Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Az extrém időjárási viszonyok fokozzák a COVID-19 hatását

A Meteorológiai Világszervezet (WMO) december 2-án sajtótájékoztató keretében tette közzé előzetes értékelőjét az éghajlati állapotról 2020-ban. A 2020 évi globális középhőmérséklet a három legmelegebb egyike lesz a kiterjedt mérések kezdete óta. Az elmúlt hat év pedig, beleértve 2020-at, valószínűleg az eddigi hat legmelegebb év a…

Napi horoszkóp 2020. december 1.: bonyolult viszonyokat jeleznek a bolygók

A titkolózás most semmiképp sem vezet jóra, válasszuk az őszinteség útját! Napi horoszkóp következik keddre.

Veszedelmes viszonyok: a Cár és a Szultán

Népszava
-
 20.11.29 16:30Vélemény

Ha a Nyugat hanyatlása a téma, Vlagyimir Putyin és Recep Tayyip Erdoğan egy követ fúj. Hasonló módszerekkel építették ki diktatórikus rendszerüket is. Ám a veterán orosz és török elnök nem stratégiai szövetségesek. Akár összefog, akár összecsap az új cár és az új szultán, sok bajt okozhatnak a világnak.

Kiszámíthatóbb, átláthatóbb viszonyok az egészségügyben

Az orvosi kamara javaslatait figyelembe véve a kormány kihirdette az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló kormányrendeletet.

Veszedelmes cicás, kaktuszos, unikornisos játékok

Ridikül
-
 20.11.28 16:16Színes

A karácsonyi nagy bevásárlási láz már javában tart. Ennek apropóján idén először górcső alá kerültek az otthoni felhasználásra, elsősorban gyerekszobákba szánt, többnyire állatokat mintázó, játékfigurás elektromos árucikkek. Az eredmény meglepő lett.