Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Gyopáros Alpár: aki dolgozik, fejlődik – Vásárhellyel viszont sokat kell küzdeni

Promenad
-
 Ma 08:18Megyei

A modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos szerint vannak olyan települési vezetők, akik olyan változtatásokat szeretnének a Modern Városok Programban, amelyek szöges ellentétben állnak az aláírt megállapodásokkal. Példaként említette, hogy Hódmezővásárhellyel igen sok a baj.

Azt mondja, egy kerékpáros miatt kellett félrerántania a kormányt

Négy jármű ütközött össze hétfőn késő délután a Tölgyfa utca és a Fekete Sas utca találkozásánál.A katasztrófavédelem jelentése szerint balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki, és az érintett szakaszon a forgalom jó ideig csak egy sávon haladhatott.A Balesetinfo helyszíni információi szerint a baleset egy kerékpáros miatt történt,…

Várni kell a PlayStation 5 sikerjátékaira

Origo
-
 Ma 08:06Infotech

Jövőre még aránylag vegetálni fog az új konzolgeneráció.

"Kertész Imre és özvegye soha nem kételkedett abban, hogy a hagyaték jó helyen van Berlinben"

A Kertész Imre írásos hagyatékát őrző Berlini Művészeti Akadémia archívumának igazgatóját és tudományos munkatársát emailen kérdeztük a kiadatlan Kertész-anyagokról és a Schmidt Mária féle budapesti Kertész Imre Intézethez való viszonyukról.

Krémes spenótfőzelék 30 perc alatt: így készítve a gyerekek is szeretni fogják

Só&Bors
-
 Ma 08:04Recept

A spenótfőzelék zsenge bébispenótból készítve a legfinomabb, de ha mirelit van kéznél, abból is ízletes, krémes finomság kerülhet az asztalra.

Koronavírus: így kezelik a súlyos betegeket

A súlyos állapotú COVID-19-betegek ellátásában is kulcsfontosságú intenzív terápia gyökerei egészen a 19. századig nyúlnak vissza.

Így lehetett ellopni egy Teslát pár perc alatt

​Biztonsági kutatók egy olyan hibát fedeztek fel, aminek kihasználásával néhány perc alatt el lehetett lopni egy Tesla Model X-et. A gyártó már javította a sebezhetőséget.

„Így meg csak ügyetlenkedünk a tornaórán”

Tiszatáj
-
 Ma 07:51Blog

Gáspár Anna Privát Társadalomtörténete Gáspár Anna, foglalkozását tekintve építészmérnök, szerényen fogalmazta meg a feladatát, amikor Naspolya címmel megírta családi emlékkönyvét. „Ezt a könyvet nektek, leszármazottaknak írjuk. Eljött az ideje, úgy gondoltuk, hogy összeszedegessük morzsánként a magunk és a megmaradt, emlékezni…

Csapás Milánóban: ennyit kell kihagynia sérülés miatt Ibrahimovicnak

Blikk
-
 Ma 07:49Foci

Több hét kihagyás vár Zlatan Ibrahimovicra, aki a legutóbbi bajnokin szedett össze sérülést.

Napenergiára váltanak az iskolák és az így megspórolt pénzzel a tanárok fizetését emelik

Követendő példa. Az Egyesült Államokból érkezett az ötlet: egyre több iskola szervezi át a fenntartási költségeit úgy, hogy megújuló energiaforrásokra vált. Az Arkansas államban működő oktatási intézmények most jó példával járnak elöl, egyszerre ügyelve a környezetvédelemre és a szakképzett tanerő megbecsülésére. The Batesville-i iskolai…

Hármas karambol az M0-son Fótnál, dugóra kell számítani

Két személyautó és egy kisteherautó koccant össze.

Így alakítsd át karácsonyra a fürdőszobát

24.hu
-
 Ma 07:26Karácsony

Új tárgyak használatával varázsolhatunk ünnepi hangulatot.