Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A többség szerint Orbánék csalnak a számokkal

Az emberek 49 százaléka úgy gondolja, hogy a kabinet nincs a helyzet magaslatán a koronavírus-veszély kezelésében.

Márki-Zay pünkösdje: Orbán = Hitler, börtönbe a fideszesekkel!

Promenad
-
  Ma 07:17 Színes

Újabb szintre emelte a Fidesszel való „együttműködést”: Orbán Viktort Hitlerhez hasonlította, és Lázár János bebörtönzéséről értekezett. Politikai tőkét akart kovácsolni a Deák téri mészárlás utóéletéből, de csúnyán megégette magát.

A környezete sokszor jobban hisz Orbánban, mint Orbán maga

Azonnali
-
  Ma 07:07 Vélemény

Miért ír egy francia újságíró könyvet Orbán Viktorról? Mennyire érdekes onnan nézve Magyarország miniszterelnöke? Mennyire hiszi el Orbán Viktor környezete, amit Orbán Viktor mond? És persze a legfőbb kérdés: akkor most diktátor-e Orbán? Interjú az Orbán Viktor fejében című könyv szerzőjével, Amélie Poinssot-val!

Szabad szemmel: az emlékezésből húz politikai hasznot Orbán

Népszava
-
  Ma 06:31 Külföld

Persze nincs ebben semmi különös, Trump például egy ember halálából próbál éppen profitálni.

Orbán Viktor: Újabb nemzeti konzultáció indul

Lokál
-
  Ma 00:01 Belföld

Éppen tíz éve, múlthét pénteki, Kossuth rádióban adott interjújának napján, május 29-én tette le a miniszterelnöki esküt Orbán Viktor, a második Orbán-kormány kormányfőjeként. A miniszterelnök ennek jegyében beszélt, egy felcsúti fiatalember motivációiról. Napi aktualitásként a járványhelyzetet járták körül, valamint szó esett a…

Tusk megint Orbánt, Szijjártó Tuskot bírálta

 Ismét egymásnak üzenget az Európai Néppárt elnöke és a magyar kormánypárt.

Születtek december 5-én – Gyurcsányi utakon az orbáni nemzetpolitika

Magyar Hang
-
  Tegnap 17:30 Vélemény

Mostanában mintha újra 2004-et írnánk. Magyar emberek románozzák és hazaárulózzák egymást határon innen és túl. Hogyan lehetséges ez, és vezet-e innen kiút?

Fricskát adtak Orbán Viktor orrára

Napi
-
  Tegnap 17:27 Külföld

Meglepő eredményt hozott az a kutatás, amely azt firtatta, hogy a demokratikus vagy az autokratikus politikai rendszert üzemeltető országok kezelték-e jobban az egészségügyégi válságot. Az emberek engedelmessége a korlátozások idején kulcsfontosságú.

Aggódom Orbán Viktorért

Nem tudom, nem láttam, és nem is hallottam, hogy ott volt-e Orbán Viktor Felcsúton, amikor az akadémia csapata döntetlent játszott a már szinte biztosan bajnoknak tekinthető, azaz a legjobb magyar csapat, a Ferencváros ellen. A miniszterelnök futballszeretete és klubhűsége – Fehérvár és Puskás – alapján valószínűsítem, hogy ott lehetett a…

„Orbán Viktor a nevem és Magyarország következő miniszterelnöke leszek"

Hírklikk
-
  Tegnap 15:45 Belföld

Tíz éve, hogy Orbán Viktor egyhuzamban Magyarország miniszterelnöke. Erről egy holland és egy francia publicisztika is Orbán 1992-es amerikai tanulmányútjának felidézésével emlékezik meg.

Orban bulizott, majd fizetett

Születésnapját ünnepelte május 25-én Ludovic Orban román miniszterelnök néhány minisztere és párttársa társaságában a bukaresti kormánypalotában, az eseményről kiszivárogtatott, Facebookon megjelent fotó pedig politikai vihart kavart.

Kővári úgy felköszöntötte Orbánt, hogy csak pironkodhatnak a kimért fideszesek

Pünkösd vasárnap ünnepelte 57. születésnapját Orbán Viktor, akit szinte egymással versengve köszöntöttek fel párttársai a közösségi médiában. Pécs sem maradt ki, Hoppál Péter és Kővári János is ünnepelte a Miniszterelnök Urat, az ÖPE vezetője ráadásul érzelmektől túlcsorduló sorokban.

Rejtőzködik az Orbán háziportáljaként funkcionáló Origo?

Zsúrpubi
-
  Tegnap 14:00 Vélemény

Végtelenül szánalmas, még egy orbánista flufferekkel teletűzdelt szennyportáltól is.