Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ilyen a világ egyik legkisebb metrója: ezren lakják a kedves kis tiroli falut, aminek saját földalattija van

Femina
-
  Ma 09:06 Utazás

Tévedés azt hinni, hogy csak a nagyvárosok rendelkeznek metróval: még egy egészen piciny falucskában is jelen vannak.

Az államtitkár szerint, nagyon jó hírünk van a világban, itt a bizonyíték

Sorozatban harmadszor választotta be Magyarországot a világ legkedveltebb befektetési helyszínei közé a Site Selection nevű amerikai szaklap és sorozatban harmadszor lett a magyar befektetési ügynökség a régió legjobb befektetési ügynöksége – közölte Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) államtitkára…

Meghaladta az 5,5 milliót világszerte a fertőzöttek száma

Meghaladta az 5,5 milliót világszerte az igazolt fertőzöttek száma, mintegy 2,28 millióan meggyógyultak.

Bizonyított a magyar mobilapp: milliókat spórolnak vele az építőipari cégek

Portfolio
-
  Ma 09:00 Gazdaság

A globális ingatlanállomány értékét – lakó és kereskedelmi ingatlanok együtt - egy felmérés legutóbb 200 ezer milliárd dollárra becsülte, a jelenleg zajló építkezésekét pedig további 10 ezer milliárdra, de az ágazatban a hatalmas volumen ellenére a digitális technológiák csak most kezdenek megjelenni. Noha tíz év alatt az ingatlanpiachoz…

Hol vannak a munkanélküliek?

Napi
-
  Ma 09:00 Belföld

Csak 2020 áprilisában mintegy 73 ezer fő veszítette el állását, közülük 54 ezer fő gazdaságilag inaktívvá és 19 ezer fő munkanélkülivé vált - közölte a KSH.

420 milliós megszorítás Fehérváron, Ausztriában 1 milliárd eurós támogatás

A koronavírus elleni védekezés miatt anyagi nehézségekkel szembesülő önkormányzatokat segíti az osztrák kormány. Székesfehérvártól ezzel szemben jelentős összeget vontak el.

Háromezer milliárd forintos járványügyi alap van a 2021-es költségvetésben

Ez a készülő büdzsé egy fő pillére - mondta Varga Mihály.

720 milliós megszorítás Debrecenben, Ausztriában 1 milliárd eurós támogatás

A koronavírus elleni védekezés miatt anyagi nehézségekkel szembesülő önkormányzatokat segíti az osztrák kormány. Debrecentől ezzel szemben jelentős összeget vontak el.

Közeledik a 6 millióhoz világszinten a koronavírus-fertőzöttek száma

A világban 5 millió 589 ezer 932-en fertőződtek meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 350 456- ra, a gyógyultaké pedig 2 millió 286 ezer 957-re emelkedett a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szerda reggeli összesítése szerint.

Ausztriában 1 milliárd eurós támogatás, Szolnokon 230 milliós megszorítás

A koronavírus elleni védekezés miatt anyagi nehézségekkel szembesülő önkormányzatokat segíti az osztrák kormány. Szolnoktól ezzel szemben jelentős összeget vontak el.

Már 2,28 millió Covid-19 beteg gyógyult meg világszerte

A világban 5 millió 589 ezer 932-en fertőződtek meg a koronavírus-járványban, a gyógyultak száma 2 millió 286 ezer 957-re emelkedett.

Ausztriában 1 milliárd eurót adnak, Hódmezővásárhelytől 163 milliót vett el Orbán

A koronavírus elleni védekezés miatt anyagi nehézségekkel szembesülő önkormányzatokat segíti az osztrák kormány. Hódmezővásárhelytől ezzel szemben jelentős összeget vontak el.

Szombathelytől 284 milliót vesz el, az osztrák önkormányzatoknak 1 milliárd eurót ad a kormány

Ez a lényeg
-
  Ma 08:41 Vélemény

A koronavírus elleni védekezés miatt anyagi nehézségekkel szembesülő önkormányzatokat segíti az osztrák kormány. Szombathelytől ezzel szemben jelentős összeget vontak el.