Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 181 hír

Egyes játékok jobban futnak a PlayStation 5-ön, mint a papíron erősebb Xbox Series X-en

A világ legerősebb konzolja, mi? Nos, amúgy az Xbox Series X tényleg az, mégsem stimmel valami: több játékot is ügyesebben futtat a gyengébb, de még mindig bivalyerős PlayStation 5.

Watch Dogs: Legion: szinte azonos teljesítmény a next-gen konzolokon

A játékhoz beígért online multiplayeres frissítés viszont nem fog idén megjelenni. A Digital Foundry elemzése alaposan átnézte a Watch Dogs: Legion next-gen konzolos verzióit, és arra jutott, hogy az Xbox Series X és a PlayStation 5 lényegében ugyanazokkal a grafikai beállításokkal fut. A PC-s konfigurációs fájlok között mindegyik port részleteit e

Hivatalos a megfizethetőbb Apple Watch SE

Az Apple-nek a Time Flies sajtóeseményén az Apple Watch Series 6 mellett az iPhone SE mintájára bemutatta az Apple Watch SE okosóráját is.

Megjelent az iOS 14 és az iPadOS 14

Az Apple kiadta mobileszközeire az iOS 14, az iPadOS 14 és a WatchOS 7 operációs rendszereket. Ez egyes appfejlesztőket felkészületlenül érte a szoftverek hirtelen elérhetővé tétele ugyanis nem mindegyikőjük tudta még frissíteni az appjait, például az Erste Bank appjának jelenlegi kiadása inkompatibilis az iOS 14-gyel.

Új eszközt ad a fejlesztők kezébe iOS-en az Apple

Promóciós kódokkal segítené az Apple az előfizetőik visszacsábítására, új ügyfelek toborzására vagy a meglévő bázis megtartására.

Kétszer több PS5-öt adtak el induláskor, mint Xbox Series X/S-et

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a next-gen konzolgeneráció esetében sincs új a Nap alatt, hiszen a Sony toronymagasan vezeti az eladásokat a Microsoft előtt.

Az Apple új M1 chipje legyőzi az Nvidiát és az AMD-t

GSMring
-
 Ma 17:04Infotech

November 10-én az Apple által bemutatott három készülékének M1-es chipje magas teljesíténybíró képességre lett tervezve és ezt megmutatja a grafikai feladatok elvégzésének alkalmával is. Az Apple célja ezzel a technológiával, hogy leváltsa az Intel processzorait saját gépeiből, amit nem is tartottak titokban. Nagy fejlesztésről…

Csökkenti Kínától való függését az Apple

Az Apple kérésére Kínából Vietnámba helyezi át az iPadek és a MacBookok gyártását a Foxconn.

Megvan, mennyibe kerül összerakni a legjobb iPhone-t

Metabro
-
 Ma 16:17Gaming

Kevesebb, mint fogyasztói ár fele.

Kiszámolták, mennyi az iPhone 12 és 12 Pro előállítási költsége

És az is kiderült, hogy nagyon kevés benne anyagi szempontból a kínai hozzájárulás, Dél-Korea teszi hozzá a legtöbb értéket.

Elszivárog Kínából az Apple-eszközök gyártása is

A tajvani Foxconn más iparági szereplőkhöz hasonlóan Indiában és Vietnámban terjeszkedne, ahova fokozatosan átköltöztetné kínai tevékenységének jelentős részét, így az iPad-ek, MacBookok vagy iPhone-ok gyártását is.

Kiviszi kínából az Apple-gyártás egy részét a Foxconn

A bérgyártó óriás inkább félrehúzódik az amerikai-kínai kereskedelmi csatározások útjából, hogy megtarthassa a legkedvesebb ügyfelét.

Huawei Experience: Így párosítsunk Huawei órát iPhone-nal és Androiddal

HMS-es telefonon a legegyszerűbb beüzemelni egy Huawei okosórát és fitneszkütyüt, de más androidos mobilon és iOS-en sem kell megizzadni vele.

Kiszámolták: Ennyibe kerül egy iPhone 12 az Apple-nek

Leet
-
 Ma 14:30Gaming

Manapság már senkit sem lepnek meg igazán az Apple árazásai, tekintve volt idő, hogy hozzászokjunk ahhoz, hogy az almás ökoszisztémáért bizony súlyos felárat kell fizetnünk. Az új iPhone-ok esetén viszont érdekes mód csökkentettek az árcédulán, hazánkban persze ez nem igazán látszott, köszönhetően a borzasztó forintárfolyamnak. Egy japán…

Az új frissítésnek hála a Star Wars: Squadrons jobban fut Xbox Series X-en, mint PS5-ön

Ígéreteivel ellentétben az EA Motive most kiadott néhány tartalmi frissítést az űrszimulátorához, de a teljesítmény terén is történtek javítások.