Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 143 hír

A Redmi Note 9 család összes tagja megkapja az Android 11-et

Xiaomilife
-
 Tegnap 22:49Mobiltech

Sokan várják még mindig az Android 11 frissítést, sokan pedig már meg is kapták az új főverziót. Kérdés viszont mindig az, hogy a Xiaomi, Redmi, POCO és BlackShark modellek közül melyik és mikor frissülhet a legújabb kiadásra, vagy egyáltalán valaha frissülhet-e. A Redmi felhasználók közül viszont most jó néhányan biztos…

Jeszenszky Géza: a republikánus párt jövője azon múlik, mennyire tudják Trump személyét feledtetni a szavazóikkal

ATV
-
 Tegnap 19:00Külföld

A tegnapi napon beiktatták Joe Bident, az Egyesült Államok 46. elnökét. Beszédében kifejezte, hogy minden amerikai elnöke szeretne lenni. Donald Trump, ahogy ígérte, nem vett részt a ceremónián, egy külön rendezvényen búcsúztatták támogatói. Orbán Viktor levélben gratulált.

Ezért küszködött Ocon a 2020-as szezon elején

M4 Sport
-
 Tegnap 18:35Forma1

Arról is beszélt, mi hozta meg az áttörést, és milyenek a benyomásai az új főnökökről.

A szektor visszajelzései alapozták meg a divatügynökség 2020-as projektjeit

A pandémia jelentette kihívásokra reagálva 15 milliárd forint keretösszegű pályázati forrás nyílt a vállalkozások számára.

A Golf a 2020-as év Európa-bajnoka

Autóblog
-
 Tegnap 18:20Autó-motor

Tavaly ismét a Volkswagen Golf volt a legkeresettebb modell Európában összesen közel 312 000 kiszállítással. A wolfsburgi ikon 2020-ban Németország legnagyobb darabszámban értékesített autója is volt, 133 900 darab talált belőle gazdára.

F1: így folytathatja a Red Bull és a Honda az együttműködést 2021 után

NSO
-
 Tegnap 16:46Forma1

Helmut Marko megerősítette, hogy a Red Bullnak megvan a pontos terve arra, hogy 2022-től is a Honda erőforrásai hajtsák az autóit, de ehhez szükséges a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) „közbenjárása” is.

Red Bull: A Hondával folytatjuk, az FIA döntésére várunk

Megszületett a megállapodás a Red Bull és a Honda között, így az energiaital-gyárosok két Forma-1-es csapata 2021 után is a japán gyártó erőforrásait használhatja a Forma-1-ben. Most a Nemzetközi Automobil Szövetségen (FIA) a sor, hogy bejelentse: 2022-től befagyasztják a motorfejlesztéseket a száguldó cirkuszban.

Elég erős szavakkal indította Red Bull-os karrierjét Sergio Pérez

Élete lehetőségét kapta, mi mást is mondhatna.

Te mivel szenvedtél meg legjobban a 2020-as szezonban?

Agroinform
-
 Tegnap 16:09Gazdaság

Legyél Te is az Agroinform hírforrása! Legújabb felmérésünkben azt szeretnénk átlátni, hogy az ország különböző régióiban milyen növényvédelmi kihívással találkoztak leginkább a termelők.

Úgy tűnik, megoldódtak a cserbenhagyott Red Bull motorgondjai

Player
-
 Tegnap 15:52Forma1

És ezzel együtt az AlphaTaurié is.

Sajtóhírek szerint a Red Bull és a Honda megállapodott 2022-re!

Motorsport
-
 Tegnap 15:45Forma1

Habár a megállapodás megszületett a két fél között 2022-re, egyelőre még sok a bizonytalanság, hiszen a Red Bull nem rendelkezik erőforrásokkal ahhoz, hogy a motorokat fejlesszék 2025-ig. Habár az erőforrások befagyasztásáról megszületett az egyezmény, a részletekkel kapcsolatban még sok a vita.Helmut Marko elmondta, hogy a gyártási…

Ezen múlik, mennyire súlyos lefolyású lesz a koronavírus okozta fertőzés

ma7.sk
-
 Tegnap 14:07Életmód

Miért van az, hogy valaki megússza a koronavírus-fertőzést enyhe tünetekkel, másokat pedig hetekre ágynak dönt? 

F1: A Red Bull nagy bejelentést tett a motorjáról

Helmut Marko, a Red Bull sportfőnöke bejelentette, hogy megszületett a csapat és a Honda közötti megállapodás a motorok 2022-es és azon túli használatáról.

A legdrágább élő magyar művészek – itt a friss toplista a 2020-as aukciós eredmények alapján

A műtárgy.com és az Art Advisory Budapest művészeti tanácsadó iroda először 2017-ben adta ki A magyar aukciós piac című kiadványát, amely nemzetközi adatbázisok és a hazai aukciósházak adatai alapján mutatta be, hogy hogyan szerepeltek a magyar képzőművészek az itthoni és a külföldi aukciókon. A 2019-ben megjelent, harmadik…