Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 290 hír

Keményebb fellépést követel az oroszokkal szemben Navalnij miatt a lengyel államfő

Andrzej Duda az Oroszország elleni európai uniós szankciók fokozását sürgette.

A magyar virológus elmondta, mikor kell módosításokat végrehajtani a koronavírus-vakcinán a mutációk miatt

A vakcinafejlesztés szempontjából fontos lehet a brit vírusmutáció vizsgálata a Nemzeti Népegészségügyi Központban (NNK) - mondta a kutatás laborvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornán.

„Az összekötő szövegeim felét, ami kormánykritikus volt, eltüntették” – kifakadt az állami Raktárkoncertek egyik fellép…

A Hétköznapi Csalódások frontembere szerint durván cenzúrázták a fellépésüket, ahol lehetett, „Soros” feliratú pólóját is kivágták.

Kivágták a kormánykritikát a Raktárkoncertek egyik fellépőjének filmjéből

Kivágták a milliárdokból finanszírozott állami Raktárkoncertek egyik fellépőjének filmjéből az énekes „Soros” feliratú pólóját és a zenekar több kormánykritikus számát is. A Hétköznapi Csalódások frontembere szerint durván cenzúrázták a fellépésüket. A kormányt hiába kerestük.

Alig találtak koronavírus-fertőzöttet Budapesten

De ez nem jelenti, hogy nincs jelen a járvány, csak azt, hogy akiben kis mennyiségben van jelen a vírus, annak nagy valószínűséggel fals negatív eredményt mutat a gyorsteszt. Öt nap alatt összesen 1692 mintát vettünk kerületiektől antigén gyorsteszttel: a Bakáts téren 868-at, az Ecseri úti metrónál 824-et. Ebből összesen 7 teszt lett pozitív (a min

Minimálbér 2021 - végre magvan a 2021 évi minimálbér és garantált bérminimum összege!

2021 február 1-től a minimálbér bruttó összege 167400 forint lesz (a 2020 évi 161.000 forintról), míg a garantált bérminimum bruttó értéke pedig 219000 forintra növekszik (a 2020 évi 210.600 Ft-ról), amely mintegy 4 %-os béremelésnek felel meg - mondta Bodó Sándor az ITM foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.

Kerékpárral a téli Budapesten? Sima ügy!

Hogyan válassz téli kerékpáros útvonalat a fővárosban? Hogyan öltözz fel a hidegben? És egyáltalán: miért lesz jó neked, ha télen is két keréken közlekedsz a...

Végre kiderült, mennyi lesz a minimálbér összege 2021-ben

Megszületett a megállapodás a minimálbérről és a garantált bérminimumról: itt vannak a részletek, hogy mi mennyivel módosul.

A német kormány elítéli az orosz hatóságok fellépését a Navalnij mellett tüntetők ellen

A német szövetségi kormány elítéli az orosz hatóságok fellépését az Alekszej Navalnij letartóztatott ellenzéki politikus támogatására szervezett szombati tüntetések résztvevőivel szemben – közölték hétfőn Berlinben.

Tovább zuhantak az albérletárak Budapesten

Metropol
-
 Tegnap 15:40Bulvár

Az ingatlantulajdonosoknak rossz hír, de az albérletkeresőknek jó, hogy ilyen bérleti díjak utoljára öt évvel ezelőtt voltak a fővárosban.

A német kormány elítéli az orosz hatóságok fellépését a tüntetők ellen

ATV
-
 Tegnap 15:38Külföld

A német szövetségi kormány elítéli az orosz hatóságok fellépését az Alekszej Navalnij letartóztatott ellenzéki politikus támogatására szervezett szombati tüntetések résztvevőivel szemben - közölték hétfőn Berlinben.

Végre kiderült, mitől feszesek a koreai nők

marie claire
-
 Tegnap 14:07Egészség

Sárgarépa, ázsiai gázló, lótusz: idén a növényi alapú összetevők és a gyulladáscsökkentés kerül a szépségápolás fókuszába Koreában.

System Shock - jön az új demó, indul az előrendelés

Kezd egyre határozottabban kikörvonalazódni a Nightdive Studios boszorkánykonyháján készülő System Shock remake. A fejlesztők legutóbbi helyzetjelentése nemsokára indul az előrendelés, vele együtt pedig az új demó.