Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 181 hír

Komoly károkat szenvedett a brüsszeli kulturális élet központja

A Képzőművészeti Központ épülete hétfőn gyulladt ki, a pár éve felújított orgonát is kérdéses, hogy meg lehet-e menteni.

Így lehet újra kék az erdélyi Szent Anna-tó

24.hu
-
 Ma 18:58Színes

Míg 2012 tavaszán a fenekéig átlátható volt a tó hat méter mély vize, 2020 tavaszán két méter alá süllyedt a víz átláthatósága.

Vádat emeltek: súlyos sérüléseket okozott utasának a részeg vásárhelyi motoros

A baleset tavaly március elsején volt Makón. A baleset következtében a férfi utasa láb- és orrcsonttörést szenvedett, egyéb kisebb sérülések mellett. A sértett sérülései 8 napon túl gyógyultak.

Lázár János: a vásárhelyieknek a Tram-train az évszázad üzlete! (Galéria, videó Szentesről!)

A 80 milliárdos beruházás egyetlen egy forintjába sem került egy vásárhelyinek sem, viszont a Tram-train viszont egy új élet küszöbét jelentheti az azt használóknak: gyors, kényelmes, olcsó, környezettudatos - jelentette ki Lázár János kormánybiztos szerdán Szentesen.

Megérkezett Szentesre az első tram-train - mutatjuk

37 méter hosszú, dízel-villany hibrid, szeptembertől ingázik Hódmezővásárhely és Szeged között.

Ittas állapotban, jogosítvány nélkül okozott balesetet

A Maros Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vett egy 32 éves nyárádszeredai férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy ittas állapotban, sőt jogosítvány nélkül ült kormánykerék mögé, így okozott közúti balesetet.

Nem szólhat bele Szentendre és Budakalász, hogy mi történik a Lupa-tónál

Kiemelt beruházássá nyilvánította a kormány a Lupa-tó fejlesztését.

Trump meghirdette az emberi élet szentségének napját – utolsó döntéseként

A leköszönő elnök szerint minden emberi élet ajándék a világnak.

László Imre feljelentést tett a Szent Kristóf Rendelő exigazgatójának ügyében

Egyenlőre ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a polgármester, mert a volt főigazgató saját magát bízta meg egy uniós projekt szakmai vezetőjeként.

Magyar szentmise-közvetítések Isten Igéjének ünnepe alkalmából

Január elseje óta nincsenek hívek tömeges fizikai jelenlétében celebrált nyilvános szentmisék Szlovákiában. A még tartó járványügyi korlátozások idején – mint az előttünk álló hétvégén is, amikor az Egyház Isten Igéjének vasárnapját fogja ünnepelni - az itt élő hívek többsége a tévécsatornákon és a rádiók hullámhosszain keresztül közvetített szentm

Szent Margit napját ünnepelték a Liszt Iskolában

Árpád-házi Szent Margit napját ünnepelték a vásárhelyi Domonkos Nővérek Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolájában. Mázás Orsolya Marianna nővér, hitéleti igazgatóhelyettes a Rádió7-nek elmondta, hogy az iskola aulájában a gyerekek alkotásaiból kiállítást készítettek, illetve az emelt szintű ének-zenei oktatás keretében…

Szentpéteri Nagy Richard: A céh nevében

Ma a klasszikus politikai elemzés nem létező, nem művelt, nem érvényes – és nem is értett – rituálé, egy jobb világ hírnöke, egy külföldre – és néhány hazai lapba – szorult bájos hobbi, amelynek egyes intellektuális kvázi körökön túl – ha időnként kiszökik is onnan – semmi esélye a megmaradásra.

Nagyétkűek a kárókatonák; sok gondot okoznak a Balatonnál

Tetemes károkat okoz a baltikumi vonuló kárókatonák étvágya a Balatonnál és a környező halastavaknál, naponta egy kiló halat is befal egy-egy madár. – Természetvédelmi oltalom alatt van a kárókatona, de manapság annyira elszaporodott, hogy az már elviselhetetlen méreteket ölt – mondta Szári Zsolt, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.…

Aláírásgyűjtés indult a Szent Margit Rendelő megvédéséért

A Momentum az óbudai emberek segítségével szerezné vissza a rendelő felújításától megvont pénzt.

Az egyszerű, a tápláló és a „nem csókolózós” – Három kedvenc saláta Szentesitől

WMN
-
 Ma 12:00Recept

Nagyon szeretem ezeket a finom salikat, szerintem te is a rajongójuk leszel: