Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Figyelmeztet a rendőrség: Bűnözői csoportok strómanjává válhatnak gyanútlan álláskeresők

Az EUROPOL figyelemfelhívó kampánya a könnyű pénzszerzési lehetőséggel kecsegtető állásajánlatok mögött megbúvó pénzmosás ellen irányul.

Tudta, hogy élnek tovább a karácsonyfák az új évben?

Magro
-
  Ma 11:00 Gazdaság

Országszerte még január végén is látni az utcákra kitett karácsonyfákat. De a szeretet ünnepének egyik szimbóluma januárban további szerepeket tölt be: fenyőfák hamarosan tüzelőanyagként vagy talajtakaróként hasznosulnak. Ám a meleget biztosításán kívül néhány egykori karácsonyfa másképp kezdi az új évet. A kölcsönözhető cserepes fenyők…

Annyira erősödnek az óceánok hullámai, hogy kezd veszélyessé válni a helyzet

HVG
-
  Tegnap 23:33 Infotech 3 hír a témában

Erősödnek az óceáni hullámok a klímaváltozás hatására, ami a jövőben komoly veszélyt jelenthet a part menti településekre - figyelmeztetnek a kutatók a Nature című tudományos folyóiratban publikált tanulmányukban.

Nem tudnak megbírkózni a kukások a kidobott karácsonyfákkal - az FKF a szokásosan zajlik a begyűjtés

Startlap
-
  19.01.17 16:05 Belföld

A rövid életű fák végső sorsa sem egyértelmű: az FKF tüzelőnek használná, a népegészségügy viszont ellenzi a fenyőfaégetést.

Ausztrália kiszáradt: se kenyér, se takarmány

A világ 15 legmelegebb helye ma Ausztráliában található. Az elmúlt napokban a legmagasabb hőmérsékleti érték 49,1 fok volt, amit a kontinens déli területein mértek. 50 fokos hőségre utoljára 1998-ban és 1960-ban volt példa az országban. A szokatlan meleg hónapok óta tart, és rendkívül megviseli a mezőgazdaságot.

Most a karácsonyfák elszállítása haladta meg kukásaink erejét

Index
-
  19.01.17 10:55 Belföld

Az FKF gondoskodik a folyamatos karácsonyi hangulatról. Hegyekben állnak a fák a budapesti sarkokon.

Ezért válhat veszélyessé a fogínyvérzés

Cafeblog
-
  19.01.16 15:45 Blog

Talán még emlékszel arra a szörnyű reklámra amikor fogmosás közben a gyanútlan házigazda egyik foga egy plecsni vér kíséretében a...