Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 47 hír

Nagy, de szelektív lazítás a lengyeleknél

Napi.hu
-
 Ma 07:18Külföld

Teljesült a lengyelek többségének elvárása, amely szerint ki kell nyitni a bevásárlóközpontokat az ünnepi szezonban. Eközben a lengyelek fele nem akarja beoltatni magát a koronavírus ellen.

Veszélyben a kitűzött határidő a Szent Imre-iskola felújításánál?

Feol
-
 Ma 07:00Megyei

Szeptemberben írtunk a Fejér Megyei Hírlapban és online felületünkön arról, hogy a Szent Imre egyházi iskola felújítási és bővítési kivitelezése tartható a határidőig.

Veszélyben a karácsonyi bejgli?

Napi.hu
-
 Ma 06:40Belföld

Nagyon úgy fest, a diótermesztőket hazavágja egy apró kártevő. Az ültetvénytulajdonosok egyelőre tanácstalanul állnak a helyzet előtt. A termés közben vészesen fogy, a dióbél meg drágul.

Újra veszélyben a kispesti Kiserdő és a környék a Galvani-híd miatt?

SzMo
-
 Tegnap 17:15Belföld

A helyiek attól tartanak, az évekig tartó építkezés és a környékre rátolt plusz autósforgalom ellehetetleníti az életüket. Budapest élhetőbbé válásához szerintük nem új utakra, hanem forgalomcsillapításra lenne szükség.

A dohányosok nagyobb veszélyben vannak

SzegedMa
-
 Tegnap 15:35Egészség

Figyelmeztet Müller Cecília.

Országos tisztifőorvos: veszélyben a dohányosok

A dohányzás és az e-cigaretta is fogékonyabbá teszi az embereket arra, hogy elkapják a koronavírust, és a betegség lefolyása is súlyosabb szövődmények alakulhatnak ki náluk.

Veszélyben a hazai diótermés: újabb invazív kártevő lendült támadásba

A nyugati dióburok-fúrólégy az Amerikai Egyesült Államok és Mexikó területéről származik, Magyarországon először 2011-ben figyelték meg, ám évekig nem okozott különösebb gondot a jelenléte. Most már azonban jelentős károkat okoz a hazai dióültetvényeken, az invazív kártevő által okozott pusztítást az ország minden részéből jelezték a…

Müller Cecília: Veszélyben a dohányosok, minél többet szellőztessünk!

Index
-
 Tegnap 13:47Belföld

Az operatív törzs beszámolt a célzott tesztelésről, jövő héten lehetnek eredmények.

Müller Cecília: Nagyobb veszélyben vannak a dohányosok

Az országos tisztifőorvos közlése szerirnt járvány idején magasabb a rizikófaktor a dohányosok körében, a dohányzás és az e-cigaretta is gyengíti az immunrendszert.

Marad a kötelező 50 óra az érettségi előtt, de hogyan teljesíthető?

Eduline
-
 Tegnap 11:03Karrier

A vírushelyzet nem könnyíti meg azok dolgát, akik az érettségi feltételeként megszabott 50 óra közösségi munkát szeretnék valahogy összeszedni. Hogyan lehet a járvány alatt megoldani?

Veszélyben a karácsonyi diós bejgli

Mandiner
-
 Tegnap 09:56Vélemény

Tönkreteheti a hazai diótermesztést a nyugati dióburok-fúrólégy.

Veszélyben a média sokszínűsége, elhallgattatják a bíráló hangokat – figyelmeztet az EP

A Parlament rendkívül aggasztónak tartja a médiaszabadság helyzetét az Európai Unióban és elítéli az újságírókat célzó erőszakot, zaklatást és nyomásgyakorlást. Kevésbé szabad a sajtó Európában A képviselők elítélik az újságírókat érő támadásokat és zaklatást, különösen a politikusok részéről Az Európai Bizottság rendszeresen mérje fel a…

Még veszélyben vannak az MVK járművezetői

Boon
-
 Tegnap 08:00Belföld

Eredménytelen volt az MVK Zrt. és a Miskolci Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezetének tárgyalása.

Komoly veszélyben az MVK járművezetői a járvány terjedése miatt

A sofőrök védelmében még közel sem tettünk meg mindent, a járvány potenciális gócpontjává válhat a tömegközlekedés, ennek pedig legjobban a járművezetők vannak kitéve. A járványhelyzet romlása óta hiába várják a miskolci buszsofőrök és villamosvezetők, hogy újra életbe lépjenek az első hullámban már jól bevált védelmi intézkedések.…

Bedöglött az Orbáni-politika a lengyeleknél: szembefordult a szenátus a miniszterelnökkel

Az Orbáni-politika hű csatlósa a lengyel kormány, ám most a Varsóban áll a bál, miután bedöglött az Orbáni-politika a lengyeleknél, a szenátus szembefordult a miniszterelnökkel. A lengyel szenátus felszólította a lengyel kormányt, hogy vonja vissza az uniós költségvetés elleni vétóját, írja az Euronews. A szenátus szerint ugyanis ez…