Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Európai Parlament: Meg kell szüntetni a hajléktalanság büntethetőségét!

A hajléktalanság felszámolásával kapcsolatos állásfoglalást szavazott meg keddi plenáris ülésén az Európai Parlament, és ebben leszögezte, hogy a lakhatáshoz való jog alapvető emberi jog, és az európai uniós tagállamoknak meg kell szüntetniük a hajléktalanság büntethetőségét - adta hírül az MTI.

Crawford: ne kelljen már állandóan mindenkit kihívnom

Profiboksz
-
 Ma 11:03Boksz

A WBO váltósúlyú bajnok Terence Crawford jelenleg egy kút mélyéről próbálja elérni a többi váltósúlyú világbajnokot, vagy élmenőt, akik mögött döntőrészt Al Haymon

Csak pozitívan! Tippek a lelki egyensúlyunk megőrzésére

A lelki béke és nyugalom megtalálása mindannyiunkra jellemző igény, még ha nem is tudatosul bennünk. Minden ember boldog akar lenni, és el akarja kerülni a szenvedést. A stressz a modern kori ember betegsége. A stressz, a feszültség elengedése rengeteg energiát szabadíthat fel az életünkben. Nem az betegíti meg ugyanis az embert, amit…

Hallgasd meg a ChapteR 5 legújabb dalát!

ma7.sk
-
 Ma 11:02Zene

A napokban jelent meg az ipolysági ChapteR 5 Bábu a sorban című legújabb dala. Ennek kapcsán kérdeztük a zenekar tagjait.

26-an haltak meg koronavírus miatt Balassagyarmaton egy hét alatt

Részletes beszámolót tett közzé a balassagyarmati járványhelyzetről Csach Gábor, a város fideszes polgármestere, aki októberben szintén megfertőződött. A városban elhunyt 38 ember közül 26 covidos fertőzött volt. Közülük öt balassagyarmati elhunytból egy volt Covid-fertőzött – közölte a polgármester. Csach Gábor, Balassagyarmat…

A nemrég alakult bizottság védi, megőrzi az utókornak Lovas örökségét

Veol
-
 Ma 11:00Kultúra

A közelmúltban megalakult Lovas község értéktárbizottsága, melyet az önkormányzat egyhangúlag támogatott.

Mindenütt bezuhantak az osztalék-kifizetések, kivéve Kínát, ahol még nőttek is

A harmadik negyedévben a koronavírus-válság miatt éves összevetésben gyakorlatilag mindenütt kétszámjegyű volt a csökkenés, kivéve az USA-t, ahol csak 5,4 százalékos. Kína meg külön történet.

Nem meglepő, milyen hatással van a járvány a mobilozási szokásainkra

Roadster
-
 Ma 11:00Kultúra

A 4G szerepe egyre jelentősebb a hangforgalomban is.

Életbe léphet az EU és Kína közötti, földrajzi árujelzők védelméről szóló megállapodás

Az Európai Unió Tanácsának jóváhagyásával 2021 elejétől életbe léphet az a megállapodás, amely száz európai földrajzi árujelzőnek (a termék földrajzi származásának feltüntetésére használt földrajzi jelzés és eredetmegjelölés) Kínában, illetve száz kínai földrajzi árujelzőnek az unióban biztosít védelmet azok jogtalan használatával,…

Meghosszabbítják a kijárási tilalmat Montenegróban

Meghosszabbítják a kijárási tilalmat Montenegróban a koronavírus-járvány megfékezése érdekében: míg eddig 21 és 5 óra között volt tilos az utcára lépni, szerdától már 19 órától érvényes a tilalom, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a vendéglátóhelyeknek legkésőbb 18 órakor be kell zárniuk.

Már a megjelenés napján elfogyott Darwin korszakalkotó művének összes példánya

161 éve, 1859. november 24-én jelent meg Charles Darwin angol természettudós A fajok eredete című korszakos jelentőségű műve. Életében még ötször adták ki, és neve világszerte közismertté vált vele.

Újragondolta a testvérmegyei együttműködést Hargita és Borsod-Abaúj-Zemplén megye

A Hargita megyei sípályákról és a Székely termék védjegyről is értekeztek az online találkozón