Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 221 hír

Vajna Timiért reszket a szerelme

Indirekt
-
 Ma 16:45Színes

Tengerparti szikla szélén egyensúlyoz a csini milliomosnő, ráadásul papucsban. Nem csoda, hogy megijesztette szerelmét, Zoltánt. Tény, hogy nem a szikla peremén csúszkált, de az is, hogy ijesztő magasságban tipegett Vajna Timi egy nem épp erre kitalált papuzsban a festői Saint-Barthélemy szigeten. A fiatalasszony insta sztorijából…

Nemes Balázs: „Veszélyben a Pécsi Tudományegyetem, várjuk a PTE EHÖK válaszát!”

Nemes Balázs momentumos politikus, Pécs Megyei Jogú Város innnovációért, ifjúságért és testvérvárosi kapcsolataiért felelős biztosa is a Facebookon beszélt a tervezett egyetemi átalakításról. A Facebookon írt bejegyzés szövegét az alábbiakban, szó szerint közöljük. „Veszélyben a Pécsi Tudományegyetem, várjuk a PTE EHÖK válaszát! Pécs…

Egy új kutatás szerint komoly veszélyben vannak a bolygó legnagyobb tavai

A Kaszpi-tenger már most drámaian veszít a vízmennyiségéből, a klímaváltozás hatására pedig a helyzet már csak romlani fog – figyelmeztet legújabb kutatásában a holland Utrechti Egyetem. 

Veszélyben a folytatás? A Bridgerton család főszereplőnője szerint nem lehet most leforgatni a második évadot

Blikk
-
 Ma 14:17Bulvár

A Netflix ritkán ad ki nézettségi adatokat, A Bridgerton család azonban így is nagy sikernek tűnik. A kosztümös produkció karácsony óta az online videótár napi top10-es listájának élbolyában tanyázik, a cég előrejelzése szerint a premiert követő első 28 napban 63 millió háztartásban indíthatják el. A széria női főszereplője, Phoebe Dynevor…

Elismerte a Gazprom: veszélyben az Északi Áramlat-2

Először ismerte el az orosz Gazprom gázipari vállalat, hogy meghiúsulhat az Oroszországból Németországba tartó Északi Áramlat-2 földgázvezeték építésének befejezése.

Évekre börtönbe kerülhet a cseh férfi, aki hamis papírral igazolta, hogy nem koronavírusos

Az informatikusként dolgozó férfi akár 3 év börtönt is kaphat közokirathamisításért.

Kutatás: a súlyos koronavírusból felépülők harmada újra kórházba kerülhet

Légzőszervi, szív- és érrendszeri problémák mellett a diabétesz előfordulására a legnagyobb az esélyük azoknak a koronavírussal kórházban ápoltaknak, akiknek ismét intézménybe kellett vonulniuk gyógyulni - derül ki egy friss brit kutatásból.

Németh Gábor: A teljes magyar felsőoktatás Fidesz-közeli kuratóriumok kezébe kerülhet

Németh Gábor író, forgatókönyvíró, a Színművészeti Egyetem (SZFE) oktatója volt vendége ma reggel Fiala János Keljfeljancsi című műsorának a 168 óra online és közösségi platformjain.

Nem akárki és akárhogyan véleményezte a Szellemirtók: Az örökséget, amely talán olyan folytatás lesz, amire vártunk

IGN
-
 Ma 10:36Film

A direktor, Jason Reitman csak úgy emlékezett vissza a történtekre, hogy "ez volt élete egyik legszebb pillanata."

Angol kutatás: a súlyos koronavírus-betegségből felépülők közel harmada újra kórházba kerülhet

Légzőszervi, szív- és érrendszeri problémák mellett a diabétesz előfordulására a legnagyobb az esélyük azoknak a koronavírussal kórházban ápoltaknak, akiknek ismét intézménybe kellett vonulniuk gyógyulni.

Folytatódik a harc az örökségért: nehéz hónapok várnak Vajna Tímeára

Csaknem két éve, hogy a néhai kormánybiztos, Andy Vajna elhunyt, és özvegyére hagyta a cégbirodalmát, amelyért Vajna Tímea még azóta küzd. A világhírű producer hatalmas vagyonának és bonyolult céghálójának öröklési ügye a mai

Komoly politikai befolyás alá kerülhet a szombathelyi közmédia

A vasi város balliberális vezetésének egy egykori baloldali politikus garancia az objektivitásra.