Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

…arcon vág a nagy magyar valóság: egy ledolgozott élet után ennyi jut, egy kis gomba meg krumpli!

A médiából ömlik a “dübörgünk-érzés”, de ha valaki -pártállástól, meggyőződéstől  függetlenül- kimegy az utcára, mellbe vágja a valóság. Az utcán, a buszon, a boltban. Egy ledolgozott élet után….. A közösségi oldalon bukkantunk az alábbi bejegyzésre. A leírt történetek pontosan ugyanazon a Magyarországon történnek 2020-ban, ahol a lakosság…

Ezért ne autózz sose egy kamion holtterében

Player
-
  Ma 10:52 Autó-motor

Egy személyautó holtterében elfér egy másik. Akkor egy csőrös kamion holttere maga az életveszély.

Hajdú Péter visszatér a képernyőre, ismert emberekkel alszik majd együtt

Ősszel indul a Life TV-n az Összezárva Hajdú Péterrel, Demcsák Zsuzsa lesz az első vendége.

Újranyit a világ egyik legnagyobb kaszinóközpontja

24.hu
-
  Ma 10:50 Külföld

Makaó gazdaságát nagyon megütötte, hogy elmaradtak a szerencselovagok.

Elcsentek egy mobiltelefont a szórakozóhelyen, a rendőrség ezt a fiatal párost keresi

Parameter
-
  Ma 10:50 Határtalan

Júliusban a nyitrai RIO szórakozóhelyen az esti órákban elloptak egy asztalon hagyott mobiltelefont. A rendőrség szerint a felvételen látható fiatal pár segítségül lehet az ügy felderítésében. A hatóság arra kéri az embereket, hogy aki információval rendelkezik a keresett párosról, az hívja a 158-as számot, jelentkezzen személyesen bármelyik…

Közlekedési táblát döntött és falnak csapódott egy autó Jánoshalmán

El akarta hagyni a helyszínt annak a BMW-nek a vezetője, aki kanyarodás közben letért az útról és kidöntött egy közútitáblát, majd a régi könyvtár falának ütközött.

Pusztító vihar söpört végig az Egyesült Államok közép-nyugati részén

A szél óriási károkat okozott az épületekben és a mezőgazdaságban is.

Gyerekkoncertek a Kobuciban – Kolompos Együttes

Óbuda Most
-
  Ma 10:48 Zene

A Kobuci család koncersorozatának keretében augusztus 15-én, szombaton a Kolompos Együttes lép fel. Az 1980-as évek végén egy új név tűnt fel a hazai népzenei életben, a Kolompos együttesé. Kezdetben táncházi zenekarként, táncegyüttesek kísérőiként váltak ismertté, majd rövidesen önálló koncertjeiken népszerűsítették a magyar és…

Nem voltak bekötve a gyerekek: egyikük kiesett az autóból

Nool
-
  Ma 10:44 Baleset-bűnügy

A Balassagyarmati Járási Ügyészség megrovásban részesítette a közúti baleset gondatlan okozását elkövető 24 éves Nógrád megyei férfit, akinek 3 éves kisfia kanyarodás közben kiesett az autóból.

A tisztességes baloldal egyben nemzeti is

A liberális tőke olyan totális diktatúrát valósíthat meg, mint Hitler. A nyílt társadalmak hívei destabilizációs kísérletet hajtanak végre az Európai Unióban.

Bakondi: az embercsempészek tevékenysége egyre kiterjedtebb

Több mint kétszáz embercsempészt fogtak el idén eddig Magyarországon, míg tavaly egész évben százötvenet – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerda reggel, az M1 aktuális csatornán.

Egy jó kapcsolatot is meg kell erősíteni néha

Style
-
  Ma 10:41 Életmód

Minden kapcsolat az elején szinte tökéletes, de az idő múlásával olykor alábbhagy a lelkesedés. Éppen ezért fontos az, hogy igazi erőfeszítéseket tegyünk annak érdekében, hogy a párkapcsolatunkat megerősítsük. De hogy hogyan is lehet ezt jól csinálni?