Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 63 hír

Verstappen kezdetben bírálta, most örül a glóriának

M4 Sport
-
 Ma 17:17Forma1

Magnussen is osztja a holland véleményét.

Verstappen: A ‘Halo’ megmentette Grosjean életét

A Red Bull ifjú versenyzője, Max Verstappen elismeri, nagyszerű dolog, hogy annak idején bevezették a fejvédő keretet, azaz a ’Halót’ a Forma-1-ben, az ugyanis a vasárnapi Bahreini Nagydíjon megmentette Romain Grosjean életét.

Verstappen: "Azt hittem, a halo szimplán csak ronda, de úgy néz ki, életeket is ment..."

Motorsport
-
 Ma 17:00Forma1

Max Verstappen „őrült” balesetnek nevezte Grosjean kiesését, akinek Haasa átszakított egy védőkorlátot és kigyulladt a Bahreini Nagydíj első körében. Grosjeannak majdnem fél percébe telt, mire kijutott a lángok közül. „Elég ijesztő pillanat volt, amikor megláttam a lángokat, de szerencsére magától ki tudott ugrani az autóból és ez a legfontosabb.”

Verstappen a Red Bull stratégiáját kritizálta

Formula
-
 Ma 16:49Forma1

Bár elismeri, hogy Hamilton és a Mercedes túl gyors volt az F1-es Bahreini Nagydíjon, a holland szerint több ponton is jobb taktikát alkalmazhattak volna a vasárnapi versenyen.

Hamilton visszaszólt a kemény véleményt megfogalmazó Verstappennek

Formula
-
 Ma 16:01Forma1

Max Verstappen nagy port kavaró kijelentést tett, miután véget ért a Bahreini Nagydíj. Lewis Hamilton visszaszólt neki, annak ellenére, hogy először ő is – részben – egyetértett a hollanddal.

Verstappen a Red Bull bátortalanságát kritizálta

Nem érezte eléggé bevállalósnak a Red Bullt Max Verstappen, pedig szerinte némi kockázatvállalással lehetett volna esélyük a győzelemre.

Forma-1 Bahreini Nagydíj - Verstappen és Hamilton szerint is folytatniuk kellett Grosjean balesete után

A Haas 34 éves francia versenyzője három kanyarral a rajt után ütközött neki a szalagkorlátnak, autója kettétört és kigyulladt, de a pilóta csodával határos módon megmenekült és túlélte a szerencsétlenséget. Verstappen a GP után rendezett sajtótájékoztatón azt mondta, nem értené meg, ha egy versenyző nem akarna visszaülni az autóba egy ilyen…

Verstappen: „Sokkal jobban kellett volna teljesítenünk”

Max Verstappen egy biztos második helyet szerzett a vasárnapi Bahreini Nagydíjon. A holland két kört leszámítva végig ebben a pozícióban haladt.Az első kerékcserék idején a Red Bull holland versenyzője nagyjából 5 másodperces távolságból követte a versenyt vezető Lewis Hamiltont, így nem volt elég közel ahhoz, hogy elévágással próbálkozzon.…

F1: Verstappen leszólta a csapattárs dobogóját

Bár csak a legesélyesebb utódjelölt, Sergio Perez balszerencséjének köszönhette, a Red Bull-os Alexander Albon dobogóra állt a Bahreini Nagydíjon. A csapatfőnök örül, Max Versteppan kritizál.

F1: Verstappen leszólta a csapattárs dobogóját

Bár csak a legesélyesebb utódjelölt, Sergio Perez balszerencséjének köszönhette, a Red Bull-os Alexander Albon dobogóra állt a Bahreini Nagydíjon. A csapatfőnök örül, Max Versteppan kritizál.

F1: Verstappen nem ismeri az együttérzést

A Mercedes visszavonult volna a Bahreini Nagydíjtól, ha Romain Grosjean súlyosabb sérüléseket szenved a horrorbalesetben, a Red Bull-os Max Verstappen viszont kirúgná a pilótákat, akik nem akarnak újra autóba ülni.

Verstappen kirúgta volna, aki nem akar versenyezni

Felmerült a pilótákban Grosjean balesetét látva, hogy nem állnak rajthoz az újraindításnál? Max Verstappen szerint ilyen szóba sem jöhet: ha csapatfőnök lenne, elbocsátaná, aki nem hajlandó versenyezni. Lewis Hamilton úgy fogalmazott, fenntartás nélkül bíznak a biztonságért felelő FIA munkájában.

Verstappen kirúgná azt, aki megtagadná a folytatást egy baleset után

M4 Sport
-
 Ma 09:42Forma1

Nem pártolná Max Verstappen, hogy a versenyzők szabadon dönthessenek arról egy nagy baleset után, akarják-e folytatni a versenyt.

Verstappen Albonról: „Nem olyan jó, ha 30-40 másodpercre vagy a csapattársadtól…”

A Bahreini Nagydíjon természetesen a fő téma Romain Grosjean balesete és a baleset szerencsés végkimenetele volt, azonban a nap nyertese Grosjeanon és Lewis Hamiltonon kívül a Red Bull csapata volt, hiszen hosszú idő után először végzett az osztrák istálló mindkét pilótája a dobogón.Amikor a holland Ziggo Sport arról kérdezte Max…

Verstappen szerint a rossz taktika miatt nem volt esélye Hamilton ellen

Úgy érzi, hogy a stratégiával nem voltak elég agresszívak, pedig a futam előtt nem ebben maradtak.