Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

F1: Bottas nyerte mindkét szabadedzést, Verstappen ütközött Portimaóban

Lewis Hamilton csak nyolcadikként végzett a második szabadedzésen.

F1: Megvan az ítélet Verstappenék ügyében

A Forma-1-es Portugál Nagydíj versenybírói meghozták a döntést Max Verstappen és Lance Stroll második szabadedzésének ügyében.

F1: Megvan az ítélet Verstappenék ügyében

A Forma-1-es Portugál Nagydíj versenybírói meghozták a döntést Max Verstappen és Lance Stroll második szabadedzésének ügyében.

F1: megvan az ítélet Verstappen és Stroll karambolja után

NSO
-
  Tegnap 19:12 Forma1

Max Verstappen és Lance Stroll is megúszta büntetés nélkül a Portugál Nagydíj második szabadedzésen történt ütközésüket. A sportfelügyelők szerint mindketten hibásak voltak a célegyenes végén történt karambolban.

Verstappen-Stroll: Nincs büntetés

Formula
-
  Tegnap 19:10 Forma1Max Verstappen

Döntöttek a versenyfelügyelők, és felmentették a második edzés balesetének mindkét érintettjét. A két pilóta elismerte, félreértették egymást – egyikük sem hibáztatható nagyobb mértékben a másiknál.

Verstappen durván sértegette Strollt, majd később is őt hibáztatta az ütközésért

A Red Bull csapatfőnöke reálisabban látta az esetet, amelyért végül egyik felet sem büntették meg.

Elnézte az FIA az ütközést Strollnak és Verstappennek

Egy órával a meghallgatásuk után az FIA döntést hozott Max Verstappen és Lance Stroll második szabadedzésen történt balesetének ügyében.

Mire a rendszerváltáshoz érkeztünk, a szamizdatból már fel voltam vértezve '56-ról - videóinterjú Eörsi László történés…

MFor
-
  Tegnap 19:01 Kultúra1956

Eörsi László harminc év alatt gyakorlatilag feltérképezte az összes budapesti felkelőcsoport működését; a pesti és budai srácok történetének megírása után pedig záródarabként most jelenteti meg, "Külpesti srácok" címmel a külvárosok felkelőinek hősi történetét. A könyv októberben kerül a boltokba.

Döntöttek a versenybírók Verstappenék ügyében

Sem Lance Strollt, sem Max Verstappent nem büntetik a Forma-1-es Portugál Nagydíj második szabadedzésen történt balesetükért.

Verstappen: Felesleges és hülye hiba volt az ütközés

Max Verstappen nem érti, Lance Stroll mit szeretett volna elérni, amikor nem engedte őt el a Portugál Nagydíj második szabadedzésén, ami miatt a két versenyző összeütközött.

Verstappent nem érdekli, hogy rádióüzenetei miatt kritizálják

A Red Bull versenyzője, Max Verstappen nem foglalkozik azokkal a kritikákkal, melyek szerint nem megfelelő stílusban adott hangot véleményének a Lance Stroll-lal való ütközését követően.

Főnöke szerint is vétkes Verstappen az ütközésben

Verstappen Strollt hibáztatja, a Racing Pointnál Verstappent okolják, míg a Red Bull-főnök szerint 50-50 a felelősség. A felügyelők is berendelték a második szabadedzés „versenybalesetének” érintettjeit.

Verstappenéket beidézték a versenybírók

F1világ
-
  Tegnap 18:16 Forma1

A Portugál Nagydíj második szabadedzésén történt balesetük után beidézték a versenybírók Max Verstappent és Lance Strollt.

„Ekkora retardáltat!” – az FIA vizsgálja a Verstappen-Stroll ütközést

Buta baleset borzolta a kedélyeket a portimaói második szabadedzésen. Amit utána Lance Stroll Max Verstappentől kapott, azt nem tette zsebre. Kérdés, melyikük mit kap az FIA-tól…