Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Valódi közösségi hely lesz az új ipolyszögi kultúrház

Nool
-
  Ma 11:06 Belföld

Ipolyszög közel harmincmillió forintot nyert el a kultúrház felújítására a napokban a Magyar falu program önkormányzatok számára kiírt közösségi tér ki- vagy átalakítása és foglalkoztatás című pályázatán.

Egyedi iparművészeti termékekből bőven válogathatunk a vásárban

Feol
-
  Ma 11:00 Utazás

Elválaszthatatlan a kerámiától Korond neve, a falu Európa egyik legjelentősebb fazekasközpontja. A helyiek szerint: „amióta a világ világ, mindig fazakaltak.”

Orbán, a Marlboro Man bukni fog

Népszava
-
  Ma 11:00 Vélemény

Amikor két és félmillió szavazó változást akar, az hatalmas erő. Különösen, ha ugyanazt akarják: Orbán bukását. Közel vagyunk ehhez a ponthoz, csak annyi kéne, hogy a külön-külön gyengécske ellenzéki pártok összeálljanak. Ha megteszik, akkor nemcsak egy választási szövetség jön létre, hanem új közakarat is születik, amely már szét tudja…

Navracsics Tibor Orbán Viktorról: napi pártpolitikai dolgokról nem ugyanazt gondoljuk, de ugyanolyan Magyarországot …

A Népszava készített interjút a volt miniszterrel, uniós biztossal. Szóba került a jogállamiság, a sajtószabadság, a Fidesz és a Színház-és Filmművészeti Egyetem is. Sőt arról is beszéltek, milyen Magyarországot szeretne Orbán Viktor.

Orbán volt helyettese szerint gesztusokat kellene tennie a Fidesznek

Navracsics Tibort a sajtószabadságról, a jogállamról, a kormánypárt átalakulásáról is kérdezte a Népszava. A parlament működik, a jogállamiság alapvető szervei működnek, az igazságszolgáltatás független –

Gyarapodik az Orbán-család: a kormányfő apja még 140 millió forintot tett be a közösbe

MFor
-
  Ma 10:46 Belföld

A miniszterelnök apja a Nehéz Kő Kft. nevű szállítmányozó cégéből lapátolta ki a profitot. A golfpályáiból kivett pénzzel együtt így már 230 millió forintnál tart az idei számláló.

Bill Gates 10 elképesztő jóslata, ami valóra vált

Portfolio
-
  Ma 10:45 Gazdaság

Bill Gates, a Microsoft-alapító filantróp szereti találgatni, hogy néz majd ki az emberiség jövője, sokan úgy vélik, hogy az informatikus megjósolta az idei Covid-válságot is. Az igazság az, hogy a modern operációs rendszerek egyik szülőatyja számos más dolgot is megjósolt korábban, sőt, 1999-ben egy komplett könyvet írt Üzlet @ gondolat…

Nem fogod elhinni, de valóban elindult Lady Gaga saját rádióműsora

Life
-
  Ma 10:40 Kultúra

Nem fogod elhinni, de valóban elindult Lady Gaga saját rádióműsora

Navracsics Tibor már egykedvűen hallgatja Orbán "libernyákozását", szerinte a Fidesz vészesen jobbra tolódott

Keserédes interjút adott a Népszavának Navracsis Tibor, volt európai uniós biztosa és egykori miniszterelnök-helyettes. Továbbra is úgy véli, a magyar parlament működik, a jogállamiság alapvető szervei működnek, az igazságszolgáltatás független – ezt még az Európai Unió is elismeri, még ha időnként aggódik is.

Létezik objektív valóság vagy mindenkinek más a valósága?

Style
-
  Ma 10:12 Életmód

Sokszor elgondolkodtam már azon, hogy vajon egy-egy konfliktus, egy-egy félreértés során hogy nem látja a másik személy a valós helyzetet, a lecsupaszított igazságot? Hogyan ragaszkodhat valaki hamis nézetekhez, fittyet hányva annak valóságtartalmára? De mi van akkor, ha az ő valósága más? Ha az ő igazsága szerint minden éppen az…

Lajos Tamás, a Színművészeti kuratóriumi tagja bemutatkozó interjúja: “a székükhöz való ragaszkodás mozgatja az okt…

“Megdőltek a baloldal hamis mítoszai” címmel közölt cikket a Magyar Nemzet a Színház- és Filmművészeti Egyetem sürgetett modellváltása kapcsán, amelyben többek közt Lajos Tamás operatőr, producer, az egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumi tagja is megszólal. Az alábbiakban arról értesülhetnek, milyen gondolatokkal lát munkához.…

Ricciardo: Valódi a tempónk

Formula
-
  Ma 09:33 Forma1

Az ausztrál pilóta szerint igenis reális volt a pénteki második edzésen elért harmadik helyük – igaz, a Renault versenyzője azzal is tisztában van, hogy szombatra sok minden megváltozhat.

Brutálisan megverték a magyar válogatott focistát a pesti éjszakában

Busai Attilára egy Duna-parti szórakozóhelyen csaptak le, a rendőrség nyomoz - írja a Ripost.

A Zalaegerszeg tulajdonosa elismerte, hogy valóban tárgyaltak Dzsudzsák igazolásáról

444.hu
-
  Ma 09:23 Foci

Továbbra is csapatot keres a magyar válogatott csapatkapitánya.

Életmentő válogatás: 5 klassz nyári burger pofonegyszerűen

Dívány
-
  Ma 09:20 Életmód

Ha szereted a gyors szendvicseket, amik jóval különlegesebbek a megszokott marha-uborka-ketchup kombinációnál, nézd végig a listánkat.