Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 22 hír

Fokozottan védett madarak voltak veszélyben - a zalaegerszegi rendőrök elfogták az elkövetőt

Fokozottan védett madarak voltak veszélyben - a zalaegerszegi rendőrök elfogták az elkövetőt Zala Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 04., cs - 11:11 A 41 éves söjtöri férfi beismerő vallomást tett.

Anthony Hamilton: veszélyben az emberek élete, az F1 meg az újraindítást erőlteti

Anthony Hamilton nyíltan kijelentette, hogy nem szeretné látni fiát, amint a koronavírus-járvány közepette versenyez.

Kerékpárosok veszélyben

KaposPont
-
  20.06.03 11:24 Baleset-bűnügy

Sokszor a bringások is fittyet hánynak a szabályokra.

Forradalomról vizionál a gyurcsányista Krupiczer Ferenc

Promenad
-
  20.06.03 07:50 Megyei

A Demokratikus Koalíció vásárhelyi öklét a jelek szerint alaposan megviselte a járványhelyzet és a karantén: valóságos politikai ámokfutásba kezdett a közösségi médiában.

Nincs összefogás: veszélyben az európai turizmus

Turizmus Online
-
  20.06.03 07:21 Utazás

Lenyomhatják Európát a világ más turista célpontjai, mivel nincs összefogás a kormányok között a koronavírust követő újranyitást és turizmust érintően.

Breaking! Veszélyben lenne a PlayStation 5 2020-as év végi megjelenése?!

theGeek
-
  20.06.02 18:09 Gaming

Van egy igencsak „beszédes” változás az amerikai Sony PlayStation 5 weboldalán! A NeoGaf fórumozók szúrták ki, hogy a Sony PlayStation 5 hivatalos weboldaláról eltűnt a szépen animált DualSense kontroller alól a „2020 karácsonyi megjelenés” („launches hollyday 2020”). Ha megnézitek, ez az amerikai oldallal összehasonlítva, rettentően…

Nincs eső, veszélyben a magyar búzatermés

24.hu
-
  20.06.02 06:47 Gazdaság

A késői tenyészidejű búzafajtáknál lehet még remény.

Félnek a magyarok – rengeteg ember munkája lehet veszélyben?

Riasztó képet fest a koronavírus-járvány várható munkaerőpiaci hatásairól a K&H legfrissebb felmérése, amely szerint a különböző korosztályba tartozók meglehetősen vegyesen látják a saját állásuk stabilitását.

Veszélyben az európai olajpiac

Magro
-
  20.05.31 21:42 Gazdaság

Az egész európai olívaolaj-piac veszélyben van, ahogy a spanyol, olasz és görög gazdák is, akik a fa termesztésével foglalkoznak. Ennek oka, hogy ismételten terjedésnek indult a Xylella fastidiosa kórokozó baktérium, amelyet napjainkban már csak olajfalepra-ként emlegetnek.

Veszélyben az Újpest, de mi kell a bennmaradáshoz?

Hosszabbítás
-
  20.05.31 18:55 Foci

Az egy hét alatt összeszedett két egygólos vereség után valós veszély az első osztályból való kiesés egy olyan csapat számára, ami ezt már több, mint 100 éve nem tette.

Veszélyben az androidos mobilok

Napi
-
  20.05.31 13:51 Mobiltech

Maguk a gyártók, a regionálisan optimalizált operációs rendszer változatokkal sodorják veszélybe az androidos mobiltelefonokat - állapították meg az F-Secure biztonsági cég kutatói

Veszélyben a V-alakú kilábalás: nem túl szép adatok jöttek Kínából

Portfolio
-
  20.05.31 10:43 Gazdaság

A kínai cégek exportrendelései sorozatban az ötödik hónapja mutatnak masszív esést, így a feldolgozóipari cégek tekintélyes részének termelése még mindig jóval elmarad a normálistól, és ezek együtteseként az ágazatban először kezdett zsugorodni a foglalkoztatás – derült ki a vasárnap közzétett kínai feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index…

Fogadjuk el a keserű tényt: veszélyben a magyar hagyma

Magro
-
  20.05.31 09:42 Gazdaság

Bizonyára mindenki ismeri az igazi, magyar vöröshagymát, amely a legtöbb hagyományos ételünk alapját képzi. Hiába eszünk azonban fejenként évente 10-12 kilót belőle, ha a hazai termőterületek nagysága csökken, és a terméshozam is egyre alacsonyabb értékeket mutat. A boltok polcain egyre gyakrabban találkozhatunk külföldről importált…