Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fizetési plafont vezettek be az utánpótlás-játékosoknál

Duol
-
  Tegnap 22:19 Sport

Magyar Kézilabda Szövetség a hivatalos honlapján számolt be róla csütörtökön, hogy a sportágban első alkalommal fizetési plafont vezet be.

Öltönyben viszi házhoz az ételeket Tamás – Így tartja fenn magát az üzetember a szállodaipar összeomlása után

Blikk
-
  Tegnap 21:35 Belföld

Ideiglenesen futárnak állt Träger Tamás (43), aki a koronavírus-járvány miatt parkolópályára állította szállodaértékesítő cégét.

Több mint száz nap után újranyitott a gócpont sürgősségi osztálya

Ismét fogad betegeket a lombardiai Codogno kórházának sürgősségi osztálya, amelyet február 20. éjszakáján, az első olaszországi fertőzött azonosítását követően zártak le. A polgári védelmi hatóság csütörtök esti adatai szerint a halottak száma egymás utáni harmadik napja emelkedik. Eddig 33 689-en vesztették életüket.

Tiananmen téri vérengzés: 31 év után sem tudjuk az igazságot a halottak számáról

A hatósági tiltás ellenére Hongkongban ezrek emlékeztek gyertyagyújtással a pekingi diáktüntetések véres leverésére. A rendőrség feloszlatta a demonstrációt.

Kormányszóvivő: az operatív törzs tesz javaslatot a kulturális intézmények veszélyhelyzet utáni működésére

Szentkirályi Alexandra jelezte: a veszélyhelyzet megszüntetéséről június 16-án dönthetnek, majd néhány nappal később hirdethetik ki az arról szóló jogszabályt. Hangsúlyozta, azért volt szükség a rendkívüli jogkörökre, hogy időben meg tudják hozni azokat a döntéseket, amelyek a sikeres védekezéshez vezettek. Közölte: a járványügyi készültség…

Trianon után száz évvel is szerzett jogaiért küzd Kárpátalja

Infostart
-
  Tegnap 21:00 Külföld

A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnöke szerint, bár az ukrán kormány jelenleg nem mutat kompromisszumkészséget a helyzet rendezésére, az ukrán külügyminiszter legutóbbi magyarországi látogatása reményt adhat.

Az operatív törzs tesz javaslatot a kulturális intézmények veszélyhelyzet utáni működésére

Az operatív törzs tesz javaslatot arra, hogy a veszélyhelyzet után miként működhetnek majd a színházak, mozik, múzeumok, illetve lehetnek-e rendezvények – mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában. Szentkirályi Alexandra jelezte: a veszélyhelyzet megszüntetéséről június 16-án dönthetnek, majd néhány…

A magyar állam után Mészáros Lőrinc a második legnagyobb munkaadó

Hírhatár
-
  Tegnap 20:28 Belföld

A G7 gazdasági szakportál érdeklődésére a Mészáros-csoport közölte, hogy összesen 25 000 alkalmazottja van, ezzel pedig a cégcsoport a második legnagyobb munkaadóvá vált Magyarországon a magyar állam után.

Minden sorscsapás után képes a nemzet felállni

Teol
-
  Tegnap 20:00 Megyei

Megemlékezéseket tartottak megyeszerte csütörtökön, a trianoni békediktátum aláírásának századik évfordulóján.

Száz nap után újranyitott a gócpont sürgősségi osztálya

Demokrata
-
  Tegnap 19:54 Külföld

A járvány olaszországi terjedésének másik gócpontja a venetói Vo'Euganeóban volt.

A halottak száma egymás utáni harmadik napja emelkedik Olaszországban

Ismét fogad betegeket a lombardiai Codogno kórházának sürgősségi osztálya, amelyet február 20. éjszakáján zártak le az első olaszországi fertőzött azonosítását követően. A polgári védelmi hatóság csütörtök esti adatai szerint a halottak száma egymás utáni harmadik napja emelkedik. Eddig 33 689-en vesztették életüket. A gócpontként ismertté…

Olaszországban száz nap után újranyitott a gócpont, Codogno sürgősségi osztálya

Ismét fogad betegeket a lombardiai Codogno kórházának sürgősségi osztálya, amelyet február 20. éjszakáján zártak le az első olaszországi fertőzött azonosítását követően.

Munkába állás a koronavírus után: használjuk ki a lendületet és a lehetőségeket!

Blikk
-
  Tegnap 18:49 Belföld

Most úgy látszik, hogy a munkába állás hosszabb folyamat lesz, elhúzódik akár szeptemberig. A cégek is a fokozatosságra törekednek. Addig nekünk is van időnk arra, hogy – a nyári napokat kihasználva – megteremtsük magunknak és a családunknak a hétköznapok újfajta egyensúlyát.

Több mint egy év után szabadulhatott egy Iránban fogvatartott amerikai veterán

Index
-
  Tegnap 18:34 Külföld

A férfi, aki korábban a haditengerészetnél szolgált, azért utazott Iránba, hogy meglátogassa barátnőjét.

Szomorú bejelentés: véget ért Pimasz Úr házassága, 15 év után válik feleségétől Papp Gergely

Nincs mit tenni, kihűlt a kapcsolatuk. Papp Gergely és felesége külön folytatják életüet. Papp Gergely az RTL Klub Reggeli című műsorában (aminek a műsorvezetője) jelentette be, hogy felesége és ő mostantól külön utakon folytatják