Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szándékosan gázolt a futóversenyen az alkoholmérgezés határán lévő sofőr

Az Egri Járási Ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége mellett közúti veszélyeztetés bűntettével és hivatalos személy elleni erőszak bűntettével is vádolja azt a férfit, aki 2018 őszén szándékosan nekihajtott egy futóversenyt közterület-felügyelőként biztosító nőnek Hatvanban. Az 54 éves vádlott 2018. szeptember 22-én délután Hat

Két magyar került be az Európai Röplabda Szövetség bizottságaiba

Dehir
-
 Ma 13:05Megyei

Budapest/Luxembourg – Hoboth Sándor és Ludvig Zsolt is bekerült az Európai Röplabda Szövetség (CEV) egy-egy bizottságába.

Két év után talpra állhat a Boeing

VG
-
 Ma 13:00Gazdaság

Nemcsak a biztató vakcinahírek, hanem a 737 MAX gépek felszállási engedélye is felfelé hajtotta a kereskedelmi utazás óriását.

Két magyar került be az Európai Röplabda Szövetség bizottságaiba

Sportkatlan
-
 Ma 12:53Sport

Hoboth Sándor és Ludvig Zsolt is bekerült az Európai Röplabda Szövetség (CEV) egy-egy bizottságába.     A magyar szövetség (MRSZ) honlapjának beszámolója kiemeli, hogy a 66 éves Hoboth immár 19 éve tagja a CEV kupabizottságának, amely a klubok nemzetközi versenyeztetését koordinálja. Hoboth szerint hatalmas megtiszteltetés és…

Két energiaelnyelő modult is összetörtek az M1-es és az M7-es autópályán (videó)

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. elsősorban a gyorsforgalmi hálózaton alkalmaz úgynevezett ütközési energiaelnyelő berendezéseket, mely modulok a munkaterületen dolgozók és az ott esetlegesen balesetet szenvedők védelmét is szolgálják. Az elmúlt napokban két ilyen eszköznek is nekihajtottak autósok az M1-es és az M7-es autópályán, utóbbi…

Kétméteres fafallosz rejtélye tartja lázban a bajorokat

Az alkotással kapcsolatban több megválaszolatlan kérdés is van.

Mi a helyzet, ha kétes vagy értékelhetetlen az eredmény? Így tesztelik a pedagógusokat a megyében!

Szon
-
 Ma 12:44Belföld

Kora reggel kelnek útra a kormányhivatal autói, összesen 81 háromfős csoport indul el minden nap szerte a megyében a pedagógusok tesztelésére.

Baleset az M3-ason Nagyfügednél

SZALAGKORLÁT– A Budapest irányába vezető oldalon a forgalom a leállósávban halad.

Két autót is elkötöttek, majd a rendőrök elől menekültek a tolvajok

Nem mindennapi lopás hajtott végre három jászapáti lakos, az ügyészség pedig nemrég emelt vádat ellenük.

Diák ősz 2020 – online térben (videó)

Az Ungvári Nemzeti Egyetem hallgatói körében nagy népszerűségnek örvend a Diák ősz nevű rendezvény, amelynek a korábbi években a Juventus szabadidőközpont adott otthont, idén viszont az online térbe kényszerült.

Európában is az engedélyeztetés küszöbén a két vakcina

Kedden a Pfizer és a BioNTech, illetve a Moderna is közölte, hogy benyújtották az Európai Gyógyszerügynökséghez (EMA) a kérelmet az általuk fejlesztett koronavírus-vakcinák mielőbbi forgalomba hozatalára. A gyógyszercégek ezt megelőzőleg már az Egyesült Államokban is megtették ezt a lépést; jelenleg mindkét oltóanyag az amerikai élelmiszer-…

Baleset az M3-ason, Nagyfügednél

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M3-as autópálya 86-87-es kilométerénél, a nagyfügedi pihenő közelében, a Budapest felé vezető oldalon. A füzesabonyi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanítják. Az érintett útszakaszon a forgalom a leállósávban halad.

Egymillió ütheti a markát annak, aki előkeríti a két hete eltűnt gyönyörű lányt

A mezőkövesdi kamasz valószínűleg az udvarlójával szökött el.

Kétéves felzárkóztató programsorozat ért véget Nyíradonyban és környékén

Haon
-
 Ma 12:18Belföld

Nyolc település bevonásával sikeresen zárult a hátrányos helyzetben élők felzárkóztatását célzó programsorozat.