Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A férfi kézilabda-világbajnokság első hetének tanulságai

Véget ért a csoportkör az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságon, ma a középdöntőben folytatják a csapatok. Az első 32 válogatott részvételével rendezett torna kaotikus körülményeket és sok meglepetést hozott eddig, röviden összegezzük a világbajnokság első hetének tanulságait.

Jó hír a nyugdíjasoknak: három hét múlva jön a 13. havi pénz

Indirekt
-
 Ma 14:30Belföld

Február 12-től kapják meg a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíj első részletét – jelentette be Zsigó Róbert, a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára szerdai sajtótájékoztatóján. 2021-ben egy átlagos összegű (150 600 forintos) nyugdíjban részesülő csaknem 37 650 forintot kap – a 13. havi nyugdíj első részleteként –…

A hétvégén zajlanak a felvételik

infoVáros
-
 Ma 14:24Megyei

A tamási Béri Balogh Ádám Katolikus Gimnázium ebben a tanévben rendhagyó módon várja az új diákokat.

Koronavírus: megjöttek az utolsó heti halálozási adatok

Napi.hu
-
 Ma 14:18Belföld

Az elmúlt év 52. hetében 3478 magyar halálát regisztrálta a KSH, közel 30 százalékkal többet, mint az elmúlt 5 év átlaga ezen a héten (2680 haláleset). A koronavírus.gov.hu oldal ezen héten 948 covidos halálesetről tudósított. A hivatalosan covidosnak minősített halálestek nélkül a KSH szerint az 52 héten 2530-an hunytak el.

Kezdetét vette a Klubrádió és a médiahatóság közötti per, ez történt az első tárgyalási napon

A Klubrádió azonnali ideiglenes bírói jogvédelmi intézkedést kért annak érdekében, hogy február 14. után akkor se némítsák el, ha addigra nem születik jogerős ítélet a perben, amit azért indított a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság ellen, mert a Médiatanács nem hosszabbította meg a rádió lejáró médiaszolgáltatási jogosultságát. Az NMHH a…

"Rémálomszerű volt" - sokkoló dolog történt a Fradi sztárfocistájával

A csatárt szerencsére az utcán érte a horvátországi földrengés. Nagyon megijedt a párjával együtt.

Ilyen még nem történt Magyarországon - emiatt áll a Hableány-nyomozás

Ukrajnában ragadt a koronavírus-járvány miatt a Hableány-katasztrófában érintett másik Viking szállodahajó, az Idun ukrán kapitánya. Egészen eddig nem volt rá példa, hogy bűnügyi felügyelet alá helyezett gyanúsított elhagyhatta volna az országot - írja a Magyar Nemzet.

A múlt héten lemondott holland kormányfő elismerte felelősségét a családtámogatási botrányban

Több száz család került súlyos anyagi helyzetbe, miután a holland adóhatóság alaptalanul csalóként kezelte őket.

Öten sérültek meg egy hét alatt a megye útjain

Megyénkben az elmúlt héten az előző év hasonló időszakához képest héttel csökkent a sérüléses balesetek száma, azonban egy személy a helyszínen életét vesztette.   Baranya megye közútjain 2021. január 11-e és 17-e között összesen öten sérültek meg közúti közlekedési balesetben. Összesen 29 közlekedési baleset történt,…

Három hét múlva fizetik a 13. havi nyugdíj első részletét

Három hét múlva, február 12-től kapják meg a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíj első részletét - jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

Három hét múlva fizetik a 13. havi nyugdíj első részletét

Három hét múlva, február 12-től kapják meg a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíj első részletét – jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján. Zsigó Róbert hozzátette: 2021-ben egy átlagos összegű (150 600 forintos) nyugdíjban részesülő csaknem 37 650 forintot kap – a 13.…

A jövő héten tesztel először a Ferrarival Sainz

M4 Sport
-
 Ma 13:11Forma1

Sajtóhírek szerint a jövő héten kerül sor Carlos Sainz első F1-es tesztjére a Ferrarival.

Hozamemelkedés történt az aukción

Emelkedett a 12 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama.

Hét ország, köztük Irán is elvesztette a szavazati jogát az ENSZ-ben

Liner
-
 Ma 13:00Külföld

Antonio Guterres, az ENSZ főtitkára a hétfői nap során bejelentette, hét ország vesztette el a szavazati jogát az ENSZ Közgyűlésében, amiért nem teljesítették a szervezet felé vállalat kötelezettségeiket.

A rajongók nem állnak le, követelik a Lucifer hetedik évadát

Metropol
-
 Ma 13:00Film

A készítők ígérete szerint idén érkezik a hatodik, egyben utolsó évada a Lucifer című sorozatnak.