Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

10 grafikon a járványról, ami a hazai pálinka- és vécépapír-fogyasztásra is komoly hatással volt

Telex
-
 Ma 22:40Belföld

A koronavírus hatása az életünkre az elmúlt egy évben. Milyen rekordokat döntött az internethasználat, hogy alakult a maszkok ára, a lopások száma vagy az irodák bérleti díja? Hány nő küzd a Covid frontvonalában, és hány gyerek fogant meg az összezártságban? Tippeljen, ámuljon!

Parragh László szerint nem volt más választás, ezt meg kellett lépni

Parragh László szerint is károkat okozhat a gazdaságban a csütörtökön bejelentett újabb szigorítás, de nyárra újra fellendülhet minden. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke kijelentése szerint „nem volt más választás, muszáj volt lépni”, újabb szigorításokat bevezetni. Azt is elárulta, hogy a gyártással foglalkozó cégek nem zárnak be,…

Erős utórengés volt Görögországban

Origo
-
 Ma 22:24Külföld

A földmozgást országszerte érezni lehetett.

"Bár nehéz volt ezt a döntést meghozni, mégis ez a helyes"

Júniusról augusztusra halasztják a Le Mans-i 24 órás autóversenyt.

Szijjártó: A kormányülésen nem volt szó arról, hogy a mostani szigorítás FFP2-es maszkokat tenne kötelezővé

Most nincs elég FFP2-s maszk, erről a külügyminiszter azt mondta, nem hoznak olyan döntést, amit evidens, hogy nem lehet betartatni.

Tovább bonyolódik a BKV busztendere körüli botrány (videó)

Szoljon
-
 Ma 21:58Belföld

Részletek az Informátor pénteki adásában 20.35-től.

Eddig 20 járás volt fekete besorolású, jövő héttől 10-el lesz több, köztük a Rimaszombati járás

Rimaszombat. Március 8-tól a Covid automata szerint 30 járás kerül fekete besorolásba, köztük a Rimaszombati is. A helyi kórházában a helyzet kritikus. Míg januárban átlagosan 22 páciens feküdt a Covid osztályon, jelenleg 37 fő az átlag. A férőhely 38. A kórházi alkalmazottak közül a szerdai adatok szerint 16-an voltak házi karanténban.…

340 ember volt bejelentve egy szabolcsi falu romos házába

A lakcímet kiárusító férfi Ukrajnából szerezte a kuncsaftokat. Az egyik kamu lakos és a lakcímnepper segítője is elmesélte, hogy a kormányhivatal és a polgármester is tudott az ukránok fiktív betelepítéséről.

Parragh László: „Nem volt más választás, muszáj volt lépni”

Parragh László szerint is károkat okozhat a gazdaságban a csütörtökön bejelentett újabb szigorítás, de nyárra újra fellendülhet minden.

A videóbíró is kellett a Tottenham győzelméhez

Index
-
 Ma 21:11Foci

Furcsa kezezés miatt vettek el egy gólt a Fulhamtől.

Újabb SpaceX kudarc, videón, ahogy felrobbant a Mars-rakéta

Sikerült függőlegesen leszállnia szerdán a SpaceX Mars-utazásra tervezett kísérleti űrhajójának, de a landolás után nyolc perccel felrobbant, akárcsak a korábbi két prototípus. Elon Musk vállalata élőben közvetítette a SpaceX Mars-utazásra tervezett űrhajójának harmadszor is kudarcba fulladt kísérletét. A marsi utazásra tervezett hatalmas, Starship

Kezd háborús övezetté változni Mianmar, az eddigi legvéresebb napja volt a tüntetéseknek

Legalább 38 tüntető vesztette életét egy nap leforgása alatt a különböző városokban, mivel a mianmari hadsereg emberei tüzet nyitottak a békés demonstrálókra.

Jobb, ha a rövid gatyát visszadobjuk a szekrénybe, mert jön a hideg!

Liner
-
 Ma 20:48Életmód

Papíron hiába ez lesz az első tavaszi hétvége, nem sok lehetőségünk lesz arra, hogy igazán élvezzük, mert jön a hidegfront.