Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 330 hír

Idegenben győzött a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém kosárcsapata

Veol
-
  Tegnap 21:26 Sport

Első idegenbeni győzelmét jegyezte a 2020/21-es évadban a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabda-csapata, amely a jó erőkből álló MTK-t fektette két vállra az NB I./B piros csoportjában.

A Heves Megyei Kormányhivatal nyugalmazott osztályvezetőjét is kitüntették Budapesten

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a köztársasági elnök megbízásából állami kitüntetéseket adott át Budapesten október 23-án.

Így alakult megyei bontásban a koronavírus-fertőzöttek száma péntekre

Liner
-
  Tegnap 20:05 Életmód

Csütörtökhöz hasonlóan ismét rekordszámú COVID-19 beteget azonosítottak hazánkban az egészségügyi hatóságok, az elkövetkező hetekben pedig ennek akár többszörösére is számítani lehet.

A magyar csoda tizenkét napja él a megyei emlékezetben is

Teol
-
  Tegnap 20:00 Megyei

Az 1956-os forradalom és szabadságharc hatvannegyedik évfordulója alkalmából a megyeszékhelyen Ács Rezső polgármester és Gyurkovics János alpolgármester koszorúzott az 56-os emlékműnél.

Megyei rangadó lesz az NB I./B-ben és az NB II.-ben is

Baon
-
  Tegnap 19:07 Sport

Az ünnepi hétvégén a Bács-Kiskun megyei kézilabda bajnokság szünetet tart, de az országos színtéren szereplő férfi csapatok pályára lépnek.

Magyar diplomatákkal tárgyaltak a Kárpátaljai Megyei Állami Adminisztrációban

Karpat.in.ua
-
  Tegnap 16:24 Határtalan

Oleh Kocjuba, a Kárpátaljai Megyei Állami Adminisztráció (ODA) első vezetőhelyettese tárgyalást folytatott Íjgyártó Istvánnal, Magyarország kijevi nagykövetével, továbbá Buhajla Józseffel, Magyarország ungvári főkonzuljával.

Emléktáblát avattak a megyei rendőr-főkapitányságon

Az állami rendőrség létrehozásának 100. évfordulója alkalmából emléktáblát avattak a rendőr-főkapitányságon. A csütörtöki rendezvényt dr. Gaál Gyula rendőr ezredes, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Hivatalának vezetője nyitotta meg, majd ünnepi beszédében visszatekintett az állami rendőrség történetiségére, hagyományaira.…

Három fordulót játszottak le a megyei csapatbajnokságban

Beol
-
  Tegnap 15:40 Sport

A Békés megyei asztalitenisz csapatbajnokság mindhárom osztályában az első három fordulót játszották le a közelmúltban a csapatok. Az I. osztály tagjai Békésen, a Szarvasi úti teremben mérkőztek egymással.

Veszprémben is elkezdődtek a Mozinet Filmnapok

Veol
-
  Tegnap 15:30 Kultúra

A filmipart is rendkívül érzékenyen érintette a járványhelyzet, hónapokra bezártak a mozik, és nagy filmfesztiválok maradtak el. A Mozinet Filmnapok viszont szerencsésen elindult, és egész hétvégén várja a filmrajongókat.

Bihar megyei szelektív hulladékgyűjtés buktatókkal: a sikerhez akarat is kell

Maszol
-
  Tegnap 15:19 Határtalan

A legnagyobb értetlenséget és felháborodást azonban a díjszabás okozza, pedig a hivatalosságok elmondása szerint a képlet roppant egyszerű: ha valaki sokat szemetel, sokat fizet, ha keveset és előválogatva szemetel, akkor keveset fizet.