Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nagy értékű körözött autó Nagykerekinél

Nagy értékű körözött autó Nagykerekinél Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 25., h - 08:18 Az olasz hatóságok körözték azt a gépkocsit, amit a magyar rendőrök foglaltak le a Hajdú-Bihar megyei határátkelőhelyen.

Mit tudunk az engedélyezett és a legígéretesebb vakcinákról?

Közérthető és átlátható tájékoztató anyagot adott közre a már használt, illetve a közeljövőben alkalmazandó koronavírus elleni vakcinákról a Szegedi Biológiai Kutatóközpont két kutatója.

Keleten sok csapadék várható, nyugaton a nap is kisüthet

Felhős, borult lesz az ég. Többfelé havazással, havasesővel. Keleten esőre, esetleges ráfagyásokra is számítanunk kell. Az ország nyugati felében csak elszórtan fordulhat elő csapadék.   A nappali hőmérséklet -2 és +5 fok között alakul.   Az északnyugati szél erőssége 45 kilométer/óra lesz, mely helyenként 60 kilométer/órára erősödhet. Estére…

Nem lesz víz kedd délelőtt e három debreceni városrészen

Debrecen - A Látóképi csárdában, a Péterfia dűlőn és Ondód területén szünetel a vízszolgáltatás.

Várják a véradókat a héten is

Emellett most is lesznek kihelyezett véradások: Január 25-én a pogányi faluházban délután fél 4 és fél 6 között. Január 26-án Mecseknádasdon a Civil Házban 11 és délután 1 óra között. Január 28-án a szigetvári sportcsarnokba délután 1 és 4 óra között várják a véradókat. A véradásokra a személyes okmányait, a…

Három debreceni városrészben nem lesz víz egy ideig kedden

A Debreceni Vízmű közleményben tájékoztatta lapunkat, hogy  a KEVIÉP CS-1-es zárt csapadékvíz elvezető rendszer építése miatt január 26-án, kedden 8 órától előreláthatólag 14 óráig a Látóképi csárdában, a Debrecen- Péterfia dűlőn és Debrecen – Ondód városrészben a vízszolgáltatás szünetel fog.  

Mit jelezhet a foltos hajhullás kialakulása?

Ijesztő lehet, de két éven belül általában megszűnik: ilyen a foltos hajhullás.

Nem semmi: Ezt tette volt felesége Árpa Attiláért

Ripost
-
 Ma 07:00Bulvár

Válás után is megmaradhat a jó kapcsolat.

Magyarfülpös és Csíkszereda várta az államtitkárt

Teol
-
 Ma 07:00Megyei

Az államtitkár átadta az erdélyieknek vitt adományokat, díjakat.

Hiánypótló könyvben és új honlapon Pápa félszáz helyi értéke

Veol
-
 Ma 07:00Megyei

A települési értéktár eddig felvett több mint ötven értéke immár igényes formában tekinthető meg mind könyv formájában, mind a megújult értéktári honlapon.

A város és a báros. #KeepTheNightAlive: művészek is segítenek az éjszakai élet megmentésében

A Jägermeister olyan hazai underground tervezőgrafikusokkal dolgozik együtt, akik otthonosan mozognak abban, amit éjszakai életnek hívunk. És ami most szünetel.

Terített asztal várja télen az erdő vadjait

Veol
-
 Ma 07:00Megyei

A vadászok ősz óta etetik az erdő vadjait, így hidegben az állatok már tudják, hol találnak táplálékot. A téli takarmányozás a létszám megtartása mellett a vad kondíciójának megfelelő szinten tartása miatt is fontos.