Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 280 hír

A Gazdasági Versenyhivatal elnökével egyeztett Varga Judit

Az óriásvállalatok magatartása gyakran a tisztességes versenyt és a fogyasztói jogok teljes körű érvényesülését is veszélyeztetik.

Durván kiborult az Exatlon versenyzője: „Ez most nagyon nem jó így!”

Metropol
-
 Ma 19:00Bulvár

Balogh Ricsi teljesen kiakadt a tábori körülmények miatt. Szerinte a többiek a katonaságtól jöttek, azért fogadják boldogabban a helyzetet.

Varga Judit a Gazdasági Versenyhivatal elnökéhez fordult a Facebook ellen.

Varga Judit igazságügyi miniszter a Gazdasági Versenyhivatal elnökével, Rigó Csabával egyeztetett a nemzetközi digitális vállalatok "visszás kereskedelmi gyakorlatáról" kedden- írja az MTI.

Kiborult Balogh Ricsi, az Exatlon Hungary versenyzője

A végső döfést az okozta a fiúnak, hogy a hétfői villajátékot is elveszítette a csapata így négy hét luxus után a faházba kényszerültek - írta a Bors.

Elrajtolt a hazai karate versenyszezon

A Hayashi Magyar WKF Karate Liga második fordulójával a hétvégén kezdetét vette a 2021-es magyarországi karatés versenyidény. Az UTE cselgáncs csarnokában rendezett kétnapos viadalon 30 egyesület 300 felnőtt és utánpótláskorú karatésa vett részt. A járvány miatt a legnagyobb gondossággal lebonyolított versenyen tatamira lépett a tokiói…

Varga Judit: A tisztességes versenyt és a fogyasztók jogait is sérti a techóriások magatartása

Az igazságügyi miniszter a Gazdasági Versenyhivatal elnökével egyeztetett a nemzetközi digitális vállalatok visszás kereskedelmi gyakorlatáról.

Nissany javára tovább csökkenti a Williams a versenyzők edzéslehetőségét

Origo
-
 Ma 16:53Forma1

Russell és Latifi még az ellenfeleknél is kevesebb időt tölthet majd az autóban.

Ők hárman az Exatlon új versenyzői

NLC
-
 Ma 16:38Bulvár

Az Exatlon Hungary versenyzői konkrétan sokkot kaptak a három új játékos láttán.

Az EU adta a legnagyobb pénzügyi támogatást oltóanyagra a világon

Az Európai Unió adta a legnagyobb pénzügyi támogatást oltóanyagra a világon, tagállamaival együtt eddig 840 millió eurót bocsátottak a COVAX nemzetközi vakcinaelosztó kezdeményezés támogatására, amely 2 milliárd dózis oltóanyag felvásárlását tűzte ki céljául 2021 végéig - mondta Sztella Kiriákidész az Európai Bizottság egészségügyért…

BMW és Audi versenyzett Debrecenben, nem hiszed el mit művelt az egyikük

Közúton versenyzett egymással két autós Debrecenben, egyikük meglepőt húzott.

Az EU adta a legnagyobb pénzügyi támogatást oltóanyagra

Az Európai Unió adta a legnagyobb pénzügyi támogatást oltóanyagra a világon. Tagállamaival együtt eddig 840 millió eurót bocsátottak a COVAX nemzetközi vakcinaelosztó kezdeményezés támogatására, amely 2 milliárd dózis oltóanyag felvásárlást tűzte ki célul 2021 végéig – mondta Sztella Kiriákidész az Európai Bizottság egészségügyért…

Da Costa: „Én sosem fizetnék azért, hogy F1-es autóval versenyezhessek”

Motorsport
-
 Ma 15:45Forma1

A 29 éves portugál versenyző a Red Bull juniorprogramjának korábbi tagja, de miután részt vett a 2012-es szezon utáni teszten Abu Dhabiban, a karrierje mégis eltávolodott a Forma–1-től.Da Costa három szezont ment a DTM-ben, de az utóbbi években inkább a WEC-re és a Formula E-re helyezte a hangsúlyt, az utóbbiban pedig az előző…

A Gyöngyös versenyt fut a Mezőkövesddel

Heol
-
 Ma 15:40Sport

A férfi Ligakupa C csoportjának 3. fordulójában matyó gárda vendége lesz a gyöngyösi együttes.

Kiriákidész: az EU adta a legnagyobb pénzügyi támogatást oltóanyagra a világon

Az EU tagállamaival együtt eddig 840 millió eurót bocsátott a Covax nemzetközi vakcinaelosztó kezdeményezés támogatására.

Triatlon: versenyen indulna az ultrafutó Lubics Szilvia

NSO
-
 Ma 15:22Sport

Műtét után lábadozik Lubics Szilvia ultrafutó, aki őszi visszatéréséig nyáron triatlonversenyen szeretne indulni – írja az MTI.