Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Macaulay Culkin támogatja, hogy vágják ki Trumpot a Reszkessetek, betörők! második részéből

SzMo
-
 Ma 11:52Bulvár

A jelek szerint maga Kevin is egyetért az interneten terjedő petícióval, hogy a leköszönő elnöknek nincs helye a kultikus filmben.

Ki kell mondanom: a férjem nem tudja, hogy volt kapcsolatom nőkkel is

Bien
-
 Ma 11:31Életmód

Egyik barátnőm az egyetemen elég vad életet élt és több évfolyamtársával is volt viszonya, akik akkoriban valamiért csak nők voltak. Azóta sok év eltelt és belőle odaadó édesanya és feleség lett, ő azonban a mai napig nem beszélt a férjének arról, hogy volt kapcsolata nőkkel is. Mikor erről kérdeztem, az alábbi öt indokot hozta fel arra, miért…

Nem mindegy, hogy hova és hogyan helyezzük ki a fenyőfát

Vaol
-
 Ma 11:30Megyei

Nem mindegy, hogy hova és hogyan helyezzük ki az elszállításra váró karácsonyfákat. A részletekről a Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.-nél (STKH) és a Szova Zrt.-nél érdeklődtünk – utóbbinál hiába.

Olyan dolgokat talált saját húgáról az interneten a budapesti testvér, hogy rohant vele a rendőrségre

Kizsákmányolták a férfitól érzelmileg függő nőt és prostitúcióként másnak közvetítették szolgáltatásait. Az ügyészség fegyházbüntetésre ítélésüket indítványozza vádiratában.

Jennifer Lopez meztelenül, angyalszárnyakkal énekel arról, hogy ne csak a testét akarjuk

Szkecs
-
 Ma 11:29Zene

Megjelent Jennifer Lopez In the Morning című dalának videoklipje.

Pihennek a nyaralóhajók, tennivaló így is van velük

TÉL, VÍZ - Kiskörén már élesben működik a MAHART báziskikötője is.

Azt kéri a Nyuszet, hogy az időseket csak az EU-ban jóváhagyott vakcinákkal oltsák be

A Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa (Nyuszet) álláspontja szerint a 60 év felettieknél is csak olyan oltóanyagot szabad használni, amelyet az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) is jóváhagyott, amelyben a magyar emberek megbíznak és a későbbiekben az unión belüli szabad mozgást biztosítja.

Így reagált Olivia Rodrigo arra, hogy rádióban játszák a dalát

Starity
-
 Ma 11:09Bulvár

Hatalmas sikernek örvend Olivia Rodrigo driver's license dala, így nem csoda, hogy csak úgy ragyog a fiatal sztár.

Wesley Snipes kijelentette, hogy mindörökké ő lesz Penge: Csak a szája nagy, vagy ő is feltűnhet az MCU készülő filmjé…

IGN
-
 Ma 11:09Film

Wesley Snipes egyike volt az első színészeknek, akik szinte eggyé váltak az általuk megformált képregénykarakterrel, úgyhogy érthető, ha nehezen viseli a Penge-remake gondolatát.

Molnár György az Omegáról: Nem tudok azon gondolkodni, hogyan tovább

Benkő László és Mihály Tamás halála után úgy tűnt, nincs többé Omega. Néhány napja arról szóltak a hírek, hogy Kóbor János szerint mégis színpadra állhat az 1962-ben alakult együttes. Az Index megkérdezte Kóbor Jánost és Molnár Györgyöt, a veterán zenekar gitárosát, mi lesz az együttes sorsa.

Emlékeznek? 2010 előtt a minimálbér adómentes volt! Mindenkinek! – Orbán most beáldoz egy stadionnyit és azt reméli…

A miniszterelnök fontos döntésre jutott. Egy stadionnal kevesebb, de reményei szerint egy megnyert generációval több. Egy olyannal, a 25-ön aluliakkal, ahol egyébként pocsékul állnak: van, ahol a Kétfarkú Kutya is megelőzi őket. Ebben a nemzedékben a Fidesz-listának 20, az egyesült ellenzéknek 40% támogatása van.

Pillekönnyű vaníliás-túrós kuglóf: csak 10 perc munka van vele

Femina
-
 Ma 10:52Recept

A vaníliás-túrós kuglóf az egyik leghálásabb sütemény, hiszen alig van vele munka, az ízéért pedig sok dicséretet kapsz.

Új év, jó immunrendszer, új forma – Hogyan tegyünk érte?

Az év kezdetével rengetegen fogadnak meg életmódváltást, kezdenek új életet. Ez az idei esztendőben – a múlt év árnyaival a hátunk mögött – még inkább megfogalmazódik mindenkiben, mivel szeretnénk lezárni magunkban az elmúlt év megpróbáltatásait, és egy új kezdet reményébe fektetjük minden bizodalmunkat. Ennek ellenére, mégis…

Felháborodott a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa - Követelik, hogy ilyen vakcinával oltsák az időseket

A Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa (Nyuszet) álláspontja szerint a 60 év felettieknél is csak olyan oltóanyagot szabad használni, amelyet az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) is jóváhagyott, amelyben a magyar emberek megbíznak és a későbbiekben az unión belüli szabad mozgást biztosítja.