Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem hiszi el, ki volt az Apáca jelmez alatt a Tv2 maszkos műsorában

Lelepleződött a Nicsak ki vagyok? A rejtélyek színpada Apácája? Stohl András volt a jelmezben.

A vasárnap a döntetleneké volt a Bundesligában

A Leverkusen–Hertha és a Mainz–Hoffenheim bajnokin is döntetlen született.

Megint volt egy LTC flippening. Oda-vissza.

Csak azoknak, akiket érdekel: az LTC a Chainlinket (van) a BCH-t (nincs) is beelőzte a market cap-ban (coinmarketcap), szóval megint történt egy flippening. Ez a hír mára. Távirati stílusban. Update: most megint beelőzte a BCH az LTC-t.

A hazahozott kéziratok öt különálló lapon voltak

Ferencz Győzővel, a Radnóti-hagyaték gondozójával a költő eltűnésével és halálával kapcsolatos tudásunkról, a Bori noteszről és az utolsó versekről beszélgettünk.

Kvjat először dühös volt Grosjeanra, aztán csak reménykedett

Ő volt az, akivel összekoccant Romain Grosjean a robbanásszerű tűzesettel járó balesete előtt – Danyiil Kvjat így látta a történteket.

Küzdelem volt, gól nem esett a Lampard–Mourinho csúcstalálkozón

Öt sárga lap, kevés kaput eltaláló lövés az angol bajnokság rangadóján.

EU: „bűncselekmény volt az iráni atomtudós megölése”

Neokohn
-
 Ma 19:33Külföld

Josep Borell, az Európai Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője együttérzését fejezte ki a likvidált tudós családjának, és teljes felépülést kívánt a sebesülteknek. 

A magyarok mindig mindenhol ott voltak, még a Selyemúton is

A Kínát, Afrikát és Európát összekötő hálózat messze több volt kereskedelmi útvonalnál.

Gasly: Nehéz volt újra autóba ülni a baleset után

F1világ
-
 Ma 19:04Forma1

Az AlphaTauri versenyzője, Pierre Gasly szerint Romain Grosjean félelmetes balesete is emlékeztetett arra, hogy nem szabad leállni, és mindent meg kell tenni azért, hogy tovább növeljék a biztonságot a Forma-1-ben.

Soha nem volt ilyen drága a dió

RTL Klub
-
 Ma 18:37Bulvár

Soha nem volt olyan drága a dió, mint amilyen a mostani karácsonyi bejglihez lehet. A sokéves átlag fele termett belőle, az unióban Magyarországon a legkevesebb. A terméktanács úgy számol, a tavalyi rekordhoz képest 10-15 százalékkal emelkedhetnek az árak, így hamarosan akár 5000 forintba is kerülhet a legjobb minőségű dió…

Gulyás Gergely az SZFE-ről: “Szomorú, de racionális döntés a félév érvénytelenítése”

ATV
-
 Ma 18:36Belföld

Miután az elmúlt hónapokban érdemi oktatási tevékenység az Oktatási Hivatal jelentése szerint nem zajlott, ezért szomorú, de racionális döntés a félév érvénytelenítése - nyilatkozta “külső szemlélőként” Gulyás Gergely Kolozsváron az SZFE első félévének az érvénytelenítéséről.

Hamilton: Ezt sokkoló volt látni

A világbajnok köszönetet mondott az FIA-nak és az F1-nek, hogy ma már el lehet sétálni egy olyan baleset után, mint amit Romain Grosjean elszenvedett. Emlékeztetett rá mindenkit, hogy ez egy veszélyes sport.

Ülésezett a Momentum kongresszusa: Orbán-váltás érdekében fontos döntést hoztak 2022-re

A Momentum küldöttgyűlése a mai napon felhatalmazta a párt elnökségét, hogy a 2022-es országgyűlési választásokon az ellenzéki pártokkal közös listát állítson. Ami azért fontos döntés, mert eddig a Momentum volt az, aki nem foglalt egyértelműen állást a közös lista kapcsán. “Tíz év után először nyílik valódi esély arra, hogy mi magyarok…