Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Orbán Viktor: Magyarország megerősödve kerülhet ki a válságból

Lokál
-
  Ma 00:01 Belföld

 " Szakaszgyőzelmet arattunk" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök, utalva a koronavírus-járvány első hullámára, melyet sikeresen kezelt mind a kormány, mind a magyar társadalom, azonban a háborút még nem nyertünk meg, hiszen a vírus ellen nincs vakcina. Hazánk kulcsszerepet fog játszani a vírus miatt bajban lévő országok…

Lassan kirakjuk a tizennyolcas karikát a coubhíradóra Orbán Viktor miatt

Azonnali
-
  Tegnap 19:50 Vélemény

Nógrádi György az LMBT-közösség politikai pozícióit elemzi, Gödön meg még mindig áll a bál. Kezdünk!

Mire mennek Orbán Viktor rajongói Horvátországban?

Habár a legtöbb szavazatot a HDZ kapta, egyelőre nem dőlt el, kivel alakítanak majd kormányt.

Német válogatott társat kap Gulácsi és Orbán a lipcsei védelemben

M4 Sport
-
  Tegnap 19:23 Sport

Benjamin Henrichs kölcsönbe érkezik, de vételi opciót is tartalmaz a megállapodás.

Nem csak Orbán Viktor kéri: inkább ne utazzon külföldre!

Ha túl sok magyar megy külföldre, hazahozhatják a koronavírust - ettől tart Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora. Jelenleg 613 Horvátországban tartózkodó magyar regisztrált konzuli védelemért - számolt be az RTL Híradó.

Európa jövőjéről tanácskozik Orbán, Vučić és Jansa

Magyar Hírlap
-
  Tegnap 18:14 Külföld

Európa cenzúrázatlanul címmel rendeznek online nemzetközi konferenciát július 8-án + VIDEÓ.

Az Orbán-kormány megszavazta a 150 éves Színművészeti Egyetem einstandját

Hírhatár
-
  Tegnap 17:38 Belföld

Péntek délelőtt megszavazta az Országgyűlés “A Színház- és Filmművészeti Egyetemért Alapítványról, a Színház- és Filmművészeti Egyetemért Alapítvány és a Színház- és Filmművészeti Egyetem részére történő vagyonjuttatásról” szóló törvényt.

Orbán kedvenc lapja: Mégis a hungastos vállalkozó lehet a PMFC új tulajdonosa

A Szabad Pécs korábban többször is megkereste a György Tamást, mert régóta lehetett azt hallani, hogy érdeklődik a pécsi csapat iránt.

Ujhelyi István elmondta, Orbán Viktor miért nem gondolja komolyan az euró bevezetését

Az MSZP szerint Magyarországnak egyértelmű érdeke, hogy bevezesse az eurót és ezzel stabilizálja uniós tagságát - mondta a szocialisták európai parlamenti (EP-) képviselője vasárnap, a Facebookon közvetített online sajtótájékoztatón.

Trump visszatér gyökereihez, Orbán még reménykedik

Népszava
-
  Tegnap 12:10 Külföld

Végső fegyverként a nacionalista indulatokat próbálja felkorbácsolni a vesztésre álló amerikai elnök. A magyar miniszterelnök levélben biztosította támogatásáról.

Dorosz Dávid: Orbán bosszúja a budapestieken csattan

Pesti Hírlap
-
  Tegnap 10:35 Vélemény

A Pesti Hírlap hétvégi kiadásából adjuk közre Dorosz Dávid publicisztikáját. Orbán Viktor dörzsölt politikus, aki képes tanulni a hibáiból. De bosszúszomja továbbra sem csillapodik. Tanult a 2002-es vereségéből, amikor a ‘98-ban „rosszul szavazó” főváros elleni bosszúja miatt Budapesten vesztette el a választást. Így a 2019-es…

Kálmán Olga bejelentkezett: tízezrek látták, ezrek osztják, ahogy darabokra szedi Orbánt és haverjait

Most figyelj! 3 percben elmondom, milyen “fontos” dolgokra költött az Orbán-kormány a vírus-járvány alatt! A veszélyhelyzetet kihasználva bőven jutott közpénz a haveroknak.  Ezzel a felütéssel

Orban kiakadt az alkotmánybíróság döntése miatt

Romániában megszűnt a koronavírus-járvány megfékezését célzó karanténintézkedések jogalapja, így a hatóságok már csak ajánlhatják a fertőzötteknek, vagy a járvány sújtotta országokból érkezőknek, de nem kényszeríthetik őket, hogy legalább két hétig ne érintkezzenek senkivel.

Orbán Viktor a függetlenség napján: hazánk az USA szövetségese marad

Orbán Viktor miniszterelnök levélben köszöntötte Donald Trump amerikai elnököt az Egyesült Államok szövetségi ünnepe, a függetlenség napja alkalmából – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szombaton.