Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Több mint 400 óvodás számára kezdődött meg a második félév

A téli szünetet után – igazi zimankós időben – hétfőn kezdődött meg az óvodai foglalkozás Szenttamáson. A községben 3 településen 9 épületben összesen 419 óvodás kezdte meg a második félévet. 

Több mint ezer teherautót vásárol a német hadsereg

A német hadsereg 1048 darab Iveco Trakkert vásárolt, amelyeket 2021 és 2028 között kell leszállítania az olasz konszernek. A megrendelés értéket nem tették közzé, de annyi bizonyos, hogy hosszútávú munkát ad a Iveco Defence Vehiclesnek.

Pellegrinit lefülelték kijárási tilalom idején. Két férfival, hármasban mentek öltönyt próbálni

A Hlas elnöke hétfő délután két férfi társaságában ellátogatott az egyik szabóhoz. A Pozsony belvárosában található luxusszabó méretre készít drága öltönyöket. Ide tért be a korábbi kormányfő is. A gond az, hogy kijárási tilalom idején, amikor az ilyen úticélok nem szerepelnek a megengedettek között.   Pellegrinit ráadásul a Novy Čas című…

A Netflixnek már több mint 200 millió előfizetője van világszerte

A Netflix előfizetőinek száma 2020 utolsó negyedévében több mint 8,5 millióval nőtt.

Vaspor, mint környezetbarát üzemanyag

Mikrogravitációs környezetben tanulmányozta a vaspor elégésének folyamatát az Európai Űrügynökség. A kísérlet a továbbiakban „zöld” üzemanyagok kifejlesztését is elősegítheti.

Már több mint 200 millió előfizetője van a Netflixnek

Több mint 8,5 millióval fizettek elő a Netflix-re 2020 utolsó negyedévében, így már 200 milliónál is több előfizetőjük van.

Néhány brit kórház úgy néz ki, mintha háborús övezet lenne

Telex
-
 Ma 14:44Külföld

Nagy a terhelés a brit egészségügyön, kedden rekordszámú koronavírus-fertőzött halt meg az Egyesült Királyságban.

A tárgyalóteremben akarta átvágni a saját torkát egy ukrán férfi (+18)

Mint arról beszámol a hvylya.net, a bírósági tárgyaláson próbálta meg

Februártól akár havi több tízezer eurót is kaphatnak a rászoruló cégek Orbán Viktor laboratóriumában

Az osztrákok azt is bejelentették: fél évvel meghosszabbítják a koronavírus-járvány miatt folyósított gazdasági válságtámogatásokat.

Több mint 4 év börtönre ítélték a diákjaival fajtalankodó egykori igazgatóhelyettest

Helybenhagyta az első fokon kiszabott 4 év 3 hónap börtönbüntetést és 5 év közügyektől eltiltásta Fővárosi Törvényszék azzal a férfival szemben, aki egy budapesti iskola igazgatóhelyetteseként szexuálisan közeledett több, a felügyelete alatt álló diákja felé.

Több mint négy és fél év börtönre ítélték el azt a férfit, aki késsel rabolt ki egy kisboltot Debrecenben

Debrecen - A bíróság távmeghallgatás útján hallgatta ki a 41 éves férfit, aki beismerte bűnösségét és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról.

Két új mintabörtön épül Ukrajnában

A két új vizsgálati fogház a tervek szerint Kijev és

Vakcinaháború: Gyurcsányék akár életek árán is a félrevezetésre koncentrálnak

888.hu
-
 Ma 14:00Vélemény

Miközben Kínában már több mint 10 millió embert oltottak be a Sinopharm-vakcinával, Oroszországban pedig 1,5 milliót a Szputnyik V-vel, azokkal az ellenszerekkel, amelyek Magyarország számára is hozzáférhetők lehetnek, ha a magyar egészségügyi hatóság engedélye megszületik, addig az ellenzék és lakájmédiája teljes erőből tüzeli a…