Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ac Milan: Bakayoko fizetés csökkentéssel segítené elő visszatérését

Keresztlabda
-
  Ma 11:11 Foci

Eladások és hosszabbítások között az AC Milan élénken követi az átigazolási piacot, hiszen az elkövetkező hetekben szeretnék megerősíteni csapatukat, amire tulajdonos is áldását adta. A jobbhátvéd poszton kívül az egyik…

A meddőség lelki okai - ne féljünk segítséget kérni!

Life
-
  Ma 11:00 Életmód

A meddőség lelki okai - ne féljünk segítséget kérni!

Dél-Korea segíti ki Észak-Koreát a bajban

Liner
-
  Ma 10:58 Külföld

Nem egyszerű a viszony Dél-Korea és Észak-Korea között, noha az elmúlt években úgy tűnt, történnek előrelépések a két fél diplomáciai kapcsolataiban, ám ezek idénre zátonyra futottak, főként Észak-Korea agressziója miatt.

Hihetetlen: valaki rendszeresen belepiszkít a vidéki strand vizébe, súlyos károkat okoz

Nem először történik ilyen: két évvel ezelőtt is felbukkant a fantom, de akkor sem kapták el, pedig vannak térfigyelő kamerák. Minden vízcsere alkalmanként 200 ezer forintba kerül.

Debrecenből is elindult a segítség a bejrúti robbanás helyszínére

Liner
-
  Ma 10:24 Külföld

Magyarország a felajánlott egymillió eurón túl egészségügyi szakembereket is a bejrúti robbanás helyszínére küld, hogy segítsék a túlélők felkutatására és a sérültek ellátására irányuló munkálatokat.

Ukrán miniszterelnök: Ukrajna kész segítséget nyújtani Libanonnak

A Bejrútban történt szerencsétlenség miatt az ukrán fél kész minden

Lobenwein: azon dolgozunk, hogy a kisebb vidéki fesztiválok és az ágazatban szereplő vállalkozások is tovább élhessen…

A kormány 700 millió forintos alapot hozott létre, hogy a fesztiválszektor újraindulhasson, és 2021-ben is legyenek fesztiválok - mondta Lobenwein Norbert fesztiválszervező, a Music Hungary Szövetség alelnöke a Magyar Turisztikai Ügynökség Facebook-oldalán pénteken. A Magyar Fesztivál Szövetség és a Music Hungary Szövetség pedig közösen…

A Beregszászi járás óvodáinak újranyitását is segíti a KMKSZ (videó)

A Beregszászi járás újabb négy óvodájába jutott el a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség adománya.

Szabadnapos tűzoltó is segített a mentésben Babarcnál

Kisodródott az M60-as autópályán egy személyautó,  majd a partoldalnak ütközve az oldalán állt meg csütörtökön Babarc közelében.  A járműben egy fő utazott, akik az autóból egy szabadnapos tűzoltó és két rendőr emelt ki. A mentőszolgálat szakemberei a sérültet kivizsgálták, ellátták és könnyebb sérülésekkel kórházba szállították.A…

A zöld kötvények kibocsátásában segít a növekedési kötvényprogram

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) számára fontos, hogy minél több intézmény – önkormányzatok, bankok, vállalatok – bocsásson ki klímavédelmi, fenntarthatósági célokat szolgáló zöld kötvényeket.

A zöld kötvények kibocsátásában segít a növekedési kötvényprogram

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) számára fontos, hogy minél több intézmény – önkormányzatok, bankok, vállalatok – bocsásson ki klímavédelmi, fenntarthatósági célokat szolgáló zöld kötvényeket.

Segítettek a rendőrök

Police
-
  Ma 09:00 Belföld

Segítettek a rendőrök Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 08. 08., szo - 09:00 A XV. kerületi járőrök egy szülő nőt vittek kórházba.

Mindenki segíteni akar – donorkonferenciát szerveznek Libanonnan

Donald Trump, vezető politikusok, illetve az európai intézmények képviselői is részt vesznek az eseményen.

Koronavírus: így segítik a magyar túlélőket

HáziPatika
-
  Ma 08:05 Egészség

Magyarországon is komoly szaktekintélyekből álló orvoscsoport segíti a COVID-19 túlélők felépülését.

2021-től új energiacímkék segítik a tájékozódást

Jövőre lecserélik a háztartási nagygépek energiafogyasztását jelző eddigi címkéket, a legmagasabb energiaosztály az „A” lesz, 2021. március elseje után már csak az új címkék lehetnek a készülékeken. A MediaMarkt témával kapcsolatos korábbi reprezentatív kutatása szerint egy háztartási nagygép vásárlásakor az ár után az energiahatékonyság a…