Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 265 hír

Siker vagy bukás? Befutottak az első vélemények Zack Snyder Netflixes zombifilmjéről

Az idei évben Zack Snyder két szuperprodukcióval is jelentekzeett, Az Igazság Ligája rendezői változata hosszas várakozás után debütált, és persze mondani se kell, hogy szinte azonnal elnyerte a rajongók szívét, hamarosan azonban érkezik A halottak hadserege, amelyhez már be is futottak az első vélemények.

Nem hat, csak négy adag Pfizer-vakcinát adtak be véletlenül az olasz orvostanhallgatónak

A korábbi értesülésekkel ellentétben mégsem szívta fel a Pfizer-vakcinát tartalmazó fiola teljes tartalmát a fecskendőbe az az ápolónő, aki egy 23 éves orvostanhallgatónak adagolta túl a szérumot.

Részegen ült volán mögé a battonyai férfi, a kisfia is vele utazott

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett egy férfi Battonyán. A 8 éves kisfiát vitte haza az iskolából. A rendőrök leállították és őrizetbe vették.

Megszólalt az olasz nő, akinek véletlenül 6 adag védőoltást adtak be

Egyelőre a Földön senki sem tudhatja, hogy mi fog történni, hiszen a gyártó a tesztelés során maximum 4 adaggal vizsgálta a túladagolásos reakciókat.

Forrtak az indulatok A Konyhafőnökben: „Ne b*ssz ki velem”

Blikk
-
 Ma 13:33Bulvár

Gerzson előnyt kapott, s így Ivettel cserélt alapanyagot - természetesen a lány nagyon nem fogadta jól a helyzetet. Vajon lesz lehetősége visszavágni Gerzsonnak?

Hogyan fejlődjön tovább a csepeli HÉV? Ma este online fórumon várják a véleményeket

A BFK, a MÁV-HÉV és a csepeli önkormányzat közösen várja ma este fél 6-kor az érdeklődőket egy lakossági fórumra, melyen a csepeli elővárosi közlekedés fejlesztését és a metróhálózatba való közvetlen bekapcsolását is terítékre veszik.

Nincs baja a nőnek, aki véletlenül hat adag Pfizert kapott egyszerre

A 23 éves egyetemistának egy toszkánai kórházban egy nővér hibájából a fiolában található teljes mennyiséget, azaz hat adag oltást adtak be egyszerre.

A listavezető Velence kilencet, üldözőjük, a Videoton Baráti Kör ötöt vágott ebben a fordulóban

Feol
-
 Ma 12:11Sport

A megyei I. osztályú U19-es labdarúgó bajnokságban három hét után ismét teljes kört rendeztek.

Fáj a karja, de más baja nincs a nőnek, aki véletlenül hat adag Pfizer-oltást kapott

A nő egyelőre a tipikus mellékhatásokat tapasztalja, azokat leszámítva jól van. Azt mondta: nem hibáztatja a kórházat vagy a nővért, de ha hosszú távú következmények lépnek fel, polgári peres eljárást indít.

Gasly elmondta véleményét Tsunodáról

A Spanyol Nagydíj hétvégéjén kifakadt az újonc japán, hogy esetleg az AlphaTauri nem ugyanolyan autót biztosít neki, mint Pierre Gaslynek. A francia őszintén elmondta véleményét erről.

Hat adag vakcinával oltottak be véletlenül egy fiatal nőt, azonnal intenzívre került

Az érintett páciens a protokoll szerinti 30 mikrogramm hatóanyag helyett 180-at kapott.

Nyüszítő kutyához hívták a rendőröket a VII. kerületben, ezt tette vele a gazdája

A belvárosban a nyílt utcán kezdte el verni a látszólag már korábban is bántalmazott háziállatát egy budapesti fiatal férfi.

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett egy férfi Battonyán, 8 éves kisfia is vele volt

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett egy férfi Battonyán. A 8 éves kisfiát vitte haza az iskolából. A rendőrök leállították és őrizetbe vették – írja a Police.hu. Ittasan vezető autóst állítottak elő a rendőrök 2021. május 10-én 13 óra 15 perc körül Battonyán. A férfit a Fő utcán igazoltatták. Kiderült, hogy nincs jogosítványa, mert korábban eltilt

Véletlenül hat adag Pfizert kapott egyszerre egy olasz nő, egyelőre jól van

Virginia, a 23 éves orvostanhallgató egy toszkánai kórházban kapta meg a koronavírus elleni Pfizer vakcináját, az ápoló azonban véletlenül a teljes fiola tartalmát beadta neki. -írja a 444.hu a  Corriere della Sera cikke alapján. A Pfizer-BionTech vacinájáról tudni kell, hogy hat adagot tartalmazó fiolákban tárolják, így történhetett meg a kellemet