Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Négyezer milliárd forint támogatást fordít a kormány a magyar vidék fejlesztésére

Az agrárminiszter szerint a mezőgazdaság, az élelmiszeripar és a vidéki települések szempontjából történelmi jelentőségű döntés, hogy Magyarország az Európai Unióban adható legmagasabb mértékű nemzeti társfinanszírozást biztosítja nemzeti költségvetéséből az uniós vidékfejlesztési források mellé.

7537 milliárd forint az ígéret

Am, Nak, Magosz közös tájékoztató.

Csúszdapark is épülhet Gyomaendrődön 1,2 milliárd forintból

Behír
-
 Ma 17:32Gazdaság

Nagy volumenű fejlesztést jelentett be kedden Dankó Béla országgyűlési képviselő, Toldi Balázs, Gyomaendrőd polgármestere és Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgató-helyettese.

Kétszázmillió forintból újult meg a szupermarket a Konzum áruházban

Bama
-
 Ma 17:30Gazdaság

A pandémia sem szabott határt a felújításnak.

Mintegy 1,2 milliárd forintból fejlesztik a gyomaendrődi fürdőt

Beol
-
 Ma 17:29Belföld

Mindenre kiterjedő fejlesztést hajtanak végre a gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kempingben, amelynek keretében csúszdapark épül, bővül a wellness részleg és a parkolók, valamint javul a kempinghez vezető úthálózat is. A felsoroltak mellett gondoskodnak az energiatudatosságról is.

Egy vicces troll kirakta Ebayre egy videókártya fényképét eladásra, már 300 ezer forint fölött jár a licit

444.hu
-
 Ma 17:25Infotech

Nem a kártyát árulja, hanem a JPeG formátumú fotóját. Sosem látott videókártyahiány van ugyanis a világban, az árak az egekben, ha megjelenik bárhol egy példány, lecsapnak rá a robotok és az emberek.

400 forint fölé ugorhat az üzemanyag ára

Szerdán ismét emelik az üzemanyagok árát a hazai kutakon. A múlt héten szerdán és pénteken is drágultak az üzemanyagok itthon: a benzin ára 13, míg a gázolajé hat forinttal emelkedett. Nem áll meg a drágulás, szerdán ismét árat emel a Mol. Ezúttal három forinttal emelkedik a benzin, és kettővel a gázolaj ára. A módosítás után a

Közel 660 millió forintos program indul női vállalkozók támogatására

WINGATE néven Magyarországon is elindult az a vállalkozásélénkítő projekt, amely a sikeres női vállalkozások számát kívánja növelni a régióban.

3 német cég, 4 milliárd forint beruházás, 1,2 milliárd forint állami támogatás, 1770 munkahely

A Villeroy&Boch, a Mahle és a Beurer összesen 4 milliárd forint értékű beruházásához a magyar kormány 1,2 milliárd forint támogatást biztosít, ezáltal összességében 1770 munkahelyet védenek meg – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Mintegy 200 millió forint támogatásból épült meg Cegléd két kerékpárútja

Cegléd Város Önkormányzata a "Kerékpárutak szilárd burkolattal történő kiépítésének, felújításának és korszerűsítésének támogatása Pest megye területén" elnevezésű pályázaton "Kerékpárutak építése Cegléden" címmel nyert, mintegy 200 millió forint vissza nem térítendő támogatásból épített meg két új kerékpárutat. « A képtár…

Átverte a kormány a családokat: több mint egymillió forinttal is többet kell visszafizetniük

Plusz terheket tesz az adósokra a kormány “mentőcsomagja”. Akár több, mint egymillió forinttal is drágulhat egy hitel, ha valaki végig igénybe veszi a július 1-ig

330 ezer forintnyi kártérítést fizet Svájc egy koldusnak, mert azt megbüntették koldulásért

Még 2014-ben büntettek meg egy romániai roma nőt, amiért Genfben a nyílt utcán koldult, az Emberi Jogok Európai Bírósága csak most mondta ki, hogy neki volt igaza.

Csongrád-Csanádban 9 ezer forinttal van az országos alatt a nettó bér

Az adóhatóság adatai szerint 2019-ben a bruttó 295 ezer forintos átlagos havi munkaviszonyból származó jövedelem nettó havi 200 ezer forintot jelentett. Településtípusonként ettől jelentős eltérést mértek, Magyarország 19 megyéjéből 14-ben az országos átlag alatt volt a havi nettó kereset - közölte a GKI Gazdaságkutató Zrt. az MTI-vel.

Az állatbarátok összefogtak: közel 12 millió forinttal támogatják a mentőkutyák kiképzését

Blikk
-
 Ma 14:01Bulvár

A Fressnapf vásárlói közössége most már több esztendeje bebizonyítja, hogy a barátságnak és összefogásnak fantasztikus ereje van. Éppen ezért az „Összefogás az állatokért” kezdeményezés keretében már évek óta támogatják az állatokkal dolgozó szervezetek munkáját.