma 18:10 Vélemény

Biztatónak nevezte a vírusellenes gyógyszerek teszteredményét a pécsi koronavírus kutatócsoport vezetője.

Hiába várt a tesztre, most lélegeztetőgépen van

Hiába várt a háziorvos által igényelt koronavírus tesztre, most lélegeztetőgép tart életben egy 67 éves férfit az egyik budapesti kórházban. A család szerint két nap várakozás után érkezett meg csak a mentő. Akkor is azt mondták nekik, a tünetek alapján nem tesztelnek, és nem viszik be, várjanak tovább. A férfi néhány óra után már félrebeszélt a ma

Hiába vagy bivalyerős, padlóra küld a koronavírus: videón, milyenek a tünetek

Pénzcentrum
-
  Ma 16:50 Gazdaság

Sokan hiszik azt, hogy gond nélkül átvészelnék a koronavírus-fertőzést, hiszen fittek és egészségesek. Csakhogy ez korántsem így van, erre a legjobb példa az az 51 éves férfi, aki videóban mesélte el, mit tett vele a fertőzés. Beszélni...

Tesztelik Odesszában a szelepet, mely által négy beteget tudnak egy lélegeztetőgéphez csatlakoztatni

Odesszában egy mérnökökből és orvosokból álló csoport 3D-s nyomtatón létrehozott szelepeket tesztel, melynek segítségével egyidejűleg akár négy beteget is csatlakoztatni tudnak egy lélegeztetőgéphez.

Kész kezet mos Veszprémben - rövid videón a lényeg

Ez a lényeg
-
  Ma 16:08 Belföld

Kész Zoltán veszprémi politikus rövid videón mutatja be a koronavírus-járvány elleni védekezés legfontosabb momentumát.