Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

Klasszikus kerékpártúra a Velencei-tó körül

A téli napsütést sokan kihasználják, mert alig 1-2 óra alatt teljesíthető a Velencei-tó körbetekerése.

Ha minden normálisan alakul, a legprofibbjaink ősszel lekerülhetnek a feketelistáról

Parameter
-
 Tegnap 23:27Határtalan

Potápi Árpád János egy hétfői sajtóeseményen arról számolt be, hogy míg 2012-ben csupán 49 nemzeti jelentőségű intézmény volt, a számuk mostanra 82-re nőtt, és mivel a budapesti kabinet egységes nemzetben gondolkodik, ezeket az intézményeket rendszerszintű és folyamatos támogatásban részesíti. A 82-ből összesen 20…

Svájc levette Szerbiát a vörös listáról

A svájci Szövetségi Közegészségügyi Hivatal levette Szerbiát a magas kockázatot jelentő országokat tartalmazó vörös listáról.

Svájc levette Szerbiát a vörös listáról

A svájci Szövetségi Egészségügyi Ügynökség levette Szerbiát a vörös listáról, írja a szerb sajtó. Szerbia mellett a listáról lekerült Dánia, Georgia, Horvátország és Luxemburg is.

Joseph Biden beiktatásának közvetítése annyi dislike-ot kapott, hogy levette a listáról a YouTube

888.hu
-
 21.01.21 16:00Külföld

Úgy tűnik, hogy a halottak a YouTube-on nem tudnak szavazni. Még levélben sem.

Velencét is nehéz helyzetbe hozta a vámpírkormány

Ez a lényeg
-
 21.01.20 19:22Vélemény

Összességében a közvetlen elvonások, valamint a korlátozó intézkedések együttes hatásainak eredményeként 170.824.274,- forinttal kevesebből volt kényszerű működni Velence.

Beszakadt a jég a Velencei-tavon! – Mutatjuk miért életveszélyes a korcsolyázás

Feol
-
 21.01.20 11:40Megyei

Amint arról január 19-én beszámoltunk, rengetegen korcsolyáztak a szemmel láthatóan is veszélyesnek tűnő Velencei-tavon. Meg is történt a baj, és egy korcsolyázó alatt beszakadt a jég, csak a szerencsének köszönheti, hogy ki tudott mászni, és nem történt tragédia. Ennek apropóján felkerestük, a Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők…

Továbbra is javulni látszik a hazai járványhelyzet: Bukarest lekerült a vörös listáról, ellentétben Kolozs és Temes megyé…

Főtér
-
 21.01.20 10:44Határtalan

A legfrissebb hivatalos járványjelentés szerint az elmúlt 24 órában 3000 új megbetegedést észleltek (első teszteredmény). Ez enyhe növekedést jelent az egy nappal korábbi adathoz képest, viszont a jó hír az, hogy a pozitivitási arány tovább csökkent, 9,6 százalékról 9,14 százalékra. Mindez annak ellenére, hogy a tesztelés továbbra is közepes…

Korcsolyázni akart a Velencei-tavon, beszakadt alatta a jég

Még nem elég vastag a jégréteg a biztonságos sportoláshoz a Velencei-tavon sem, így kedden be is szakadt egy ember alatt.

Beszakadt a jég egy ember alatt a Velencei-tavon

Többen is csúszkáltak a tavon kedden, de ahogy ez az eset is bizonyítja, még nem elég vastag a jégréteg a biztonságos sportoláshoz.

Videón, ahogy a Velencei-tóba szakadt korcsolyázó próbál kimászni

Többeknek nem ment át az üzenet: a Velencei-tavon (is) tilos és életveszélyes a jégre lépni! Annak a korcsolyázónak ezúttal szerencséje volt, aki tiltás ellenére bemerészkedett és be is szakadt a vízbe.

Korcsolyázás a Velencei-tavon: vajon megéri a kockázat?

Feol
-
 21.01.19 14:58Megyei

A hétvégi mínuszok után a Velencei-tó is magára öntötte téli köntösét, és befagyott. De vajon eléggé annyira, hogy biztonságban korcsolyázhassunk rajta?

Nem érdekelte a korcsolyázókat a figyelmeztetés, egyikük beszakadt a Velencei-tóba

Az egyértelmű tiltás ellenére többen is korcsolyáztak a Velencei-tó jegén, ahol egy ember alatt megrepedt a vékony jég, és csúszkálás közben beszakadt a hideg vízbe. Az elkövetkezendő napokban a várható enyhébb időjárás miatt nincs sok esély rá, hogy a jégre lehessen menni. Ne is próbálkozzon senki, mert még a kisebb súly alatt is…

Lementünk strandolni a Velencei-tóra... Januárban

Ripost
-
 21.01.19 13:45Belföld

Nyáron már jártunk a Velencei-tónál, el is határoztuk, hogy visszamegyünk, ha lesz időnk. Most lett.

Feldolgozó a Velencei-tó körül, Sinkovits Imre halála – Fejér évfordulós emlékei

Feol
-
 21.01.19 07:30Megyei

Szemezgessünk az elmúlt évtizedek híreiből ezen a napon.